Αποφάσισα να γράψω γιατί απλά δεν μπορώ πια να σιωπήσω και να βλέπω γύρω μου την αδικία και τον παραλογισμό να βασιλεύουν.

Παρακάτω σας παραθέτω μια δημοσίευση σχετικά με το θέμα των αμβλώσεων και την απαγόρευσή τους από το ανώτατο δικαστήριο της Αμερικής,στην οποία “έπεσα πάνω” τυχαία σήμερα το πρωί στο facebook και αμέσως μετά ακολουθεί η απάντησή μου σε όλους αυτούς που τάσσονται υπέρ των αμβλώσεων και θεωρούν οτι είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να κρίνει αν θέλει να κρατήσει το παιδί ή όχι.

Την άποψη μου αυτή δεν την δημοσίευσα στο facebook τελικά γιατί ξεκίνησα να την γράφω σαν σχόλιο στη δημοσίευση που προανέφερα και είδα οτι βγαίνει πάρα πολύ μεγάλη για σχόλιο και ένας άλλος λόγος είναι ότι θα έμπαινα σε μια διαδικασία να τσακώνομαι με τον κάθε έναν εκεί μέσα που διαφωνεί μαζί μου και επειδή στο παρελθόν το έχω ζήσει αυτό, είναι αρκετά ψυχοφθόρο και δεν αξίζει. Έχετε ακούσει το ρητό που λέει “μην διαφωνείς ποτέ με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας”.. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θεώρησα οτι είναι καλύτερο να το δημοσιεύσω εδώ ως άρθρο και όποιος επιθυμεί να το προωθήσει ή να το δημοσιεύσει όπου θέλει.

Δημοσίευση χρήστη του facebook:
Εν έτει 2022 το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ – το ίδιο που προχτές απεφάνθη υπέρ της οπλοκατοχής – ποινικοποιεί την άμβλωση! Δεν πρόκειται απλά για “συντηρητική δικαστική απόφαση”. Πρόκειται για σάλπισμα εκφασισμού, σκοταδισμού και Ιεράς Εξέτασης πλανητικών διαστάσεων. Οτι οι σταυροφόροι φρόντισαν να το παιανίσουν από την αυτοκράτειρα της “σωστής” πλευράς της ιστορίας έχει ιδιαίτερο, δε, συμβολισμό. Ηδη στις αρχές του περασμένου αιώνα ο Κλεμανσό το είχε περιγράψει έτσι:
“Η Αμερική είναι μια χώρα που πέρασε από τη βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς να αγγίξει τον πολιτισμό”.
Αλλά “η ζωή είναι γυναίκα”. Κι η Ιστορία επίσης.

Και η δική μου απάντηση:
Αυτό το post τώρα τι είναι υπέρ της άμβλωσης? Ρε θα μας τρελάνετε είναι σκοταδισμός και φασισμός να ποινικοποιείς την άμβλωση αλλά δεν είναι σκοταδισμός και φασισμός και έγκλημα τεραστίων διαστάσεων να σκοτώνεις το μωρό στη μήτρα του? Είστε με τα καλά σας? Είναι πολιτισμός να δίνεις το δικαίωμα στη γυναίκα να κάνει έκτρωση ή είναι πράξη αγάπης?

Σεβασμός στα δικαιώματα της γυναίκας θα μου πεις και φυσικά όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα αλλά τη γυναίκα δεν θα τη σκοτώσει το να γεννήσει ένα παιδί.. Κατανοώ ότι υπάρχουν και οι περιπτώσεις βιασμού ή τερατογένεσης όπου εκεί είναι κάτι το τελείως διαφορετικό και δεν είναι αναγκασμένη η γυναίκα να γεννήσει το παιδί του βιαστή της γιατί προέκυψε από έγκλημα ή να γεννήσει ένα παραμορφωμένο παιδί το οποίο θα είναι δυστυχισμένο στη διάρκεια της ζωής του, σ’αυτές τις περιπτώσεις θεωρώ ότι η άμβλωση είναι μια λύση. Αλλά εσείς δεν μιλάτε για τις περιπτώσεις βιασμού ή τερατογένεσης που είναι εξαιρέσεις όπως είπαμε, αλλά γενικά για τις γυναίκες που μένουν έγκυες και διαλαλείτε το στρεβλό (και δόλιο) δόγμα “του δικαιώματος της γυναίκας να κάνει ο,τι θέλει στο σώμα της”..

Ναι ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει στον εαυτό του και είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του ΑΛΛΑ μόνο αν δεν ενεργεί εις βάρος του άλλου.. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές κι όποιος νομίζει ότι τα έμβρυα δεν νιώθουν κι ότι δεν είναι καν άνθρωποι γιατί δεν έχουν γεννηθεί καν, γιατί το άκουσα κι αυτό σε συζήτηση που είχα, κάνει τεράστιο λάθος και υπάρχει και ολόκληρο ντοκιμαντέρ σχετικά με το έγκλημα των αμβλώσεων που λέγεται “Σιωπηλή κραυγή” για όποιον δεν πιστεύει..

Είστε υπέρ του φόνου των παιδιών κι αυτά δεν έχουν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τη ζωή τους… Τι θα λέγατε όλοι εσείς σήμερα αν υποστήριζαν τέτοια πράγματα την εποχή πριν γεννηθείτε και έκαναν οι μανάδες σας έκτρωση? Πολύ απλούστατα θα ήσασταν κάπου στη σφαίρα της ανυπαρξίας..

Είμαστε μια χώρα με 300.000 εκτρώσεις τον χρόνο, αν δεν είχαμε τόσες εκτρώσεις θα ήμασταν τώρα όχι δέκα εκατομμύρια αλλά άλλοι τόσοι και περισσότεροι…

Τον 20ο αιώνα ο πληθυσμός των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών κάλπαζε και έφτασαν 70-80 εκατομμύρια κι εμείς μείναμε 10 εκατομμύρια, δεν καταλαβαίνετε ότι συντελείται μια γενοκτονία στην πατρίδα μας? Τι παπαγαλίζετε τις ντιρεκτίβες της Νέας Τάξης Πραγμάτων υπέρ των αμβλώσεων κτλ χωρίς να ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει? Τα σχέδια τους για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού τα έχετε ακουστά, όπως οι οδηγοί λίθοι στη Georgia των ΗΠΑ οι οποίοι είναι σε κοινή θέα και που ανάμεσα στις άλλες αγαπολογίες για προστασία της φύσης κτλ αναφέρονται και σε μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 500.000.000 ή μπα? Το οποίο το πετυχαίνουν και με τα εμβόλια για τον covid τώρα..

Η ζωή είναι γυναίκα ε? Αυτό είναι οξύμωρο βέβαια και αντιφατικό γιατί όλοι εσείς μιλάτε και καλά για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά σκοτώνετε τη ζωή στη μήτρα της…

Επίσης θεωρώ ο Κλεμανσώ είπε αυτά τα λόγια έχοντας στο μυαλό του τα δικαιώματα των γυναικών στα κοινά και στην εκπαίδευση και των έγχρωμων γυναικών που στην Αμερική μέχρι τον 20ο αιώνα είχαν για δούλες..

Μην κάνετε επίκληση ρητορικής για εξυπηρέτηση των σκοπών σας γιατί άμα ζούσε σήμερα ο Κλεμανσώ, αυτός ο σημαντικός ηγέτης στην ιστορία της Γαλλίας που έσωσε τη Γαλλία και συνέβαλε στη νίκη των συμμαχικών δυνάμεων στον Α’ παγκόσμιο πόλεμο και τον ρωτούσαμε ποια είναι η θέση του για τις εκτρώσεις, πολύ αμφιβάλλω ότι θα ήταν υπέρ της σφαγής των αγέννητων μωρών γιατί αυτό αυτόματα θα σήμαινε ότι η χώρα του θα μίκρυνε και δεν θα είχε την δύναμη να αντισταθεί στον οποιονδήποτε κατακτητή…

Πολιτισμός δεν είναι να δίνεις το δικαίωμα στον καθένα να κάνει ότι θέλει ενεργώντας εις βάρος των υπολοίπων ακόμα και της ίδιας της ανθρώπινης ζωής, πολιτισμός είναι ο,τι δεν βλάπτει τον άνθρωπο και το περιβάλλον γύρω του..

Καλά πολιτισμός και δημοκρατία είναι έννοιες άγνωστες για τις σημερινές κοινωνίες των περισσοτέρων χωρών όπως η Αμερική και η δική μας..    Κι επειδή είδα και μερικούς “ξερολίδηδες” στα σχόλια του αρχικού post που λένε “μα υπάρχουν και τα κοινωνικά στρώματα που ζουν κάτω απ’το όριο της φτώχειας, γιατί να φέρνουν παιδιά στον κόσμο αυτές οι γυναίκες και να τα αναγκάζουν να ζουν στην εξαθλίωση?”

Μάλιστα, αυτή είναι η πρόταση σας για την καταπολέμηση της φτώχειας? Σκοτώστε τα όλα να τελειώνουμε από αγάπη μωρέ μην το καταδικάσουμε στη φτώχεια και την εξαθλίωση? Μήπως να σταματούσαμε να τρέφουμε, να δίνουμε δύναμη και να διαιωνίζουμε το ίδιο σάπιο σύστημα σε όλο τον πλανήτη που συντηρεί αιώνες τώρα το δόγμα του δυνατού και του αδύνατου, του πλούσιου και του φτωχού, που μας σέρνουν σε πολέμους για να εξυπηρετούν τα αρρωστημένα και διεστραμμένα σχέδια και συμφέροντα τους και γενιές ολόκληρες γεννιούνται και πεθαίνουν κάτω απ’τη φτώχεια, γιατί έχουμε τους πλέον ανάξιους να αποφασίζουν για εμάς και να ορίζουν τις ζωές μας, γαλαζοαίματοι όλοι από τζάκια, Εβραίοι στην καταγωγή με ελληνικά ψευδώνυμα και με αγορασμένα πτυχία μεγάλων πανεπιστημίων? Δίνουμε εξουσία σε αυτούς που δεν θα έπρεπε ποτέ να την έχουν..

Όλες αυτές οι δήθεν ανθρωπιστικές οργανώσεις ο ΟΗΕ, η UNICEF κτλ τόσα χρόνια δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εξαλείψουν τη φτώχεια και όχι μόνο αυτό, είμαστε σε ακόμα χειρότερη κατάσταση από πριν…

Οι κυβερνήσεις του κόσμου, η ελίτ που κυβερνάει τα πάντα, δεν είναι ότι δεν μπορούν ή δυσκολεύονται να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της σημερινής κοινωνίας..

Δεν επιθυμούν καθόλου να δώσουν ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα του κόσμου γιατί αυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους και αυτόματα πέφτουν όλοι απ’τον θρόνο τους γιατί σε εναν ελεύθερο κόσμο, με αληθινή και σωστή μόρφωση και εκπαίδευση, όπου κανένας δεν είναι φτωχός και δεν πεινάει και όλοι ζουν αξιοπρεπώς, σε έναν τέτοιο κόσμο όλα αυτά τα άθλια υπανθρωπίδια δεν έχουν λόγο ύπαρξης και καμία δύναμη…

Έτσι σας πιπιλίζουν το μυαλό μιλώντας χωρίς να λένε απολύτως τίποτα και δυστυχώς ένα 80-90% τους ακολουθεί και τους πιστεύει..

Έχουν όλο τον πλούτο του κόσμου στα χέρια τους και νομίζετε όλοι εσείς ότι νοιάζονται για εσάς και την υγεία σας και σας εμβολιάζουν για το καλό σας και προασπίζονται τα δικαιώματα της γυναίκας ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο? Πότε θα σταματήσετε επιτέλους να τρώτε ότι σας ταίζουν και να μάθετε να σκέφτεστε ελεύθερα και για τον εαυτό σας?   Είμαστε στα προεόρτια μια γενοκτονίας ενάντια στο ανθρώπινο είδος που όμοια της δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία..

Και τέλος να παραθέσω τα λόγια ενός Αμερικανού προέδρου του Ρόναλντ Ρήγκαν, δεν τον θαυμάζω ιδιαίτερα αλλά αυτό το έθεσε ωραία: “Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ με αυτούς που είναι υπέρ των αμβλώσεων, είναι ότι είχαν το προνόμιο να γεννηθούν.” .

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »