Κάθε μέρα που περνάει σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία επιβεβαιώνεται με τραγικό τρόπο ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας και το lockdown δεν ήταν λύση. Και κάτι άλλο συμβαίνει, ειδικά στην βόρειο Ιταλία.

Γενικώς η Ιταλία έχει κλείσει ένα μήνα απαγόρευσης κυκλοφορίας. Υποτίθεται ότι βάσει του κινεζικού «μοντέλου» της ανθρωποκράτησης θα έπρεπε να είχε επέλθει καμπύλη στους θανάτους (εκτός και αν οι Κινέζοι λένε ψέματα), αλλά αυτό δεν συμβαίνει. 

Άρα η απαγόρευση κυκλοφορίας και το lockdown δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, αφού έκλεισαν δύο κύκλοι 15 ημερών και ούτε κατ’ελάχιστον έχουν μειωθεί οι θάνατοι. Και μόνο σε τρεις περιοχές της χώρα εντοπίζεται το 80% των θανάτων.

Θάνατοι 10.303 σε σύνολο 13.915 σε τρεις περιοχές! Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 46.065 και οι νεκροί 7.960. Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 15.333 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 1. 811. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 10.111, με 532 νεκρούς.

Και σύνολο θανάτων 13.915. Μετά από ένα μήνα σκληρής καραντίνας! Πώς μεταδίδεται ο ιός;

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 760 ασθενείς και καταγράφηκαν 4.668 νέα κρούσματα. 1.431 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό. 4.053 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 28.540 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 50.456 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Και ο ρυθμός μετάδοσης του ιού σημειώνει… αύξηση! «Ελαφρά αύξηση» μεταδίδει το ΑΠΕ, αλλά σίγουρα αύξηση αντί για μείωση.

Η ιταλική κυβέρνηση μιλά για «ανάγκη αυστηρής τήρησης των περιοριστικών μέτρων» και ότι «ο αριθμός των νέων κρουσμάτων, πιθανώς «την ερχόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να αρχίσει να περιορίζεται αισθητά».

Το ίδιο λένε εδώ και δύο εβδομάδες!

Αρα μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Μήπως πραγματικά η περιοχή έχει δεχθεί βιολογική επίθεση; Εκτός από το αναμφισβήτητο γεγονός ότι το κλίμα σε βόρειο Ιταλία, αλλά και βόρειο Ισπανία είναι ιδανικό για την διατήρηση της «υψηλής δυναμικής» του ιού. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην Ισπανία, αλλά όχι σε τέτοια ένταση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets», οι Ρώσοι γιατροί έχουν παρατηρήσει ορισμένες περίεργες περιπτώσεις, κατά τις οποίες ασθενείς έπεσαν απλώς για ύπνο και δεν ξύπνησαν ποτέ.

Μάλιστα, επρόκειτο για ασθενείς, οι οποίοι δεν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα, ως απόρροια της νόσου.

Μάλιστα, τουλάχιστον πέντε τέτοιοι «περίεργοι» θάνατοι καταγράφηκαν σε διάστημα μόλις 24 ωρών σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το οποίο λειτουργεί ως χώρος νοσηλείας ασθενών με κορονοϊό

Παρ’όλα αυτά Ιταλία και Γαλλία ετοιμάζονται για σταδιακή άρση των απαγορεύσεων. Γι ατί; Ξέρουν κάτι άλλο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »