Στην ερώτηση τι θα έκανε αν η κόρη του ήταν στο τρένο απλά ξέσπασε στα γέλια και φυσικά «φταίμε όλοι» για το έγκλημα των Τεμπών

Εξοργισμένη είναι η ελληνική κοινωνία με την εκπομπή-«ξέπλυμα» του Σταύρου Θεοδωράκη για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε ό,τι αφορά τις αποκλειστικές του ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών.

Η προσπάθεια να εμφανιστεί ο πρωθυπουργός ως πονεμένος και συντετριμμένος από αυτό το έγκλημα και ταυτόχρονα να δοθεί η εικόνα του ηγέτη που είναι έτοιμος να αλλάξει τα πάντα ενώ τέσσερα χρόνια πριν δεν έκανε τίποτα, είναι τουλάχιστον αλγεινή και αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά λόγω του αίματος 57 νεκρών ανθρώπων, θα μπορούσαν να φανούν ακόμα και κωμικά.

Γιατί η όλη προσπάθεια του Σταύρου Θεοδωράκη να ξεπλύνει τον πρωθυπουργό ήταν το λιγότερο γελοία.

Και επειδή ως τέτοια την εξέλαβε και η ελληνική κοινωνία η οργή της ξεχείλισε στο Twitter, ειδικά όταν ρωτήθηκε πως θα ένιωθε αν η κόρη του ήταν στο τρένο και εκείνο άρχισε να γελάει!

Αλήθεια γιατί γέλασε; Ήταν τόσο αστείο αυτό που έγινε στα Τέμπη; Γιατί κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να γελάσει από εκείνη την ημέρα.

Ειδικά σε ότι αφορά τις ευθύνες του βρήκε πάλι την εύκολη λύση: «Φταίμε όλοι»!

Μάλλον δεν ήταν αυτός πρωθυπουργός τα τελευταία τέσσερα χρόνια…

Εκτός αν εννοούσε ότι φταίνε όλοι όσοι τον ψήφισαν…

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μετέφερε την ερώτηση της Ευδοκίας Τσάγκλη η οποίο βρισκόταν στο μοιραίο τρένο των Τεμπών. «Αν ήμουν κόρη σας κ. Πρωθυπουργέ και μετά από αυτό που έπαθα, σας έλεγα πως φοβάμαι και θέλω να αλλάξω χώρα, τι θα με συμβουλεύατε;».

Εκεί ο Κ.Μητσοτάκης μεταξύ άλλων παρότρυνε την Ευδοκία να… «βάλει και αυτή πλάτη για να αλλάξει αυτή η χώρα». Να βάλει «πλάτη» μια γυναίκα που γλίτωσε για δευτερόλεπτα την ζωή της!

Για την ιστορία ανακοίνωσε και εκλογές κάπου τον Μάιο…

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »