Αγνόησαν τις συστάσεις και τα μέτρα περιορισμού

Συνεχίζονται και σήμερα οι ουρές έξω από υποκαταστήματα τραπεζών για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες παρά τις προειδοποιήσεις των αρχών να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Ουρές έχουν δημιουργηθεί από πολύ νωρίς το πρωί και πριν ακόμα ανοίξουν τα καταστήματα. Οι πολίτες λόγω κορονοϊού, κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους με αποτέλεσμα η ουρά να εκτείνεται δεκάδες μέτρα στο πεζοδρόμιο έξω από την τράπεζα.

Πολίτες διαφόρων ηλικιών από το πρωί πήγαν στις τράπεζες είτε για τις συντάξεις τους, είτε για την πληρωμή λογαριασμών και την τακτοποίηση των υποχρεώσεών τους, είτε για ρυθμίσεις δανείου, καθώς αρκετοί από αυτούς δεν μπορούν ή δεν γνωρίζουν πώς να το κάνουν ηλεκτρονικά.

Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω περιορισμών, χρονικών και αριθμητικών, στις μετακινήσεις, αν και απέκλεισε το ενδεχόμενο καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Ο ΣΚΑΪ βρέθηκε από νωρίς έξω από τραπεζικό κατάστημα στην Καλλιθέα όπου ήδη πολίτες από τις 6.30 πριν καλά καλά ανοίξει, έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη ουρά.

Ο αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι και σήμερα αστυνομικοί θα βρίσκονται έξω από τράπεζες για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »