Σοκαριστικοί οι διάλογοι
Τους διαλόγους που καίνε τους δυο συλληφθέντες κατά για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης όπως καταγράφηκαν από τον λεγόμενο υπερ-κοριό της Αντιτρομοκρατικής αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ TV και η Μίνα Καραμήτρου.

Οι Αρχές κατέγραψαν τον διάλογο που είχαν οι συλληφθέντες της Αντιτρομοκρατικής την ώρα που ο αστυνομικός είναι αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, βαριά τραυματισμένος από τα χτυπήματα του όχλου. «Τον σκοτώσαμε. Πάρε τη μηχανή και φύγε» φέρεται να λέει ένα από τους συλληφθέντες.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε το τηλέφωνο ενός από τους δύο συλληφθέντες από τον Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας. Ενώ ο αστυνομικός είναι αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και το πλήθος φαίνεται να διαλύεται, ο «κοριός» της Αντιτρομοκρατικής καταγράφει τον εξής διάλογο ανάμεσα στους δύο συλληφθέντες:

-Ελα ρε, μάλλον τον σκοτώσαμε.
-Όντως;
-Ναι, τον σκοτώσαμε σου λέω! Πρέπει να φύγουμε.
-Ναι, ναι… Πάρε το μηχανάκι και φύγε.

Σημειώνεται, ότι όπως μετέδωσε το OPEN TV, έχει ανοίξει το τηλέφωνο ενός εκ των δύο την ώρα που χτυπούν τον αστυνομικό και έχουν καταγραφεί οι διαλόγοι πάνω από τον αιμόφυρτο αστυνομικό. Μεταξύ άλλων έχουν καταγραφεί συνομιλίες όπως:

-Σκοτώστε τον!
-Να του τα πάρετε όλα!
Ο διάλογος αυτός φέρεται να έχει γίνει ανάμεσα στους δύο συλληφθέντες, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές την ώρα του ξυλοδαρμού το τηλέφωνο του ενός από τους δύο συλληφθέντες φαίνεται να ανοίγει και ο κοριός καταγράφει φράσεις που έλεγαν άτομα την ώρα του ξυλοδαρμού όπως «σκοτώστε τον», «να του τα πάρετε όλα», καθώς επίσης και βρισιές αλλά και χυδαίες άλλες εκφράσεις.

Πάντως η ανακρίτρια πείστηκε για την ενοχή στον ξυλοδαρμό του ενός από τους δύο συλληφθέντες, ενώ αφέθηκε ελεύθερος ο νεαρός που είχε κατηγορηθεί ως μέλος αναρχικής ομάδας για την επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »