Δεν είχε στεγνώσει το μελάνι από την προηγούμενη ανάρτησή μας για τον έλεγχο και την μείωση του πληθυσμού και η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα αμερικανικά σπίτια.

 

Δεν φθάνει που καθημερινά χιλιάδες λήπτες των mRNA εμβολίων ταξιδεύουν στην αιωνιότητα, λίγες ώρες πριν έφυγε από τη ζωή και ο Αη Βασίλης μία μέρα μετά τον εμβολιασμό του.

Την ίδια στιγμή ο υπουργός-ιστορική ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία χλευάζει δίχως αιδώ και με θανάσιμη βουλιμία τη σωστή απόφαση του ΣτΕ να επανέλθουν στη δουλειά τους οι Υγειονομικοί μια και πεθαίνουν πλέον μόνο οι εμβολιασμένοι σύμφωνα και με τα στοιχεία του ΕΟΔΥΥ.

Δείτε στη συνέχεια τι ακριβώς συμβαίνει στο πλανήτη που σκοτώνει ακόμη και τον Αη Βασίλη!

 

Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς. Ο Λευκός Οίκος παρακολουθεί με αγωνία τον Elon Musk καθώς ο πιο πλούσιος άνθρωπος στη κόσμο υποσχέθηκε ότι θα απελευθερώσει όλους τους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς. Ποιους λογαριασμούς μπλόκαρε η προηγούμενη ιδιοκτησία του Twitter και γιατί.

Σύμφωνα με τον Musk το Twitter συμμετείχε στο σενάριο περί συνεργασίας του Trump με τον Πούτιν, στη προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων COVID και στη απόκρυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού.

Ο Musk εμφανίστηκε ανοιχτά υπέρ των Ρεπουμπλικάνων στις ενδιάμεσες εκλογές, υπερασπίστηκε τους ανεμβολίαστους Καναδούς φορτηγατζήδες που διαδήλωναν κατά του Καναδού πρωθυπουργού, ο ίδιος δήλωσε ότι κινδυνεύει η ζωή του και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία με δύο όπλα δίπλα στο κρεβάτι του.

Τι άλλο πρέπει να πει στα 120 εκατ. των ακολούθων του ο Elon Musk ο οποίος επίσης σε παλαιότερες αναρτήσεις του κάλεσε τον κόσμο να αποκτήσει πολλά παιδιά σαρκάζοντας αυτό που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη και το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά η μετατροπή του δυτικού κόσμου, με εργαλείο τον τρόμο, σε μία τυραννία τύπου Κίνας όπου διαρκώς εμβολιασμένα ανθρωποειδή με άλλοθι κατασκευασμένες πανδημίες-προιόν εργαστηριακών ιών-θα περιμένουν απλά το τέλος τους.

Ηδη στο Twitter του Musk απελευθερώθηκαν ντοκουμέντα που δείχνουν πως οι Fauci και Gates κατασκεύασαν εργαστηριακά τον ιό COVID.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η ανθρωπότητα αποδέχεται τον ρόλο του επιστήμονα-γιατρού σε έναν πρώην κατασκευαστή υπολογιστών ο οποίος έχει αυτοανακηρυχθεί σε παγκόσμιο εμβολιαστή και φιλάνθρωπο και ο οποίος βάλθηκε με τα εμβόλιά του να σώσει τα παιδιά που προέκυψαν όταν ένα βράδι Σαββάτου ο Μπάμπης και η Σούλα μετά από έξοδο στη Ταβέρνα, Η Αφασία, προέβησαν σε συνουσία από την οποία προέκυψαν τα καλοσχηματισμένα παιδιά τους.

 

Για την υγεία αυτών των παιδιών ο Bill Gates, o Aθανάσιος Πλεύρης, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βασιλεύς Κάρολος, ο βαλιτσάκιας, ο τρακαδόρος, έχουν ιδιαίτερη πρεμούρα.

Σε ένα κράτος με 400 δις δημόσιο χρέος το οποίο βρίσκεται σε έναν πλανήτη με 400 τρις παγκόσμιο χρέος ο Μπάμπης και η Σούλα φέρνουν στο κόσμο τους απογόνους τους και απαιτούν από το χρεοκοπημένο κράτος να τους εξασφαλίσει αρχικά παιδικούς σταθμούς, στη συνέχεια δουλειές, μισθούς και συντάξεις.

 

 

Απαιτούν επίσης να έχουν την ίδια τύχη με τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα που φοιτούν στη Σχολή Hill επειδή ο Τσίπρας μετά από 17 ώρες ταχύρρυθμης εκπαίδευσης είναι χωμένος με τα μούτρα στο κόλπο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού στο χρεοκοπημένο παγκόσμιο μαγαζί.

Το χρέος δεν είναι αέρας κοπανιστός ούτε φύλλα από τα δενδρύλια ινδικής κάναβης του Καρανίκα για ιατρικούς σκοπούς.

Το χρέος είναι υπαρκτό και ζημιογόνο για συγκεκριμένες εταιρίες που έχουν στην ιδιοκτησία τους σχεδόν το σύνολο των προιόντων του κόσμου και αυτές οι εταιρίες δεν ανέχονται άλλο το χρέος, ούτε τη διαρκή κοπή πληθωριστικού χρήματος που δεν ανταποκρίνεται σε αποθέματα χρυσού.

 

 

Έτσι κάθε φορά στην ιστορία που το μαγαζί χρεοκοπεί αναγκάζονται να παίρνουν τα μέτρα τους όπως επίσης να ανανεώνουν τον τρόμο ως εργαλείο διακυβέρνησης του κόσμου.

Η οικογένεια του Βασιλιά Κάρολου, το παλάτι, έχει στη κατοχή του μετοχές των εταιριών οι οποίες έχουν ζημία εξαιτίας του παγκοσμίου χρέους. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Αυτό ακριβώς διδάχθηκε ο καιροσκόπος τυχοδιώκτης Τσίπρας στη διάρκεια της 17ωρης ταχύρρυθμης εκπαίδευσής του με αποτέλεσμα χωρίς υπερβολή να πουλήσει (το κάνει πολύ εύκολα το παληκάρι) τα κορόιδα του ψηφοφόρους του.

Ο Μητσοτάκης από την άλλη τα έμαθε όλα αυτά στο Harvard από το οποίο αποφοίτησε και ο Πιερρακάκης.

Ποια είναι η διαφορά Μητσοτάκη-Τσίπρα στην όλη υπόθεση.

Ο Μητσοτάκης είναι πιο συνεπής με τις σπουδές του και τον κόσμο που εκφράζει. Τοποθέτησε μάλιστα τον Πλεύρη στο πόστο του υπουργού Υγείας (!) με σκοπό να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Ο Μητσοτάκης δεν κρύβεται, δεν υποκρίνεται.

(Η χαρά και του Πλεύρη σε αυτόν τον τόσο ταιριαστό ρόλο επίσης δεν κρύβεται.)

 

Ο Τσίπρας από την άλλη υποδύεται τον ενάρετο ηθικό αριστερό και πίσω από αυτό το προφίλ κρύβει το ολέθριο πρόσωπό του.

Όσο αφορά το ηθικό μέρος της ιστορίας, δλδ γιατί θα πρέπει να πεθάνουν τα κουνούπια;

Εάν είχατε εσείς εάν ψιλικατζίδικο και σας χρωστάγανε οι πελάτες θα τους ανεχόσαστε μια και δυο και τρεις και στη συνέχεια οι επιλογές σας θα λιγοστεύανε. Eτσι θα μπορούσατε να προσλάβετε έναν πανεπιστημιακό Αλβανό η Γεωργιανό δολοφόνο να τους καθαρίσει.

Στη περίπτωση των ημετέρων δυνάμεων τη βρώμικη δουλειά κάνoυν οι ελεγχόμενοι ηγέτες αφού πρώτα ο Bill Gates, o Fauci κλπ, απλώσουν τον τραχανά της πανδημίας και των εμβολίων ανά το κόσμο που πρέπει πληθυσμιακά να μειωθεί ώστε την διακυβέρνησή του να αναλάβει έως το 2030 ο πάντα πρόθυμος Tony Blair που τον είδαμε στην Ελλάδα σε μία αλησμόνητη συζήτησή του με τον Γιώργο Περιστέρη την οποία συντόνιζε η Ράνια Τζίμα.

Γιατί ως το 2030;

Γιατί ως τότε αι ημέτεραι δυνάμεις ελπίζουν να βρίσκονται εν ζωή λόγω φυσικού γήρατος. Γιατί εάν υπάρξει και άλλη απώλεια ο κουτοπόνηρος βουκόλος Τσίπρας θα κάνει νέα κωλοτούμπα, θα εγκαλέσει τον Μητσοτάκη, τον Τσιόδρα και τον Πλεύρη για συμμετοχή σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και μάλιστα δεν θα χρειαστεί καν να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωπαική Ένωση και τη ζώνη του Ευρώ γιατί ήδη θα έχουν διαλυθεί στα εξ ων συνετέθεσαν.

Αλλά ακόμη και εν ζωή να βρίσκονται οι εμπνευστές του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού υπάρχει πλέον ο κίνδυνος από μέρα σε μέρα ο Μusk να τα κάνει πουτάνα και να δουν το φως της δημοσιότητας τα οπωσδήποτε υπαρκτά ντοκουμέντα για τη συμμετοχή των ηγετών της Δύσης στο κόλπο της μείωσης του πληθυσμού. Γι΄αυτό και ο Musk λαγοκοιμάται με δυο κουμπούρια δίπλα του.

Τώρα εάν είναι ηθικό να μειώνεις τον πληθυσμό της Γης η δική μας προσέγγιση είναι ότι πιο λογικό θα ήταν να υπάρχει έλεγχος γεννήσεων.

(Δείτε το video_είναι σχετικό με το άρθρο που διαβάζετε)

Δλδ από τη στιγμή που η Ελλάδα έχει 400 δις χρέος δεν μπορεί να φεσώνει και άλλο το μαγαζί. Εδώ θα πρέπει λοιπόν να υπάρξει έλεγχος γεννήσεων με κριτήρια τα οποία δεν θα έχουν να κάνουν τόσο με την οικονομική ευχέρεια των γονέων αλλά με την κουλτούρα, τη παιδεία, την αισθητική τους και την ωριμότητα να ανατρέφουν με αξιακούς κώδικες τα παιδιά τους και όχι να τα παραδίδουν στις Κιβωτούς των πάτερ Αντωνίων, του Τσίπρα, του Κουτσούμπα και πάει λέγοντας.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο κόσμο. Αποστολή τους είναι η μείωση του πληθυσμού και δική μας είναι να τη σκαπουλάρουμε.

Καθώς το σχέδιο αποκαλύπτεται ο Τσίπρας είναι πολύ πιθανόν να κάνει κωλοτούμπα-ειδικά εάν από το στρατόπεδο των ημετέρων δυνάμεων υπάρξει μία ακόμη απώλεια λόγω φυσικού γήρατος.

Γι΄αυτό σας λέμε. Ποια προγνωστικά, ποιες δημοσκοπήσεις, ποιες εκλογές, ποια αποτελέσματα τα οποία δεν είναι απαραίτητα να ανταποκρίνονται σε αυτό που έριξαν στη κάλπη ο Μπάμπης και η Σούλα.

Δεν βλέπετε, κοτζάμ ΗΠΑ και ακόμη μετράνε τις ψήφους από τις ενδιάμεσες εκλογές!

Δείτε ΕΔΩ πως στήθηκε όλο αυτό και καλή τύχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »