Ο νέος χώρος που μόλις άνοιξε λίγο πιο έξω από την Πάτρα, δημιουργεί ένα πρωτόγνωρο σκηνικό καλοκαιρινής εμπειρίας.

Δυο λέξεις συνοψίζουν τη μαγεία της ελληνικής φύσης. Βουνό και θάλασσα. Δυο λέξεις που όταν συναντιούνται μαζί – όχι στην ίδια πρόταση, αλλά στο ίδιο τοπίο – σε κάνουν να νιώθεις τη μοναδικότητα αυτού του τόπου. Αυτή ακριβώς τη μοναδικότητα θα συναντήσεις σε όλη την περιοχή γύρω από την Αιγιο και τα Νικολεικα

δεν θα μπορούσε να στηθεί σε κανένα άλλο σημείο, παρά μόνο εκεί όπου το πράσινο του βουνού γίνεται φόντο στα γαλανά νερά της παραλίας

 

Κάποιες φορές είναι δύσκολο να περιγράψεις αυτό που είδες, αυτό που έζησες. Η εμπειρία στο Ρμβηείναι τέτοια που σου προκαλεί αμηχανία όταν πρέπει να την αποτυπώσεις με λέξεις. Το beach bar που μόλις άνοιξε στην Νικολεικα Αιγιου, μοιάζει να έχει «ξεθαφτεί» μέσα από τη θάλασσα, αφού από την πρώτη στιγμή σε κάνει να νιώθεις ότι είναι μέρος του φυσικού τοπίου. Σα να υπήρχε από πάντα εδώ, συνδέοντας το βουνό με τη θάλασσα και απλώς τώρα απέκτησε ζωή, αναδεικνύοντας ένα σημείο της περιοχής που λίγοι γνώριζαν μέχρι σήμερα.

.

Ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο  της διασκέδασης – και η ομάδα του δημιούργησαν έναν χώρο εντυπωσιακό αλλά και απόλυτα οικείο. «Ήταν σχεδόν καρμικό αυτό που συνέβη. Ήθελα να φτιάξω κάτι ώστε να συμβάλω όπως μπορώ στην ανάδειξη τ0 χωριο μου. Να δημιουργήσω έναν χώρο που θα προσελκύει κόσμο σε αυτή την περιοχή Αιγιάλεια, που είναι πανέμορφη. Ανακάλυψα εντελώς τυχαία την τοποθεσία και μετά όλα έγιναν όπως ακριβώς έπρεπε, σα να ήταν γραφτό.

Η βοτσαλωτή παραλία είναι στρωμένη με ξύλινες ξαπλώστρες όπου μπορείς να χαλαρώσεις για ώρες στα άνετα στρώματά τους, ενώ ανάμεσα και πίσω από αυτές, τα μεγάλα πουφ παίρνουν το σχήμα του σώματός σου προσφέροντας την απόλυτη άνεση. Όλα αυτά σε αποστάσεις που επιτρέπουν την ιδιωτικότητα αλλά και με μια προσοχή στην ποιότητα που σε κάνει να αισθάνεσαι ξεχωριστός καλεσμένος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »