Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε ο ιστορικός αναλυτής – συγγραφέας Γιώργος Ρωμανός, ο οποίος παράλληλα έχει σπουδάσει ιατρική.

«Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι θα έπρεπε να έχουν γίνει (δηλ. Φεβρουάριο- Απρίλιο 2020) μελέτες ολοκληρωμένες. Δεν έγινε τίποτα. Δεν είναι ζήτημα επιστημονικής συμβολής (…) Εγώ θα το αντιμετωπίσω ως πολιτικό γεγονός. Από τη στιγμή που η ιατρική άρχισε να εξασκείται από πολιτικά όργανα, έπαψε η πράξη αυτή να είναι ιατρική. Δε μπορεί να σου λέει ο πολιτικός πως να κάνεις ιατρική» ανέφερε αρχικά ο κ. Ρωμανός στη συνέντευξή του στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

«Δε μπορεί να λέει ο πολιτικός “πάρτε το ενέσιμο”, αλλά δε το συνταγογραφεί ο γιατρός. Γιατί, αφού είναι αθώο και εντάξει (σ.σ το εμβόλιο); Εδώ έχουμε ένα παγκόσμιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ξέρω πολύ καλά τι λέω, για το οποίο εγώ έχω τοποθετηθεί από τις 24 Απριλίου του 2020. Τότε είχα βγάλει τη μελέτη μου “Κορωνοϊός και βιολογικός όλεθρος”. Ένα μήνα μετά την έναρξη της επιδημίας, απέδειξα με έγγραφα, 486 έγγραφα είχα μελετήσει και φωτογραφήσει και τα “ανέβασα” στη μελέτη. Εκεί πέρα δείχνω ότι ήδη, από το 2012, είχε γίνει μεγάλος ντόρος στις ΗΠΑ, όπου ήθελαν να “ξεπαγώσουν” έρευνες με φορέα τον ιό της γρίπης αλλά και των νυχτερίδων. 26 Ιουνίου του 2012…».

«Από το 2012 μέχρι τώρα ακούμε ότι θέλουν να κάνουν διπλό εμβόλιο, γρίπης και κορωνοϊού. Αλλά γιατί οι αρμόδοι των μεγάλων αμερικανικών ιδρυμάτων έλεγαν “παγώστε την έρευνα”; (…) Και ενώ αυτά λέγονται από το 2012, δε γίνεται τίποτα σε επίπεδο βιολογικής ασφάλειας στην Αμερική, δηλαδή φεύγουν οι ιοί στην Αμερική, γίνονται λάθη, κηρύσσονται επίσημα οι απώλειες βιολογικής ασφάλειας στην Αμερική, τα κέντρα πρόληψης νοσημάτων βρίσκονται σε μεγάλη αναταραχή και από εκεί και πέρα δεν αλλάζει τίποτα», συμπλήρωσε.

«Το 2015 δημοσιεύεται στο περιοδικό Nature η κατασκευή του κορωνοϊού SARS από τη νυχτερίδα. Το ινστιτούτο Πστέρ διαμαρτύρεται και λέει ότι αν αυτό ξεφύγει, υπάρχει κίνδυνος ξεσπάσει παγκόσμια πανδημία! Είναι δυνατόν να λέγονται αυτά από το 2012, 2015 και σήμερα να παρουσιάζονται άνθρωποι που να έχουν απορίες; Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα πείραμα μέσα σε αυτά που λέγονται βιολογικός πόλεμος(…) Μάλιστα, το 2015 δημοσιεύτηκε και ο γονιδιακός τύπος του ιού. Από κάτω υπήρχε και επεξήγηση: “βρίσκεται στις πεταλωειδείς νυχτερίδες”  Δηλαδή όλα αυτά που μας λέγανε κατόπιν» υπογράμμισε, εννοώντας πως όλες οι πληροφορίες για την τριετή πανδημία ήταν προ ετών γνωστές.

«Μετά, μάθαμε τι έγινε. Βγήκε ο Φάουτσι και παραδέχτηκε δημοσίως ότι έδινε λεφτά στη Γιουχάν. Άρα, λοπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ούτε μία στο εκατομμύριο ότι αυτοί (σ.σ.οι Αμερικανοί, οι Καναδοί) δεν είχαν κάνει τους Κινέζους… μαγαζί. Αυτό το πράγμα δούλευε μια εικοσαετία σχεδόν», υπονοώντας ότι ο κορωνοϊός προήλθε από ανθρώπινη παρέμβαση.

«Υπάρχει μια παγκόσμια χάρτα, μιας και λέμε ότι υπάρχει παγκόσμιος πολιτισμός, με απααγορευμένους ιούς. Ποιοι είναι οι ιοί που απαγορεύεται να γίνουν πειράματα πάνω τους. Και σας πληροφορώ ότι την παραβιάζουν συνεχώς. Εκδόθηκε από τον ΠΟΥ ο κατάλογος αυτών των ιών. Μιλάμε για έναν αφηνιασμένο μυστικό υπόγειο πόλεμο για βιολογικά όπλα. Έχουν αφηνιάσει. Εδώ και πολλά χρόνια(…) Ο άνθρωπος που έφτιαξε τον νόμο στην Αμερική για απαγόρευση βιολογικών όπλων είναι ο καθηγητής Μπόιλ. Ο ίδιος που έφτιαξε τον νόμο, ο οποίος και ψηφίστηκε στην Αμερική ότι αυτά είναι απαγορευμένα πειράματα. Ο ίδιος έχει βγει κατ’ επανάληψη και λέει: “Μέχρι το 2019 δώσατε εκατό δισεκατομμύρια για βιολογικά πειράματα. Σταματήστε τα βιολογικά πειράματα”. Αυτοί όχι μόνο δε σταματούνε, αλλά ανοίγουνε και εργαστήρια στην Ουκρανία και την Κίνα», υπογράμμισε.

«Όλες οι μεγάλες επιδημίες κατά τύχη ξεκινάνε από την Κίνα. Εδώ μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγαν ότι ένα εκατομμύριο Κινέζοι πεθάναν από κορωνοϊό. Εμ δε πέθαναν. Που είναι οι εικόνες; Ακούστε τώρα. Αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη είναι σκάνδαλο μεγατόνων(…) Στην Ευρώπη είχαμε ενάμιση δισεκατομμύριο δόσεις στα 27 κράτη. Αλλά τα συμβόλαια της κυρίας Φορ Ντε Λάιεν λένε ότι η Ευρώπη είναι να αγοράσει τρεισήμιση εκατομμύρια δόσεις. Η Ελλάδα αναλογικά δικαιούται 80 εκατομμύρια δόσεις. Μέχρι σήμερα δεν τις έχει απορροφήσει αυτές. Από τα 80 εκατομμύρια η Ελλάδα έχει δεχθεί τα 22. Τα υπόλοιπα θα τα πληρώσουμε, θα τα αγοράσουμε, είτε τα χρειαζόμαστε είτε όχι. Βάλτε αυτό το ποσό επί 20 ευρώ που κοστίζει η δόση…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »