Το σχέδιο για την  Παγκοσμιοποίηση :   

Όλες οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές θα πρέπει να περνούν από κεντρικά συστήματα ελέγχου που διαχειρίζεται το καθεστώς, συμπεριλαμβανομένων των CBDC. Θα σας ζητηθεί να συμμετάσχετε σε ένα CBDC για να πληρώσετε φόρους, να αγοράσετε τρόφιμα και να λάβετε ένα επίδομα.   

Το CBDC είναι συντομογραφία του Central Bank Digital Currency, μια ηλεκτρονική μορφή χρημάτων από την κεντρική τράπεζα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πολίτες για να πραγματοποιούν ψηφιακές πληρωμές και να αποθηκεύουν αξία. Δεν υπάρχουν φυσικά νομίσματα ή χαρτονομίσματα διαθέσιμα σε άτομα σε μια ψηφιακή κοινωνία και όλα τα χρήματα ανταλλάσσονται σε ψηφιακή μορφή.  ΑΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.       

1.Όλες οι αγορές σας θα παρακολουθούνται και θα περιοριστούν, εάν είναι απαραίτητο, για να διαμορφωθεί η συμπεριφορά σας.  

2. Η ικανότητά σας να αγοράζετε τρόφιμα (και ειδικότερα κρέας) θα περιοριστεί σοβαρά  με βάση τη βαθμολογία συμμόρφωσής σας με τον πολιτισμό και το κλίμα. Θα περιοριστείτε σε ένα όριο θερμίδων για τις επιτρεπόμενες αγορές παντοπωλείου και θα περιοριστούν τυχόν τρόφιμα που θεωρούνται ότι δεν συμμορφώνονται με την προπαγάνδα για το κλίμα (π.χ. τυρί, κρέας και γάλα).  

3. Θα σας απαγορευτεί να καλλιεργείτε τροφή , οικονομικούς σπόρους ή να εκτρέφετε κοτόπουλα στην αυλή χωρίς να λάβετε άδεια  από την κυβέρνηση, η οποία θα απαιτήσει να χρησιμοποιήσετε γενετικά τροποποιημένους σπόρους και επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό των ζώων της φάρμας σας. (Και δεν θα επιτρέπεται το νωπό γάλα.)  

4. Θα σας απαγορευτεί εντελώς η αγορά πυροβόλων όπλων , πυρομαχικών, μαχαιριών, βαλλιστικών γιλέκων ή άλλων αντικειμένων αυτοάμυνας, αφήνοντάς σας στο έλεος του παράνομου κράτους  

5. Θα σας απαγορευτεί να αγοράσετε όχημα βενζίνης ή ντίζελ , αλλά ταυτόχρονα, η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι σας θα είναι αυστηρά περιορισμένη με βάση τη βαθμολογία συμμόρφωσης με το κλίμα και τον πολιτισμό. Με άλλα λόγια, εάν ποτέ θέλετε να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας και να οδηγήσετε κάπου, θα χρειαστεί να είστε απόλυτα υπάκουοι στο  καθεστώς, διαφορετικά δεν θα έχετε ποτέ αρκετές κιλοβατώρες διαθέσιμες για να φορτίσετε το EV σας   

6. Πιθανότατα θα αντικατασταθείτε από συστήματα AI ή ρομπότ αυτοματισμού που θα αναλάβουν την τρέχουσα εργασία σας .  

Καθώς εκτοπίζεστε από την εργασία σας, θα τοποθετηθείτε σε ένα σύστημα UBI για να λαμβάνετε αυτόματες ψηφιακές πληρωμές, αλλά η δυνατότητά σας να αποκτήσετε πρόσβαση στα «πλεονεκτήματα» σας στο UBI θα απαιτήται να παραμένετε πλήρως ενημερωμένοι για όλες τις απαιτήσεις εμβολίων, ανεξάρτητα από το πόσα  

Ουσιαστικά, για να λάβετε ένα UBI και να είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά αρκετή τροφή για να αποφύγετε λίγο την πείνα, θα πρέπει να συμφωνήσετε να υποβάλετε τον εαυτό σας σε ιατρική αυτοκτονία που χρηματοδοτείται από το κράτος μέσω ατελείωτων εμβολίων. Για να ζήσεις , με άλλα λόγια, θα πρέπει να παραδοθείς για να σκοτωθείς σιγά σιγά από το κράτος.   Επιπλέον προνόμια UBI θα απονεμηθούν σε άτομα που οικειοθελώς επιτρέπουν σε ελεγκτές δεδομένων και υπεύθυνους επιβολής της δημόσιας ασφάλειας να έχουν σε πραγματικό χρόνο, απεριόριστη πρόσβαση στα μικρόφωνα και τις κάμερες των φορητών συσκευών τους.  

Παρακολουθώντας κάθε οικονομική συναλλαγή, θα έχουν πρόσβαση σε κάθε λεπτομέρεια των δαπανών μας, στον αποδέκτη των χρημάτων μας και στον τρόπο κατανομής των πόρων μας  φανταστείτε, για μια στιγμή, έναν μελλοντικό κόσμο στον οποίο όλα όσα γνωρίζουμε τώρα για τη λειτουργία και την επιβίωση εντός της οικονομίας ανατρέπονται πλήρως. Αυτός ο κόσμος έχει γίνει πλήρως ψηφιακός, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι ζουν σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά, όπου οι φυσικές νομισματικές αλληλεπιδράσεις εγκαταλείπονται ή απαγορεύονται, και αντικαθίστανται από CBDC . Όλες οι συναλλαγές παρακολουθούνται και ανιχνεύονται, τίποτα δεν είναι πλέον ιδιωτικό εκτός και αν δραστηριοποιείτε ως εγκληματίας σε μια μαύρη αγορά.

Αυτή η τεχνολογία υπάρχει ήδη και δοκιμάζεται επί του παρόντος στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).  

η τεχνητή νοημοσύνη διαχειρίζεται τα πάντα , η ανθρωπότητα υποβιβάζεται σε περιορισμένο αριθμό ‘’ζωτικών’’ θέσεων εργασίας που εκδίδονται από την κυβέρνηση και μια νέα μάρκα τεχνολογικού σοσιαλισμού κυβερνά τη ζωή μας. 

Η ιδιωτική περιουσία θα παραμεριζόταν. Οι πολίτες θα ζούσαν καθημερινά μέσα σε μια κοινή οικονομία’’ στην οποία κανείς δεν κατέχει τίποτα επειδή τα πάντα δανείζονται από το συλλογικό σύστημα σε καθημερινή βάση. Δεν υπάρχει ευκαιρία για τους περισσότερους να αποκτήσουν πλούτη ή να τον αποθηκεύσουν. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για προετοιμασία για μελλοντικές ανάγκες ή κρίσεις. Το κράτος σχεδιάζει για σένα !  

Τα ανθρώπινα όντα ουσιαστικά παύουν να γίνονται ενεργοί συμμετέχοντες στη ζωή τους. Αντίθετα, διοικούνται μαζικά από τεχνοκράτες άρχοντες που ζουν μακριά σε ψηλούς πύργους.  

Ακόμη και ο πιο παραπλανημένος παγκοσμιοποιητής γνωρίζει ότι πολλά έθνη, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, δεν θα δεχτούν ποτέ μια κοινωνία χωρίς μετρητά, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ……  

ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »