Ο πρώην διευθυντής της CIA και της NSA Μάικλ Χέιντεν υποσχέθηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκτελεστεί αν κριθεί ένοχος για κατασκοπεία.

Ο Hayden και ο συνεργάτης του MSNBC Michael Beschloss ανήρτησαν αμφότεροι tweet την Πέμπτη προειδοποιώντας ότι το κοινό πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα της εκτέλεσης του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Beschloss δημοσίευσε μια εικόνα των Ρόζενμπεργκ από τη δεκαετία του 1950, σημειώνοντας ότι εκτελέστηκαν μετά την καταδίκη τους επειδή έδωσαν στη Μόσχα πυρηνικά έγγραφα.

Το Infowars.com αναφέρει: Τραμπ στη Φλόριντα και μόλις λίγες ώρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι η υπηρεσία φέρεται να έψαχνε για έγγραφα που σχετίζονται με “πυρηνικά όπλα”.

 

Σε απάντηση στο tweet, ο στρατηγός τεσσάρων αστέρων εν αποστρατεία και πρώην διευθυντής της CIA/NSA Μάικλ Χέιντεν έγραψε: “Ακούγεται σωστό”.

 

Με αφορμή την είδηση για τα πιθανά έγγραφα που σχετίζονται με τα πυρηνικά και βρίσκονται στην κατοχή του Τραμπ, ο 45ος πρόεδρος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: “Ο πρόεδρος Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα κράτησε 33 εκατομμύρια σελίδες εγγράφων, πολλά από τα οποία είναι απόρρητα. Πόσα από αυτά αφορούσαν τα πυρηνικά; Οι φήμες λένε ότι είναι πολλά!”

Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής της Νέας Υόρκης Μπέρναρντ Κέρικ, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε στους Αμερικανούς ότι το βαθύ κράτος μπορεί να προσπαθήσει να σκοτώσει τον Τραμπ, δημοσίευσε ένα άρθρο του Fox News σχετικά με το tweet του Χέιντεν.

“Σας το είπα ότι θα έρθει!” έγραψε ο Kerik.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »