Αγαπητές Ελληνίδες και αγαπητοί Έλληνες ” Ο Αγαπητός μας Πρωθυπουργός ” έχει βάλει λυτούς και δεμένους ( Δημοσιογράφους – Δικαστές – και ότι άλλο έχει στην διάθεσή του ) προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές να σταματά την κάθοδο κομμάτων είτε πρός τα Δεξιά , είτε πρός τα Αριστερά χωρίς ίχνος Ντροπής .

Για όσους ακόμη δεν έχουν καταλάβει τη συμβαίνει θα πω τα παρακάτω .

1. Αυτή η Ν.Δ δεν μοιάζει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι αυτής της Ν.Δ που ίδρυσε Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής .

2. Αυτή η Ν.Δ δεν διαφέρει σε τίποτα από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη , μόνο το όνομα αλλάζει .

3. Όλη αυτή την τετραετία είδαμε πράγματα και θαύματα ( Υπουργοί – Ενέργειες – Πράξεις – Συμβουλάτορες – Ακόλουθοι – Σκέψεις , όλα αυτά καρμπόν από το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ )

4. Εκτός από όλα τα παραπάνω Το Ψέμα και Η Υποκρισία έχουν περισσέψει , μπρός τα μάτια μας μας κοροϊδεύει απροκάλυπτα λές και είμαστε Μαύροι Δούλοι της Εποχής της Αποικιοκρατίας , εάν δε μπορούσε να μας μαστιγώσει όχι μόνο θα το έκανε αλλά θα έριχνε στα μπουντρούμια όσοι σήκωναν κεφάλι , όσοι είχαν μεγάλη γλώσσα , όσοι είχαν και έχουν αντίθετη άποψη με τις δικές του .

5. Όποια ή Όποιος καθίσει και βάλει κάτω τις Υποσχέσεις , τις Ψευτιές , τους Τυχοδιωκτισμούς , που έχουν γίνει σε όλη αυτή την τετραετία όχι μόνο θα φρίξει αλλά θα βγάλει ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ .

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

1. ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ
ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ .

2. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »