Όταν κάποιος μιλά για την «παγκόσμια ελίτ», αναφέρεται συνήθως σε μια μικρή ομάδα πλούσιων και ισχυρών ατόμων που δραστηριοποιούνται πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα. Μέσω διαφόρων οργανώσεων, αυτά τα μη εκλεγμένα άτομα συγκεντρώνονται σε ημι-μυστικότητα για να αποφασίσουν τις πολιτικές που θέλουν να δουν να εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι στη μέση όλων. Πράγματι, μέσω των ετήσιων συνεδριάσεων του στο Νταβός, το WEF προσπαθεί να νομιμοποιήσει και να ομαλοποιήσει την επιρροή του στα δημοκρατικά έθνη του κόσμου, έχοντας μια ομάδα από παγκόσμιους ηγέτες να παρευρίσκονται και να ομιλούν στην εκδήλωση. Μια απλή ματιά στη λίστα των συμμετεχόντων σε αυτές τις συναντήσεις αποκαλύπτει την απίστευτη εμβέλεια και την επιρροή του οργανισμού. Τα μεγαλύτερα ονόματα των μέσων ενημέρωσης, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της επιστήμης, της τεχνολογίας και των οικονομικών εκπροσωπούνται στο WEF.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι συναντήσεις του Νταβός συγκεντρώνουν κόσμο για να συζητήσουν θέματα όπως «η ανισότητα, η κλιματική αλλαγή και η διεθνής συνεργασία». Αυτή η απλοϊκή περιγραφή φαίνεται να είναι προσαρμοσμένη για να κάνει τον μέσο πολίτη να χασμουριέται από πλήξη. Αλλά τα θέματα στο WEF προχωρούν πολύ περισσότερο από την «ανισότητα».

Όλα αυτά τα χρόνια, άτομα στο WEF έχουν πει κάποια άκρως ανησυχητικά πράγματα, κανένα από τα οποία δεν τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα, όταν συνδυάζονται τα θέματα που υποστήριξε το WEF, αναδύεται ένα γενικό θέμα: Ο απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας με χρήση των μέσων ενημέρωσης, της επιστήμης και της τεχνολογίας, ενώ αναδιαμορφώνει τις δημοκρατίες για να σχηματίσει μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Αν αυτό ακούγεται σαν μια τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας, συνεχίστε να διαβάζετε. Εδώ είναι τα 10 πιο δυστοπικά πράγματα που προωθούνται από το WEF αυτή τη στιγμή.

#10 Διείσδυση στις κυβερνήσεις

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο Κλάους Σουάμπ, ο ιδρυτής και επικεφαλής του WEF δεν είναι λάτρης της δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα, την αντιλαμβάνεται ως εμπόδιο σε έναν πλήρως παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Στην έκθεση του WEF του 2010 με τίτλο «Global Redesign», ο Σουάμπ υποστηρίζει ότι ένας παγκοσμιοποιημένος κόσμος διοικείται καλύτερα από έναν «αυτοεπιλεγμένο συνασπισμό πολυεθνικών εταιρειών, κυβερνήσεων (συμπεριλαμβανομένου του συστήματος του ΟΗΕ) και επιλεγμένων οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών (ΟΚΠ)». Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο της δημοκρατίας.

Υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι πλέον «οι συντριπτικά κυρίαρχοι παράγοντες στην παγκόσμια σκηνή» και ότι «ήρθε η ώρα για ένα νέο παράδειγμα ενδιαφερομένων στη διεθνή διακυβέρνηση». Για αυτόν τον λόγο, το Διακρατικό Ινστιτούτο (TNI) περιέγραψε το WEF ως «ένα σιωπηλό παγκόσμιο πραξικόπημα» για να συλλάβει τη διακυβέρνηση.

Το 2017, στη Σχολή Διακυβέρνησης Τζον Φ. Κένεντι του Χάρβαρντ, ο Σουάμπ παραδέχτηκε κατάφωρα αυτό που απορρίπτεται συνεχώς ως «θεωρία συνωμοσίας» από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: Το WEF «διεισδύει» στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο Σουάμπ είπε:

«Πρέπει να πω, όταν αναφέρω τώρα ονόματα, όπως η κυρία (Ανγκελα) Μέρκελ, ακόμη και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, και ούτω καθεξής, όλοι υπήρξαν νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Αλλά αυτό για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι τώρα είναι η νέα γενιά, όπως ο Πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, ο Πρόεδρος της Αργεντινής και ούτω καθεξής.

Εισχωρούμε. Χθες, λοιπόν, βρισκόμουν σε μια δεξίωση για τον Πρωθυπουργό Τριντό και γνωρίζω ότι το ήμισυ του υπουργικού συμβουλίου του, ή ακόμη περισσότερο από το μισό του υπουργικού συμβουλίου του, είναι στην πραγματικότητα Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. (…) Είναι αλήθεια στην Αργεντινή και είναι αλήθεια στη Γαλλία, με τον Πρόεδρο – έναν νέο παγκόσμιο ηγέτη».

Σε αυτή την εξαιρετική ομιλία, ο Σουάμπ δήλωσε κατάφωρα ότι η Άνγκελα Μέρκελ της Γερμανίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας, ο Τζάστιν Τριντό από τον Καναδά και ο Εμμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας «καλλωπίστηκαν» από το WEF. Προσθέτει μάλιστα ότι τουλάχιστον το ήμισυ του υπουργικού συμβουλίου του Καναδά αποτελείται από εκπροσώπους που προωθούν την ατζέντα του WEF. Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια, την οποία επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο επικεφαλής του WEF.

#9 Έλεγχος μυαλών με χρήση ηχητικών κυμάτων

Το 2018, ένα από τα θέματα συζήτησης στο WEF ήταν το «Mind Control Using Sound Waves».

Στο άρθρο, η τεχνολογία διαφημίζεται ως πιθανή θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον και του Αλτσχάιμερ. Ωστόσο, το άρθρο αναφέρει επίσης ότι «μπορεί να σε θεραπεύσει, μπορεί να σε εθίσει και μπορεί να σε σκοτώσει». Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον πλήρη έλεγχο του μυαλού ενός ατόμου, από απόσταση. Το άρθρο αναφέρει:

«Μπορώ να δω να έρχεται η μέρα που ένας επιστήμονας θα είναι σε θέση να ελέγξει τι βλέπει ένα άτομο στο μάτι του μυαλού του, στέλνοντας τα σωστά κύματα στο σωστό σημείο στον εγκέφαλό του. Η εικασία μου είναι ότι οι περισσότερες αντιρρήσεις θα είναι παρόμοιες με αυτές που ακούμε σήμερα για υποσυνείδητα μηνύματα στις διαφημίσεις, μόνο πολύ πιο έντονες.

Αυτή η τεχνολογία δεν είναι χωρίς κινδύνους κακής χρήσης. Θα μπορούσε να είναι μια επαναστατική τεχνολογία υγειονομικής περίθαλψης για τους άρρωστους ή ένα τέλειο εργαλείο ελέγχου με το οποίο οι αδίστακτοι ελέγχουν τους αδύναμους. Αυτή τη φορά όμως, ο έλεγχος θα ήταν κυριολεκτικός».

Το συμπέρασμα του άρθρου: Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τους επιστήμονες να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία. Για να αποφευχθεί η κατάχρηση, θα πρέπει να ρυθμίζεται από οργανισμούς όπως… το WEF. Αυτό είναι βολικό επειδή ορισμένες εταιρείες που αναπτύσσουν αυτήν την τεχνολογία αποτελούν μέρος του WEF.

#8 Χάπια που περιέχουν μικροτσίπ

Για άλλη μια φορά, αυτός ο τίτλος ακούγεται σαν μια τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας διατυπωμένη έξυπνα για τον εντυπωσιασμό. Δεν είναι. Ακολουθεί ένα βίντεο από τη συνάντηση του WEF το 2018, όπου ο Άλμπερτ Μπουρλά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, μιλά για χάπια που περιέχουν μικροτσίπ.

Ο Μπουρλά λέει:

«Η FDA ενέκρινε το πρώτο «ηλεκτρονικό χάπι», αν μπορώ να το πω έτσι. Είναι βασικά ένα βιολογικό τσιπ που βρίσκεται στο δισκίο και, μόλις πάρετε το δισκίο, και διαλύεται στο στομάχι σας, στέλνει ένα σήμα ότι πήρατε το δισκίο. Φανταστείτε λοιπόν τις εφαρμογές αυτού, τη συμμόρφωση. Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα γνωρίζουν ότι τα φάρμακα που πρέπει να παίρνουν οι ασθενείς, τα παίρνουν. Είναι συναρπαστικό αυτό που συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα».

Είναι πραγματικά συναρπαστικό αυτό το πεδίο; Ή εντελώς δυστοπικό; Όπως είπε και ο ίδιος ο Μπουρλά: Φανταστείτε τη συμμόρφωση. Αυτό το είδος τεχνολογίας θα μπορούσε εύκολα να ανοίξει την πόρτα σε κάθε είδους κακόβουλες εφαρμογές. Έκτοτε, ο COVID έφερε την Pfizer σε μια θέση ισχύος που δεν είχε ξαναδεί ποτέ για φαρμακευτική εταιρεία.

Όπως η Pfizer, το WEF χρησιμοποιεί επίσης το COVID για να προωθήσει την ατζέντα του.

#7 Έπαινοι στα μαζικά lockdowns

Το 2020 και το 2021, πόλεις σε όλο τον κόσμο υπέστησαν μαζικά και δραστικά lockdown, προκαλώντας απώλειες θέσεων εργασίας, αυτοκτονίες, υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών, απομόνωση, προβλήματα ψυχικής υγείας, ενδοοικογενειακή κακοποίηση, χρεοκοπίες και αστέγους. Κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής περιόδου, τα παιδιά δεν μπορούσαν να πάνε στο σχολείο για μήνες και ουσιαστικά τους απαγορεύτηκε να αλληλεπιδρούν με άλλα παιδιά. Μια σωρεία μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων καταστράφηκε ενώ οι μεγάλες εταιρείες αγωνίζονταν.

Παρ’ όλα αυτά, το WEF δεν μπορούσε να κρύψει την αγάπη του για τα δραστικά, καταστρεπτικά lockdown. Στην πραγματικότητα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που ονομάζεται σουρεαλιστικά “Το lockdown βελτιώνει ήσυχα τις πόλεις σε όλο τον κόσμο”. Εδώ είναι αυτό το κομμάτι της πλήρους παραφροσύνης.

Το βίντεο αναφέρει «Τα lockdown μείωσαν σημαντικά την ανθρώπινη δραστηριότητα… οδηγώντας στην πιο ήσυχη περίοδο της Γης εδώ και δεκαετίες», ενώ δείχνει δυστοπικές εικόνες από κενές πόλεις και αεροπλάνα κολλημένα στο έδαφος.

Αγνοώντας εντελώς τον τεράστιο ανθρώπινο πόνο που προκλήθηκε από αυτά τα lockdown, το WEF θεώρησε ότι άξιζε τον κόπο επειδή «οι εκπομπές άνθρακα μειώθηκαν κατά 7% το 2020».

Όταν αυτό το πράγμα δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά, συγκέντρωσε έντονες αντιδράσεις. Έτσι το WEF διέγραψε το παραπάνω βίντεο και δημοσίευσε αυτό το tweet.

Όπως μπορείτε να δείτε, παρά τη διαγραφή του βίντεο, το WEF συνέχισε να επαινεί τα lockdown. Αυτό συμβαίνει επειδή το WEF θα ήθελε να δει τη ζωή του «covidian» να γίνεται μόνιμη.

#6 «Ρίξτε μια ματιά στο μέλλον»

Κρίνοντας από τα σχόλια στο YouTube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι μισούν απολύτως τα βίντεο που δημιουργούνται από το WEF. Αλλά συνεχίζουν να έρχονται. Γιατί δεν τους νοιάζει τι σκέφτεσαι. Θέλουν απλώς να φυτέψουν τον σπόρο της παραφροσύνης τους στο μυαλό σας. Σε ένα βίντεο με τίτλο «Πώς θα μπορούσαν να είναι σύντομα οι ζωές μας», το WEF καλεί τους θεατές να «ρίξουν μια ματιά στο μέλλον». Όλα έχουν να κάνουν με τη μόνιμη ζωή του COVID.

Το βίντεο είναι γεμάτο με μασκοφόρους, διανομείς καθαρής ποιότητας και κωδικούς QR. Αυτό είναι το μέλλον που θέλουν. Μετά, υπάρχει αυτό το ψήγμα της παραφροσύνης.

Το βίντεο λέει με περηφάνια:

«Η NASA εφηύρε ένα σύστημα που μπορεί να σας αναγνωρίσει από τον καρδιακό σας παλμό χρησιμοποιώντας λέιζερ».

Σαν να μην έφτανε αυτό, το βίντεο δείχνει παιδιά κολλημένα στο σπίτι να εκπαιδεύονται μέσα από οθόνες. Το βίντεο τελειώνει δείχνοντας ανθρώπους να φορούν μάσκες έξω.

#5 Πίεση για τη Μεγάλη Επαναφορά

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το WEF αντιλαμβάνεται την πανδημία ως «ευκαιρία». Δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να αναδιαμορφώσουμε την προσωπική μας ύπαρξη αλλά να αναδιαρθρώσουμε ολόκληρη τη δομή του κόσμου σύμφωνα με τις αρχές της. Το WEF το αποκαλεί «η Μεγάλη Επαναφορά». Για να προωθήσει αυτήν την Επαναφορά (που απολύτως κανείς δεν θέλει) το WEF κυκλοφόρησε ένα προπαγανδιστικό βίντεο (ταιριάζει πραγματικά στον ορισμό της «προπαγάνδας»). Εδώ είναι σε όλη του την παράνοια.

Ενώ ο καπιταλισμός βασίζεται σε ένα αυτορυθμιζόμενο σύστημα προσφοράς και ζήτησης, η Μεγάλη Επαναφορά προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο αξιολόγησης των επιχειρήσεων μέσω νέων παραμέτρων. Το κυριότερο: Συμμόρφωση με τις κοινωνικές και πολιτικές ατζέντες της ελίτ. Προς το τέλος, ο αφηγητής λέει αυτή τη αινιγματική πρόταση:

«Και όλα αυτά είναι να βρούμε τους σωστούς ανθρώπους στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή».

Αν και το βίντεο δεν εξηγεί ακριβώς τι σημαίνει αυτή η πρόταση σε πραγματικές καταστάσεις, οι επιπτώσεις της είναι μάλλον ανατριχιαστικές. Αντί να επιτρέπει σε επιτυχημένα άτομα και επιχειρήσεις να αναπτυχθούν οργανικά, το σύστημα της ελίτ θα παρέμβει για να «πάρει τους κατάλληλους ανθρώπους στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή», σύμφωνα με την ατζέντα της. Με άλλα λόγια, το σύστημα θα ήταν στημένο και η συμμόρφωση με μια ευρύτερη ατζέντα θα ήταν υποχρεωτική σε μια νέα οικονομία.

Το βίντεο τελειώνει με μια κλήση προς τους θεατές να συμμετάσχουν. Ωστόσο, φυσικά, δεν είστε πραγματικά προσκεκλημένοι στο WEF. Στην πραγματικότητα, προσπαθούν πραγματικά να «αναβαθμονομήσουν» την ελευθερία του λόγου σας.

#4 «Εκ νέου βαθμονόμηση» της ελευθερίας του λόγου

Ένας εύκολος τρόπος για να προσδιορίσετε τους παγκόσμιους ηγέτες που καλλωπίζονται από το WEF είναι μέσω των αδιάκοπων επιθέσεων κατά της ελευθερίας του λόγου. Το μισούν απολύτως και ζητούν συνεχώς να λογοκρίνεται και να ελέγχεται αυστηρά το Διαδίκτυο. Στη συνάντηση του Νταβός του 2022, η Αυστραλιανή «Επίτροπος eSafety» Τζούλι Ίνμαν Γκραντ δήλωσε ότι χρειαζόμαστε μια «αναβαθμονόμηση της ελευθερίας του λόγου».

Η Γκραντ είπε:

«Βρισκόμαστε σε ένα μέρος όπου έχουμε αυξανόμενη πόλωση παντού και όλα φαίνονται δυαδικά όταν δεν χρειάζεται. Επομένως, νομίζω ότι θα πρέπει να σκεφτούμε μια αναβαθμονόμηση μιας ολόκληρης σειράς ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαδραματίζονται στο διαδίκτυο. Ξέρετε, από την ελευθερία του λόγου μέχρι την ελευθερία να είσαι απαλλαγμένος από τη διαδικτυακή βία».

Εδώ, η Γκραντ ζητά ουσιαστικά λογοκρισία. Πιστεύει μάλιστα ότι η ελευθερία του λόγου ως ανθρώπινο δικαίωμα θα πρέπει να «αναβαθμονομηθεί» χρησιμοποιώντας τη «διαδικτυακή βία» ως δικαιολογία. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως «διαδικτυακή βία». Τους αρέσει να εξισώνουν τον λόγο με τη βία. Είναι ένας εξαιρετικά χειριστικός τρόπος για να δικαιολογηθεί η κινεζική λογοκρισία.

Η ελευθερία του λόγου είναι στην πραγματικότητα δυαδική. Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει. Και προφανώς δεν θέλουν να υπάρχει.

#3 Παρακολούθηση των… ρούχων σας

Το WEF θέλει να ελέγχει τα ρούχα σας. Και έφτιαξαν ένα βίντεο για αυτό.

Χρησιμοποιώντας το περιβάλλον ως δικαιολογία (ως συνήθως), το WEF ανακοίνωσε την έλευση ρούχων με «ψηφιακά διαβατήρια» που μπορούν να εντοπιστούν ανά πάσα στιγμή. Με την υποστήριξη της Microsoft (φυσικά), αυτά τα ενδύματα προφανώς θα πλημμυρίσουν την αγορά μέχρι το 2025.

Σύμφωνα με το WEF, αυτά τα τσιπ θα επιτρέψουν στις μάρκες μόδας να μεταπωλούν τα ρούχα τους. Το βίντεο φροντίζει να ΜΗΝ αναφέρει ότι αυτή η τεχνολογία θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθεί αυτούς που εγκατέλειψαν τα smartphone τους.

Αλλά το να απορρίψετε το smartphone σας μπορεί να γίνει… αδύνατο.

#2 «Τα smartphone θα είναι στο σώμα σας μέχρι το 2030»

Στη συνάντηση του Νταβός του 2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia Pekka Lundmark ισχυρίστηκε ότι μέχρι το 2030 «τα smartphone θα εμφυτεύονται απευθείας στο σώμα». Αυτό θα συμπίπτει με την έλευση της τεχνολογίας 6G, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Για χρόνια, αυτός ο ιστότοπος τεκμηριώνει την αδιάκοπη ώθηση της ελίτ για μετανθρωπισμό, που είναι η συγχώνευση των ανθρώπων με τις μηχανές. Προσπαθούν να επιταχύνουν αυτή τη μετάβαση κάνοντας πράγματα που δεν μπορούν να ζήσουν οι άνθρωποι χωρίς (όπως smartphone) διαθέσιμα σε διανθρωπιστική μορφή.

Παρατηρείτε την ανατριχιαστική προθυμία τους να εισάγουν πράγματα μέσα στο σώμα μας;

#1 Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι

Αυτή είναι ίσως η πιο δυστοπική στιγμή στην ιστορία του WEF. Το 2016, η Ida Auken, μέλος του κοινοβουλίου στη Δανία είπε: “Καλώς ήρθατε στο 2030. Δεν έχω τίποτα, δεν έχω ιδιωτικότητα και η ζωή δεν ήταν ποτέ καλύτερη”.

Το WEF αγάπησε τόσο πολύ αυτό το απόσπασμα που έκανε tweet σχετικά με αυτό.

Ένα άρθρο στον ιστότοπο του WEF εξηγεί:

«Δεν κατέχω τίποτα. Δεν κατέχω αυτοκίνητο. Δεν έχω σπίτι. Δεν έχω καμία συσκευή ή ρούχα», γράφει η Δανή βουλευτής Ida Auken. Τα ψώνια είναι μια μακρινή ανάμνηση στην πόλη του 2030, της οποίας οι κάτοικοι έχουν σπάσει την καθαρή ενέργεια και δανείζονται ό,τι χρειάζονται κατόπιν ζήτησης. Ακούγεται ουτοπικό, μέχρι που αναφέρει ότι κάθε της κίνηση παρακολουθείται και έξω από την πόλη ζουν σωρεία δυσαρέσκειας, το απόλυτο όραμα μιας κοινωνίας χωρισμένης στα δύο.

Σε αυτό το δυστοπικό μέλλον, δεν υπάρχουν προϊόντα που να κατέχετε. Μόνο «υπηρεσίες» που ενοικιάζονται και παραδίδονται με drones. Αυτό το σύστημα θα έκανε όλους τους ανθρώπους να εξαρτώνται πλήρως από εταιρείες που ελέγχονται από το WEF για κάθε βασική ανάγκη. Δεν θα υπήρχε καμία απολύτως αυτονομία, καμία ελευθερία και καμία ιδιωτικότητα. Και θα είσαι ευτυχισμένος…

Συμπέρασμα

Με την εξέταση αυτής της λίστας, δύο κοινά θέματα γίνονται προφανή. Το πρώτο θέμα είναι η «διείσδυση». Το WEF θέλει να διεισδύσει στις κυβερνήσεις χρησιμοποιώντας τους «Παγκόσμους ηγέτες»Θέλει επίσης να διεισδύσει στο σώμα μας μέσω χαπιών, μικροτσίπ και εμβολίων. Θέλει επίσης να διεισδύσει στο μυαλό μας χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα, λογοκρισία και προπαγάνδα.

Το άλλο θέμα είναι ο «έλεγχος». Θέλουν να ελέγχουν τι σκεφτόμαστε, πού πηγαίνουμε, τι λέμε, τι τρώμε και τι φοράμε.

Ξέρετε ποιος συμφωνεί με το WEF; Η Κίνα. Η λογοκρισία είναι ευρέως διαδεδομένη, ένα κοινωνικό σύστημα πίστωσης ελέγχει τις συμπεριφορές των ανθρώπων και ο COVID εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για μαζικά lockdown και συνολικό έλεγχο του πληθυσμού. Για να μην αναφέρουμε τα κυριολεκτικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Παρ’ όλα αυτά, οι Κινέζοι αξιωματούχοι είναι συνεχώς παρόντες στις συνεδριάσεις του WEF. Γιατί; Επειδή η Κίνα είναι βασικά ένα εργαστήριο για τις πολιτικές του WEF.

Με όλα αυτά που λέγονται, πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την παραφροσύνη του WEF; Πώς μπορούμε να τους ψηφίσουμε αν δεν ψηφίστηκαν ποτέ; Ένα πρώτο βήμα θα ήταν η εκλογή –σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης– εκπροσώπων που δεν θέλουν καμία σχέση με το WEF. Εάν οι εκλεγμένοι μας αξιωματούχοι αντιμετώπιζαν το WEF ως την αδίστακτη, παράνομη οργάνωση που είναι, η επιρροή του θα μειωνόταν πολύ.

Δεύτερον, μπορούμε να μποϊκοτάρουμε κάθε εταιρεία που είναι μέρος του WEF. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει, επειδή πολλές από αυτές τις εταιρείες είναι μονοπώλια. Ωστόσο, αν σταματήσουμε να τους δίνουμε τα χρήματά μας, θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα χρήματά μας για να δηλητηριάσουν τη ζωή μας.

Τότε, δεν θα τους ανήκει τίποτα. Και θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »