Πρέπει να αγωνιστούμε, να αποφύγουμε να μην μας κολλήσουν «αυτοκόλλητα»
Ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς μίλησε σε ρ/σ και τα ερωτήματα αλλά και οι διαπιστώσεις εκθέτουν τα κυβερνητικά αφηγήματα και ειδικότερα για το ζήτημα των εμβολίων (όχι μόνο για την υποχρεωτικότητα).

Αναφέρει στην συνέντευξη:

«Αυτός ο οποίος νοσεί φυσικά έχει πολύ ισχυρότερη προστασία σε επίπεδο αντισωμάτων σε σχέση με αυτόν ο οποίος εμβολιάστηκε. Αυτό καταρρίπτει όλη την μυθολογία που συνοδεύει όλα τα πιστοποιητικά και την ανάγκη για πιεστική πράξη εμβολιασμού, υποχρεωτικότητες των εμβολίων» τόνισε συνεχίζοντας:

«Όσοι εμβολιάστηκαν Ιανουάριο-Φεβρουάριο έχουν λιγότερη προστασία από όσους έχουν φυσική προστασία και λαμβάνουν πιστοποιητικό νόσησης επομένως πρέπει να εμβολιαστείς. Το ερώτημα είναι αφού δεν υπάρχει άδεια τρίτης δόσης πως τότε δίνεται η άδεια από το κράτος»;

Επισήμανε επίσης: «Πρέπει να αγωνιστούμε, να αποφύγουμε να μην μας κολλήσουν αυτοκόλλητα. Αυτοκόλλητα σαν τα αυτοκίνητα που έδειχναν ότι έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας. Όμως εμείς είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »