Χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί που βρέθηκαν άστεγοι μετά τον εμπρησμό από τους ίδιους του ΚΥΤ της Μόριας το βράδυ της Τρίτης, φαίνεται πως βρήκαν «καταφύγιο» στον χώρο του πεδίου βολής πίσω από το Καρά Τεπέ.

Φωτογραφίες από την eurokinissi δείχνουν ότι μεταφέρονται με ελικόπτερο σκηνές για να αρχίσει το στήσιμο του καταυλισμού, εν μέσω στρατιωτικών εγκαταστάσεων!

Η κυβέρνηση, παρά την αντίδραση της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών, επιχειρεί να στήσει μία νέα «δομή φιλοξενίας», μια νέα μουσουλμανική πόλη στην Λέσβο και να προωθήσει κατ’αυό τον τρόπο την πληθυσμιακή και θρησκευτική αλλοίωση του νησιού.
σχεδόν όλο το προσωπικό της 98ης ΑΔΤΕ, δηλαδή του στρατιωτικού σχηματισμού της Λέσβου, ασχολείται με το πώς θα ταΐσει και θα στεγάσει τους παράνομους μετανάστες.

Στρατόπεδα έχουν εγκαταληφθεί, φυλάκια επανδρώνονται στοιχειωδώς με δύο άτομα και όλοι έχουν βγει για να στήσουν τη νέα δομή «φιλοξενίας». Ερώτημα είναι ποιος φυλάει τις αποθήκες πυρομαχικών και αν είναι αρκετή η δύναμη αυτή.

Την ίδια ώρα χιλιάδες αλλοδαποί βρίσκονται στον δρόμο στο Καρά Τεπέ προκειμένου να είναι πιο κοντά στον νέο καταυλισμό.

Οι αλλοδαποί φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν κάδους απορριμμάτων ως… μεταφορικό μέσο για ρούχα και άλλα αντικείμενα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »