Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, το πρωί της Δευτέρας 29ης Ιουνίου:
Όλοι οι πολίτες κατανοούν μετά τις συνομιλίες Παπά – Μιωνή και τις αποκαλύψεις σχετικά με τον κ. Καμμένο ότι δρούσε ένα παρακρατικό – παραδικαστικό κύκλωμα. Το βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι ποιος γνώριζε και ποιος διευκόλυνε τη δημιουργία του. Δύσκολα μπορώ να πειστώ ότι ο κ. Τσίπρας δε γνώριζε για την ύπαρξή του.
Στο ποινικό σκέλος οι υποθέσεις παίρνουν το δρόμο τους στη δικαιοσύνη. Στο πολιτικό σκέλος, και ειδικά για τη Novartis, μετά την ανακοίνωση των αμερικάνικων αρχών ότι δεν εμπλέκονται πολιτικοί, η Ελλάδα κινδυνεύει να μην πάρει ούτε σεντς για τις παράνομες πρακτικές της, την ώρα που πολλές χώρες πέτυχαν αποζημιώσεις εκατομμύρια ευρώ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιες ευθύνες γιατί νοιάστηκε μόνο για την εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων όπως τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη που επί χρόνια σπιλωνόταν χωρίς όριο. Επιπλέον, όπως αποδεικνύεται από τις συνομιλίες πρώην υπουργοί εμπλέκονται και σε συναλλαγές με πολλά χρήματα!
Δοκιμάζεται το δημοκρατικό πολίτευμα με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η εικόνα όμως του κ. Τσίπρα να μιλάει για βρώμικο ’89 στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του προκαλεί θλίψη. Γιατί εκτός των άλλων στην πρώτη σειρά είδα να τον χειροκροτεί ο κ. Κουβέλης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση του 1989!
Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »