Για να μην μπορεί να πει κανείς δεν ήξερα…

Ο Έλον Μασκ ξαναχτυπά με ακόμα ένα μήνυμα για όσα έρχονται και ειδικά για την τεχνητή νοημοσύνη, με την οποία οι διεθνιστές του Σβαμπ θέλουν να μας συνδέσουν (ΕΔΩ).

Δήλωσε στο βίντεο που θα δείτε:

«Κατευθυνθήκαμε προς την ψηφιακή σούπερ νοημοσύνη, που ξεπερνά κατά πολύ κάθε άνθρωπο.

Oδεύουμε είτε προς το τέλος της σούπερ  νοημοσύνης, είτε προς το τέλος του πολιτισμού.

Θα υποστήριζα ότι η “τεχνητή νοημοσύνη-AI” είναι αναμφισβήτητα, κάτι που μπορεί να είναι  ενδεχομένως επικίνδυνο για το κοινό.

Η ψηφιακή νοημοσύνη θα είναι σε θέση να μας ξεπεράσει, με κάθε τρόπο και θα μπορεί να προσομοιώνει αυτό που εμείς θεωρούμε «Συνείδηση», σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορείτε να διακρίνετε την  διαφορά.

Δεν θα μπορούμε να είμαστε πιο έξυπνοι από έναν ψηφιακό υπερ-υπολογιστή, καθώς οι αλγόριθμοι και ο εξοπλισμός βελτιώνουν την ψηφιακή νοημοσύνη, θα υπερβαίνει την βιολογική νοημοσύνη με σημαντικά μεγάλη διαφορά.

Ένα σμήνος δολοφόνων drones μπορεί να φτιαχτεί για πολύ λίγα χρήματα, απλώς παίρνοντας το τσιπ αναγνώρισης προσώπου που χρησιμοποιείται στα κινητά τηλέφωνα και έχοντας ένα μικρό εκρηκτικό φορτίο, και ένα τυπικό drone.

Κάνουν ένα σκανάρισμα στο πλέγμα του κτιρίου, μέχρι να βρουν το πρόσωπο που ψάχνουν, να το εμβολίσουν και να εκραγούν.

Αλλά, ο μεγαλύτερος κίνδυνος από το να σε κυνηγάει ένα drone, είναι η ΑΙ τεχνητή νοημοσύνη, που θα χρησιμοποιηθεί για να κάνει απίστευτα αποτελεσματική προπαγάνδα».

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »