ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Διώκουν ηλικιωμένη που πέταξε την μαγκούρα της σε σκύλο – Για τις υποκλοπές τι έχετε να πείτε κύριοι;

Στη χώρα της διαφθοράς (πρώτοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση) και δη της κυβερνητικής διαφθοράς, με ένα αυταπόδεικτο de facto σκάνδαλο υποκλοπών (αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος που επισύρει ποινές από 15-30 χρόνια.
…Με κρατικούς υπαλλήλους (ΕΥΠ), εισαγγελέα που υπέγραψε την παρακολούθηση ευρωβουλευτή και του πρωθυπουργού. ο οποίος με υπογραφή του ανέλαβε την συνολική ευθύνη για την λειτουργία της ΕΥΠ μία μέρα αφ’ότου κέρδισε τις εκλογές…

…Με όλους αυτούς σε μία «κανονική» χώρα να είναι αυταπόδεικτα υπό ποινικό έλεγχο (τουλάχιστον), ο μοναδικός πολίτης για τον οποίο κινήθηκε η δικαιοσύνη είναι η η 75χρονη που πέταξε την τρίποδο μπαστούνι της σε σκυλί στο χωριό Χρυσαυγή του δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη!

Ναι, οι αρχές σχημάτισαν δικογραφία για «κακοποίηση ζώου» σε βάρος της 75χρονης γυναίκας που θέλησε να απομακρύνει με απαράδεκτο τρόπο, βέβαια, το άτυχο ζώο που κοιμόταν μπροστά της, προφανώς φοβούμενη ότι θα μπορούσε να της επιτεθεί (η γυναίκα σέρνετε και περπατά με το μπαστούνι της.
Έτσι λοιπόν κάποιος είχε την έμπνευση  να διωχθεί ποινικά (προφανώς εισαγγελέας) και να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελία η δικογραφία!

Λίγη ντροπή; Αλλά από ποιον και από πού;
Εδώ σκάει «καραμπινάτο» σκάνδαλο υποκλοπών σε βαθμό κακουργήματος με ομολογίες και νομικό πλαίσιο που δεν αφήνει καμία αμφισβήτηση και τελικά… ερευνάται όχι η ύπαρξη των ποινικών ευθυνών, αλλά το «πώς έγινε η διαρροή»!

Δηλαδή δεν διερευνάται το έγκλημα αλλά το «Πώς διέρρευσε ότι έγινε έγκλημα»!

Υπάρχει ομολογία στη Βουλή του διοικητή της ΕΥΠ για κακουργηματικές πράξεις και ούτε μία εισαγγελική έρευνα έχει διαταχθεί!
Αλλά διατάχθηκε έρευνα γιατί η γιαγιά πέταξε το τρίποδο μπαστούνι στον σκύλο!

Καμία ελπίδα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »