Έχει χαρακτηρισθεί από πολλούς η Συμφωνία των Πρεσπών ως «προδοτική». Ο χαρακτηρισμός αυτός είναι πολύ επιεικής, και αυτό θα επιβεβαιώνεται συν τῷ χρόνω. Εάν προλάβει και υπογράψει η Κυβέρνηση, η οποιαδήποτε Κυβέρνηση με τους μικρούς αμούστακους «φύρερ», «αρχηγούς», τα Πρωτόκολλα που απορρέουν από την Συμφωνία των Πρεσπών, τότε μόνο θα καταλάβει ο Έλλην το μέγεθος της εθνικής καταστροφής. Τότε θα καταλάβει τι πραγματικά έχει εκχωρήσει το μισελληνικό ιουδαιοτραφές «ψευτορωμέϊκο», στο όνομα του Ελληνικού λαού φυσικά, στους ορκισμένους εχθρούς μας. Πόσοι γνωρίζουν ότι οι Σκοπιανοί, βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών, αποκτούν π.χ. δικαιώματα στον λιμένα της Θεσσαλονίκης με ελεύθερη πρόσβαση σ’ αυτόν, συνεπώς έχουμε έμμεση κατάργηση των συνόρων, και μάλιστα όσα σκάφη θα είναι εγγεγραμμένα στο νηολόγιο Σκοπίων θα δικαιούνται δωρεάν ελλιμενισμό στην… Θεσσαλονίκη! Οπότε δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να μαντέψει κανείς το τι πρόκειται να συμβεί.

Την περασμένη εβδομάδα, μέσα στο κατακαλόκαιρο, την ώρα που οι Σκοπιανοί στέναζαν στα σύνορα πηγαίνοντας για διακοπές, συνέβη ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στα Σκόπια. Πραξικόπημα που θύμιζε μεθόδους σταλινικής εποχής στην ΕΣΣΔ ή μεταπολιτευτικής εποχής στην Ελλάδα. Η Βουλή τους, προστατευομένη από εκατοντάδες αστυνομικούς, απεφάσισε ότι το κράτος των Σκοπίων… βουλγαρίζει. Δεν ψηφίσθηκε μόνο ότι η γλώσσα των σκοπιανών συνδέεται με την βουλγαρική, όπως ειπώθηκε στην Ελλάδα. Αποφασίσθηκε επίσης ότι υπάρχει βουλγαρική μειονότητα στα Σκόπια, ότι τα κράτη Σκοπίων και Σόφιας πρέπει να έχουν κοινές εθνικές εορτές(!) και εθνικούς ήρωας(!), κοινή Ιστορία και η νέα Ιστορία να διδάσκεται στα σχολεία τους από την σχολική περίοδο 2023-24. Όλες οι χώρες, μέχρι και η Ρουμανία, έχουν κατορθώσει ν’ αναγνωρισθούν επίσημες μειονότητές τους στο κράτος των Σκοπίων, εκτός από την Ελλάδα.

Ήλθε όμως η ώρα να χτυπηθεί και ο εθνικισμός των Σκοπιανών εφόσον έληξε ο λόγος ύπαρξής του. Βάσει των διεθνών διαταγών προσαρμογής των χωρών, πρέπει να χτυπηθεί ο εθνικισμός σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες, επομένως δεν πρέπει να υπάρχουν εθνικιστές ούτε στην «Βόρειο Μακεδονία» όπως ονομάζεται η χώρα λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αφού πρώτα τους έπεισαν ότι είναι «Μακεδόνες» και έθεσαν τις βάσεις διαμελισμού της Ελλάδος, τώρα τούς είναι περιττοί και τους «φτύνουν». Κλασσική περίπτωση συμπεριφοράς ιντερ-σιωνιστών. Χρησιμοποιούν τους γείτονές μας εναντίον μας. Γείτονες οι οποίοι συμμετείχαν στην πνευματική και πολιτισμική εξέλιξη του ανθρώπου μόνο ως τροχοπέδη.

Με το ψήφισμα της Βουλής στα Σκόπια η Βουλγαρία αποκτά δικαιώματα στο Αιγαίον Πέλαγος και στην Μακεδονία ένεκα της «Μακεδονίας του Πιρίν», μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών και της βουλγαρικής μειονότητος στα Σκόπια. Θα δηλώνει ο κάθε βούλγαρος στο μέλλον ότι είναι μειονοτικός των Σκοπίων για να έχει ευνοϊκούς όρους στην Ελλάδα και θα εξυπηρετεί φυσικά τα βουλγαρικά συμφέροντα. Και ‘μεις θα λέμε πάλι, «τι ξανα-ζητούν οι Βούλγαροι στην Μακεδονία» σύμφωνα με το ηρωικό άσμα: «Τι ζητούν οι βούλγαροι στην Μακεδονία, Τι ζητούν οι βάρβαροι στα Ελληνικά χωριά, Η σάλπιγξ κράζει στα όπλα και φωνάζει, Παιδιά σηκωθείτε για την λευτεριά… (λογοκρισία)… Μεγάλη Ελλάδα θέλουμε, μεγάλη όπως παλιά».

Εξ αρχής ετονίζετο, απ’ αυτό το βήμα, ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στην Βουλγαρία διότι ήταν πολύ ύποπτη η μη συμμετοχή της στην εθνοβλαβή Συμφωνία των Πρεσπών. Ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει κι επίκειται νέα πρόσκαιρη ήττα μας. Η έμμεση συμπλοκή των βουλγάρων στην Συμφωνία των Πρεσπών πολλαπλασιάζει τώρα τους ενδιαφερομένους ορκισμένους εχθρούς μας που επιβουλεύονται την γη μας, την θάλασσά μας, την ύπαρξή μας.

Επίκειται κατ’ αρχήν οικονομική επίθεση εναντίον της Ελλάδος. Έως τώρα αγόραζαν φιλέτα στην Βόρειο Ελλάδα πολυεθνικές, “funds” και εβραίοι, λόγω της Θεσσαλονίκης που θεωρούν ότι τους ανήκει. Ότι περισσέψει, κυρίως περιουσίες απλών Ελλήνων, θ’ αγορασθούν από τους γείτονες. Ότι συμβαίνει στην Θράκη από τους τούρκους. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα διότι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδος είναι δεινή, ενώ τώρα οι οικονομίες των Σκοπίων και Σόφιας είναι καλύτερες σύμφωνα με βασικούς οικονομικούς δείκτες, συν την επικείμενη χρηματοδότησή τους από την Ε.Ε., συν το μεγάλο περιθώριο δανεισμού που έχουν αυτές οι χώρες. Επομένως Σκοπιανοί και Βούλγαροι θεωρούνται πολίτες με περισσότερο ευοίωνο οικονομικό μέλλον έναντι των υπερχρεωμένων Ελλήνων.

Το βασικό πλεονέκτημα των δύο αυτών χωρών είναι το ότι έχουν δικά τους νομίσματα με σταθερή, κλειδωμένη, ισοτιμία έναντι του ευρώ ασχέτως οικονομικών συνθηκών(!), ενώ η τεχνηέντως υπερχρεωμένη Ελλάς έχει ξένο νόμισμα στο οποίο δεν ασκεί καμία επιρροή. Ο πληθωρισμός σήμερα (21-7-2022), σύμφωνα με τα διεθνή στοιχεία, σε Σκόπια και Σόφια είναι 16,9% και 14,4% αντίστοιχα, ενώ στην Ελλάδα είναι 12,1%. Αλλά προσέξτε τι συμβαίνει. Οι τιμές των προϊόντων στους γείτονες είναι πολύ φθηνότερες. Δηλαδή, στην Βουλγαρία ένα προϊόν που κοστίζει π.χ. 10,00 ευρώ θ’ αυξηθεί κατά 1,70, ενώ το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ προϊόν στην Ελλάδα κοστίζει πολλάκις τουλάχιστον διπλάσια, 20,00 ευρώ, θ’ αυξηθεί κατά 2,42. Οπότε ας μην χαιρόμαστε ότι έχουμε χαμηλότερο πληθωρισμό! Ουδέποτε θα σωθεί η Ελλάς εάν δεν αποκτήσει πάλι δικό της νόμισμα, την δραχμή της, και το τραπεζικό της σύστημα δεν το ελέγχουν ελληνόφρονες Έλληνες σε ποσοστό 100%, καθώς ως γνωστόν «και ένα σκουλήκι καταστρέφει το μήλο».

Επίσης, σήμερα το εξωτερικό χρέος Σκοπίων και Σόφιας είναι 51,8% και 21,1% αντίστοιχα, την στιγμή που της Ελλάδος πλησιάζει το 200%. Με τόσο απλές συγκρίσεις φαίνεται η απάτη του ευρώ και δικαίως κατακρημνίζεται στις αγορές. Επομένως οι γείτονες έχουν καλύτερο οικονομικό μέλλον από εμάς συν το βασικό πλεονέκτημα ότι στις χώρες αυτές δεν υπάρχουν μετανάστες, κάτι το οποίο παρέχει μεγαλύτερη προϋπόθεση για κοινωνική σταθερότητα. Στην Βουλγαρία δεν υπάρχουν πολλοί πρόσφυγες, στα δε Σκόπια όπου έχει γραφεία ο Σόρος, απαγορεύεται η εγκατάστασή τους, αν κάτι σας λέει αυτό, και ουδείς τους απεκάλεσε «ρατσιστές».

Το τραγικό όλων είναι το εξής. Στην Βουλγαρία λένε οι κάτοικοι ότι «όλες οι χώρες έχουν μαφία, ενώ εδώ, η μαφία έχει χώρα». Αυτό σημαίνει, και με βάση τα παραπάνω οικονομικά στοιχεία, ότι η «μαφία» της Βουλγαρίας ασκεί καλύτερη διοίκηση από τις Κυβερνήσεις στην Ελλάδα. Στα Σκόπια, μιας και μιλάμε για την σοβαρότητα διοίκησης των Κυβερνήσεων, σύμφωνα με τα βαλκανικά νέα, η εκεί Κυβέρνηση απαγόρευσε τις εξαγωγές ξυλείας, πέλετ, σιτηρών και αλεύρων. Τι δεν καταλαβαίνετε ωρέ Έλληνες!

Συμπερασματικά, η Συμφωνία των Πρεσπών καθιστά την Ελλάδα σε ακόμη δυσχερέστερη θέση λόγω της ενσωμάτωσης της Βουλγαρίας στην Συμφωνία, αλλά και διαταράσσει την ισορροπία μεταξύ των «Μεγάλων Δυνάμεων» στην περιοχή μας. Αυτό έχει γίνει ξανά στο παρελθόν με συνέπεια πολέμους. Βαλκανικούς και Παγκοσμίους. Το βαλκανικό πρόβλημα διογκούται και θα επισύρει αναγκαστικά την συμμετοχή της Ρωσίας και Αγγλίας στα Βαλκάνια καθόσον τα γενόμενα στην Βαλκανική χερσόνησο γίνονται σύμφωνα με το γερμανικό σχέδιο. Οι Ναζί συνεχίζουν αυτό που άφησαν στην μέση. Ακολουθούν την ίδια σειρά γεγονότων όπως τότε, στον Β’ ΠΠ.

Η ορθόδοξη Ρωσία τους ταπείνωσε. Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνη ενέργεια από το να ταπεινώνει κανείς έναν ψωροφαντασμένο βάρβαρο, «τίτλο» που τον απέκτησε επαξίως . Η εντεινόμενη γερμανοποίηση, δηλαδή ναζοποίηση, των ταπεινών βαλκανικών κρατιδίων θα επισύρει την ανάμειξη Αγγλίας Γαλλία και Ρωσίας, όπως στον Β’. ΠΠ. Προσπαθούν να παρασύρουν την Ρωσία σε ευρύ πολεμικό μέτωπο. Της στήνουν παγίδα.

Τότε, πριν επιτεθεί ο Χίτλερ στην Ρωσία, είχε καθαρίσει πρώτα τα Βαλκάνια. Έτσι και τώρα. Πριν επιτεθεί το ΝΑΤΟ στην Ρωσία, πρέπει να καθαρίσουν τα Βαλκάνια.

Τότε, ο Χίτλερ είχε εγκαταστήσει δική του Κυβέρνηση με σέρβους δοσίλογους. Όταν η Κυβέρνηση ανετράπη με πραξικόπημα σέρβων πατριωτών, ο Χίτλερ τόσο εξεμάνη όταν το έμαθε που έδωσε εντολή να ισοπεδωθεί η ορθόδοξος Σερβία. Τώρα πάλι οι Κυβερνήσεις των περί ο λόγος χωρών είναι φιλογερμανικές. Δηλαδή, ο πόλεμος στην Ρωσία προϋποθέτει κόλαση στα Βαλκάνια όπως πρόβλεψε και ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Βούτσιτς. Τότε, μετά την μερική αποχώρησή του οι Γερμανοί είχαν εκχωρήσει στους Βουλγάρους το τμήμα της Ελλάδος από τον Στρυμόνα ποταμό και ανατολικότερα. Αυτό κάνουν και τώρα με την έμμεση συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Συμφωνία των Πρεσπών. Φαίνεται ότι τώρα πάλι υποσχέθηκαν την έξοδο της Βουλγαρίας στο Αιγαίο με την συμμετοχή της υπέρ του ΝΑΤΟ, γι αυτό θα της δώσει η Τουρκία F-16, και της εντάξεώς της στο ευνοϊκό για τους γείτονές μας καθεστώς.

Από τον όλο χαλασμό γύρω μας, ευνοούνται τα σχέδια του Ισραήλ για την Βόρειο Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη. Η υποστήριξη του Ισραήλ στην Ελλάδα είναι υποστήριξη των εβραϊκών περιουσιών που ευρίσκονται στην Ελλάδα και όχι υποστήριξη προς τους Έλληνες. Μεγάλα τμήματα της Ελλάδος και του ελληνισμού κατέχονται ήδη από τον εβραϊκό παράγοντα, γι αυτό είναι τάχατις σύμμαχοί μας. Πονηριές! Είναι ποτέ δυνατόν οι απόγονοι του σκότους να συμμαχήσουν με τους απογόνους του φωτός; Ποτέ!

Συμπερασματικά, η Βουλγαρία αποκτά δικαιώματα στο Αιγαίον Πέλαγος λόγω της συμμετοχής την Συμφωνία των Πρεσπών, και ελπίζουν να βρέξουν τα πόδια τους οι βούλγαροι στο Αιγαίο Πέλαγος όπως είναι ο διακαής πόθος τους. Από την άλλη οι ΝΑΤΟϊκοί με μπροστάρηδες τους Γερμανούς προσπαθούν να διευρύνουν το πολεμικό της μέτωπο της Ρωσίας προσπαθώντας να δημιουργήσουν γραμμή αμύνης στην Νότιο Βαλκανική χερσόνησο, αποκλείοντας την Ρωσία από την Μεσόγειο, εφόσον οι Ρώσοι παίρνουν την Ουκρανία. Λέτε να επαληθευθεί ο Βούτσιτς;

Όλοι θέλουν να πάρουν από ‘μας, αν και όλοι είναι κατακτητές σε μέρη μας. Αυτό και μόνο δείχνει την αξία του τόπου που ζούμε. Ας νικήσουμε μήπως και ευημερήσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »