Πλήρως απομονωμένος είναι πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας έτσι τεράστιο εθνικό κίνδυνο. Είχε προηγηθεί η άρνηση του Μακρόν και της Μελόνι να συναντηθούν μαζί του, όπως και η απαξιωτική συμπεριφορά του Ράμα.

«Βόμβες» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος επιχειρεί με κάθε μέσο να αποποιηθεί τις ευθύνες του στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, εκτόξευσε το ΕΛΚ στη Νομική Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ο εισηγητής της Ειδικής Επιτροπής ολλανδός Ευρωβουλευτής Pieter Omtzigt και μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος «κάρφωσε» τον Έλληνα πρωθυπουργό για τις υποκλοπές και παρακολουθήσεις μέσω του Predator.

O Pieter Omtzigt έδωσε απάντηση-«χαστούκι» στην τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος υποστήριξε ότι σε άλλες χώρες της Ευρώπης, τα πρόσωπα που γίνονται στόχος παρακολούθησης ενημερώνονται μετά από 5 χρόνια, ενώ παράλληλα επιχείρησε να συνδέσει το Predator με ιδιώτες.

Την αποστομωτική απάντηση του ολλανδού ευρωβουλευτή δημοσίευσε σε ανάρτησή του ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος«Δεν πιστεύει ότι οι παρακολουθήσεις πολιτικών της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα έγιναν από μη κυβερνητικούς φορείς»έγραψε στην ανάρτησή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »