Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν
Τα καταστήματα λιανικής πώλησης θα παραμείνουν κλειστά, ωστόσο, από σήμερα Κυριακή (13/12), θα επιτρέπεται η μετάβαση των καταναλωτών σε αυτά για την παραλαβή της παραγγελίας τους.

Πρόκειται για το λεγόμενο click away, ένα μοντέλο αγοράς, το οποίο θα εφαρμοστεί κατά το χρονικό διάστημα 13.12.2020-7.1.2021, καθώς λόγω των εορτών αναμένεται αύξηση στις παραγγελίες και οι ταχυμεταφορές είναι, ήδη, υπερφορτωμένες.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως αυτήν την Κυριακή επιτρέπεται, προαιρετικά, η λειτουργία των σούπερ μάρκετ και όσων άλλων εμπορικών καταστημάτων δεν βρίσκονται σε αναστολή.


Δωρεάν θα είναι τα μηνύματα για τους καταστηματάρχες που δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσω της πλατφόρμας e-katanalotis της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Όσες επιχειρήσεις δεν έχουν e-shop θα μπορούν να χρησιμοποιούν την μετεξέλιξη της ειδικής πλατφόρμας e-katanalotis που θα είναι σε ισχύ από Δευτέρα, στην οποία επίσης από Δευτέρα, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν εκτός από τις τιμές προϊόντων σούπερ μάρκετ και τις τιμές καυσίμων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »