Ο πασίγνωστος αναλυτής Michael Rubin έγραψε σε πρόσφατο άρθρο και τροχιοδεικτική βόμβα για τον Ρ.Τ.Ερντογάν (27-12-2022): «Ένα πραξικόπημα είναι εξίσου απίθανο να συμβεί, καθώς οι Τούρκοι είναι πολύ αποθαρρυμένοι για να επαναστατήσουν. Πιθανότατα, όμως, ο καρκίνος του παχέος εντέρου μπορεί να αποτελέσει αιτία αλλαγής διακυβέρνησης ή, απλώς, η σφαίρα ενός δολοφόνου. Σε κάθε περίπτωση, όπως κι αν τελειώσει το καθεστώς του Ερντογάν, η κατάρρευσή του είναι βέβαιη».

Παρακολουθώ προσωπικά τον συνεργάτη του περιβόητου σιωνιστικού μαγαζιού American Enterprise Institute Michael Rubin από το έτος 2004, όταν τότε έγινε εκδότης-συντάκτης του έγκριτου περιοδικού Middle East Quarterly. Ο Μάικλ Ρούμπιν είναι επιπροσθέτως και ακαδημαϊκός συνεργάτης του άλλου και του πλέον διάσημου μαγαζιού των απανταχού «πεφωτισμένων» σιωνιστών που λέγεται Council of Foreign Relations. Αυτά τα στοιχεία από μόνα τους αρκούν να συμπεράνουμε πολλά για την τροχιοδεικτική βαρύτητα των όσων γράφει ο αναλυτής Michael Rubin.

Σε άρθρο μου στον «Στύλος Ορθοδοξίας» (Ιούνιος 2021) έγραφα: «Το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ με τις ΗΠΑ έχουν στοχοποιήσει τον ίδιο τον Ερντογάν και, πλέον, με κάθε τρόπο θέλουν να τον βάλουν στην γωνία στην ώρα του: Να έρθει το οριστικό τέλος του Σουλτάνου είτε κάθετα είτε οριζόντια. Και φυσικά, αυτόν τον στόχο θα τον πετύχει στο μέλλον το Εβραϊκό Ισραήλ με τις ΗΠΑ».

Εισέτι, στο βιβλίο μου με τίτλο «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση της Ορθοδοξίας» (εκδόσεις Αγαθός Λόγος, Μάιος 2022) υπογράμμιζα: «Σας έχω διασαφηνίσει ότι με το που θα φύγει ο σημερινός Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, οριζόντια ή κάθετα, μπαίνουμε στην επόμενη φάση των μεγάλων περιφερειακών και παγκόσμιων πολεμικών γεγονότων».

Σε άλλο άρθρο μου, με τίτλο «Ερντογάν: Συνεκμετάλλευση ή πόλεμος!», τόνιζα (21-8-2020): «Φαίνεται ότι ο προπολεμικός κόμπος έφτασε στο συγκρουσιακό χτένι, με τον Ρ.Τ. Ερντογάν να λέει άκρως διπλωματικά και απολύτως αυστηρά προς τον Κ. Μητσοτάκη: Ή θα μοιραστούμε τα κοιτάσματά σας ή θα γίνει πόλεμος! Ναι. Με την συνηθισμένη απειλητική στάση και τον ιδιαιτέρως κοφτερό διπλωματικό λόγο ο Τούρκος Πρόεδρος έθεσε προχθές Τετάρτη στον έλληνα πρωθυπουργό το δίλημμα συνεκμετάλλευση ή πόλεμος».

Σε παλαιότερο άρθρο του για το National Interest (8-10-2022), ο αναλυτής Michael Rubin περιγράφει ορισμένους λόγους για τους οποίους ο Τούρκος πρόεδρος έχει αυξήσει τις λεκτικές επιθέσεις και ρητορική προς την Ελλάδα. Όπως γράφει, ο Ερντογάν χρειάζεται μια δικαιολογία για να αναβάλει τις εκλογές του 2023. Κατά τον ίδιο διάσημο αναλυτή, ο Ερντογάν μπορεί να αποβιβάσει πεζοναύτες ή ειδικές δυνάμεις σε κάποιο ελληνικό νησί. Εάν η κρίση οδηγήσει σε στρατιωτική σύγκρουση, ο Ερντογάν θα μπορούσε να ακυρώσει εντελώς τις εκλογές.

Ο Michael Rubin, που είναι εισέτι και πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου για ζητήματα Μέσης Ανατολής, υποστηρίζει προσέτι σε άρθρο του στο 19fortyfive (14-10-2022) με τον άκρως χαρακτηριστικό τίτλο: «Μπορεί η Ελλάδα και η Τουρκία να πάνε σε πόλεμο; Η απάντηση είναι ναι». Και ο ίδιος προσθέτει: «Ένας πόλεμος με την Ελλάδα και την Τουρκία είναι πολύ πιθανός, όχι εξαιτίας της Αθήνας, αλλά επειδή ο Ερντογάν θέλει απεγνωσμένα να αποσπάσει την προσοχή από την εσωτερική αποτυχία και τη χρεοκοπία».

Παρακολουθώντας τις απανωτές πολεμικές δηλώσεις, την ακραία φρασεολογία και την συνεχώς αυξανόμενη συγκρουσιακή ρητορική και απειλές του Ερντογάν, όλων των ηγετών της τουρκικής αντιπολίτευσης, των βασικών υπουργών, της στρατιωτικής ηγεσίας και των ΜΜΕ συνολικά της γείτονος χώρας, μαζί με τα λεχθέντα ανωτέρω, μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε μπροστά σε πυρακτωμένο σημείο σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά.

Το πολεμικό ρολόι πάνω από το Αιγαίο συνεχίζει να μετράει αντίστροφα. Τικ τακ. Η σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι θέμα χρόνου να λάβει χώρα. Και για ορισμένους, αυτή η πολεμική σύγκρουση άργησε να λάβει χώρα. Το ερώτημα δεν είναι το εάν θα συγκρουσθούν η Ελλάδα και η Τουρκία, αλλά το πότε αυτές θα συγκρουσθούν, με ανώτατο χρονικό όριο τις επόμενες εθνικές εκλογές στην Τουρκία τον Ιούνιο του 2023.

Ο Ερντογάν θα μπορούσε να ακυρώσει τις πρόωρες εκλογές εργαλειοποιώντας το νέο αναθεωρημένο τουρκικό σύνταγμα. Στο σύνταγμα του 2017, τα άρθρα 78 και το 119, προβλέπουν αναβολή των εκλογών για ένα χρόνο σε περίπτωση πολέμου. Η περίοδος αυτή μπορεί να επιμηκυνθεί περαιτέρω με βάση τις συνθήκες και εξελίξεις.

Εάν προσέτι στα ανωτέρω λάβουμε παραλλήλως υπόψη και τα πάρα πολύ σοβαρότερα γεωστρατηγικά ζητήματα, καταστάσεις και διεθνικές εξελίξεις, τότε ο πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας γίνεται αναπόφευκτος. Η εφημερίδα «Στύλος Ορθοδοξίας» έχει ήδη φιλοξενήσει μια σειρά από άρθρα μου όπου αναλύω σε μεγάλη έκταση το γεγονός ότι ο πλανήτης ήδη βρίσκεται μέσα στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο από τον Δεκέμβριο του 2020.

Οι διεθνείς σιωνιστές, θέλοντας να μειώσουν ραγδαία τον παγκόσμιο πληθυσμό της γης και να φέρουν στη  συνέχεια την λεγόμενη Εβραιο-καμπαλιστική «Μεγάλη Επανεκκίνηση», έχουν ήδη βάλει προπολεμικές φωτιές στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Εκτός όλων των άλλων, οι τυφλοπόντικες σιωνιστές έχουν γράψει στο ημερολόγιό τους και το ακόλουθο: «Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας».

Έχοντας μεταβάλει σε απολύτως δικά τους πιόνια και ενεργούμενα τους ηγέτες των κρατών της «Συλλογικής Δύσης», είναι εύκολο να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί το ανθρωποκτόνο «έργο τους». Τίποτε πια δεν μπορεί να σταματήσει τους Εβραίους κοσμοκράτορες Ρότσιλντ και τα απανταχού υποζύγιά τους. Τίποτε. Πλην του Ουρανού.

Πέραν αυτών, εντύπωση προκάλεσε η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» (31-12-2022) με το πρωτοσέλιδό της: «Μυστικός δίαυλος Αθήνας-Άγκυρας για συνεκμετάλλευση και σκηνοθετημένη κρίση στο Αιγαίο» ενόψει εκλογών στις δύο χώρες. Ειδικότερα, «Διαβάστε στην ΕΣΤΙΑ: Οι συναντήσεις του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Τούρκο πρέσβη σε οικίες των Αθηνών και τα ραντεβού του Ιμπραήμ Καλίν με τη διπλωματική σύμβουλο του πρωθυπουργού Άννα Μαρία Μπούρα σε Μαδρίτη, Βρυξέλλες και Γενεύη».

Διαβάστε ακόμη στην «ΕΣΤΙΑ»: «Η παρέμβαση Πάιατ υπέρ του διαλόγου Ελλάδας-Τουρκίας για τη συνεκμετάλλευση με “συλλογικότητα” και “εταιρική δυναμική” με στόχο την σύσταση διεθνούς εταιρείας για τους πόρους του Αιγαίου. Η σκηνοθετημένη ένταση στις επερχόμενες εκλογές της άνοιξης που επιβοηθά την αύξηση των ποσοστών του Ταγίπ Ερντογάν και του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Μανώλη Κοττάκη».

Αναφορά για μυστική συνάντηση Ελλάδας-Τουρκίας κάνει και η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (18-12-2022) που γράφει: «Η τριμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ Άννας Μαρίας Μπούρα, διπλωματικής συμβούλου του Κ. Μητσοτάκη, Ιμπραΐμ Καλίν και Γενς Πλέτνερ, στις Βρυξέλλες, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα». Η τουρική Sabah έγραψε ότι στην τριμερή συζητήθηκε η «αναθέρμανση των διαύλων επικοινωνίας» ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα. Για τη συνάντηση αυτή έγραψε και η εφημερίδα Milliyet.

Μια ακόμη αναφορά για μια ακόμη μυστική ελληνοτουρκική συνάντηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Militaire News (7-11-2022). Αποκαλυπτικό άρθρο κάνει λόγο για ελληνοτουρκικό φόρουμ ή συνάντηση που διεξήχθη στη Σμύρνη τον Νοέμβριο του 2021. Το άρθρο με τον τίτλο «Ποιος Δένδιας;» το υπογράφει ο συνταξιούχος διπλωμάτης Hasan Gogus που δημοσιεύτηκε στην iιστοσελίδα Τ24 (5-11-2022). Ο αρθρογράφος Hasan Gogus διετέλεσε πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα τη διετία 2009-2011.

Ο πρώην πρέσβης Gogus ανάμεσα στ’ άλλα υπογραμμίζει: «Η Ελλάδα επέκτεινε πέρσι τα χωρικά ύδατα της στην Αδριατική στα 12 μίλα. Γίνεται αντιληπτό ότι ξεκίνησε μια συζήτηση για την επέκταση των χωρικών υδάτων νοτίως της Κρήτης και του Καστελόριζου.. Από αυτή την άποψη η τηλεφωνική συνομιλία του Μπλίνκεν με τον Μητσοτάκη στα μέσα της εβδομάδας, θα έγινε για κάποιο σημαντικό λόγο. Πιθανότατα να επρόκειτο για  μια βολιδοσκόπηση του Μητσοτάκη για τα 12 μίλια».

Δεν είναι, επιπροσθέτως, λίγοι εκείνοι που συνδύασαν το ταξίδι του Μητσοτάκη στην Κωνσταντινούπολη, στα μέσα Μαρτίου του 2022, με κάποιας μορφής άτυπες ή μυστικές «συμφωνίες» σχετικά με το Αιγαίο. Αρκετοί θεώρησαν αυτή τη συνάντηση στον Βόσπορο ως ένα «κακό» σημάδι και οιωνό για το Αιγαίο, αν και στην συνάντηση αυτή Μητσοτάκης και Ερντογάν συμφώνησαν πως πρέπει να πέσουν οι τόνοι σχετικά με τις δυο χώρες. Γράφτηκε τότε ότι Μητσοτάκης και Ερντογάν είχαν δίωρο γεύμα-συνάντηση στην προεδρική κατοικία σε καλό κλίμα.

Για τη συνάντηση στον Βόσπορο η huffingtonpost.gr έγραψε (13-03-2022): «Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες, οι δύο πλευρές συνομίλησαν σαν σύμμαχοι που βρίσκονται απέναντι στις προκλήσεις που δημιουργεί η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ως προς τη νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας στην Ευρώπη». Επίσης, κάποια ΜΜΕ έγραψαν ότι «υπήρχε συναντίληψη» των 2 ηγετών και πως δεν υπάρχει λόγος να προστίθενται εντάσεις γενικά στην ανατολική Μεσόγειο.

Το ότι υπάρχει και διεξάγεται μυστική διπλωματία και διεργασίες έχει γίνει θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης και σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο στη χώρα μας. Ενδεικτικά σας θυμίζω αυτά που είπε ο κ. Αλ. Τσίπρας (skai.gr, 10-9-2020): «Ο κ. Μητσοτάκης διεξάγει μυστική διπλωματία». Καλούσε μάλιστα τότε τον πρωθυπουργό «έστω και τώρα, να ενημερώσει άμεσα τον ελληνικό λαό και τα πολιτικά κόμματα για το έγγραφο που υπέγραψε εν κρυπτώ με την Τουρκία και τους όρους στους οποίους η Ελλάδα δεσμεύθηκε».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε σχετικά: «Πληροφορηθήκαμε όλοι σήμερα από το άρθρο του κ. Μητσοτάκη σε ευρωπαϊκές εφημερίδες, ότι ο ίδιος υπέγραψε δεσμεύσεις για τη χώρα έναντι της Τουρκίας, σε ένα έγγραφο που μένει κρυφό μέχρι και σήμερα και ουδείς γνωρίζει το ακριβές περιεχόμενό του». Και ότι: «Από την ανακοίνωση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, άλλωστε, έμαθαν, τόσο τα πολιτικά κόμματα όσο και οι πολίτες, ότι υπήρξαν συνομιλίες στο Βερολίνο με τη μεσολάβηση της Γερμανίας», την ώρα που το Oruc Reis σαρώνει μέρος της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι η Αμερική πάντα ενθαρρύνει και χαιρετίζει τις όποιες μυστικές συνομιλίες λαμβάνουν χώρα και στις δυο πλευρές του Αιγαίου. Λόγου χάρη, για την μυστική συνάντηση μεταξύ των διπλωματικών συμβούλων του Κ. Μητσοτάκη και του Τ. Ερντογάν στις Βρυξέλλες διαβάζουμε (newsbreak.gr, 19-12-2022): «Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν τη μυστική διπλωματία Ελλάδας-Τουρκίας.. και στο Αιγαίο γίνεται το “έλα να δεις”. Λυπούνται κιόλας για την κλιμάκωση των προκλητικών δηλώσεων την ώρα που στο Αιγαίο έχουμε ένα αυξανόμενο μπαράζ παραβιάσεων».

Οι ΗΠΑ και οι «πεφωτισμένοι» σιωνιστές που την ελέγχουν πλήρως έχουν από δεκαετίες προγραμματίσει και κατευθύνουν αοράτως την Τουρκία να κάνει την «βρώμικη» γεωστρατηγική δουλειά σε περιφερειακό επίπεδο. Μια από αυτές τις «βρώμικες» δουλειές που έχουν αναθέσει οι σιωνιστές Εβραίοι στην γείτονα χώρα είναι και η πολεμική της σύγκρουση με την Ελλάδα, όταν αυτοί οι νεοταξίτες τυφλοπόντικες το αποφασίσουν και δώσουν το τελικό «οκ!».

Τα πράγματα είναι απλά: Είτε λαμβάνει χώρα μυστική διπλωματία μεταξύ των δυο πλευρών του Αιγαίου είτε όχι είτε θέλουν τον μεταξύ τους πόλεμο Ελλάδα και Τουρκία είτε όχι είτε είναι ζωντανός ο Ερντογάν είτε όχι, στο τέλος θα γίνει και μόνον αυτό που έχουν σχεδιάσει οι απανταχού μυστικές καμπαλιστικές αδελφότητες και σκοτεινές στοές υπό τους κοσμοκράτορες Ρότσιλντ.

Οι σκοτεινές δυνάμεις στα παγκόσμια κατάστιχά τους έχουν συγγράψει και τον πόλεμο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας. Και αυτό θα γίνει. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους διεθνείς σιωνιστές πάνω στη γη. Κανείς. Και όντως οι γείτονες θα μας έρθουν «ξαφνικά ένα βράδυ». Το λένε και θα το κάνουν. Δεν είναι στο χέρι τους αυτή η απόφαση!

Η Πενταρχία του σκότους έχει προγραμματισμένα αναγάγει το κυβερνητικό έργο, την πολιτική πορεία, τις περιφερειακές στρατιωτικές κινήσεις και συγκρούσεις, καθώς και το ίδιο αυτό καθεαυτό το τέλος του Ερντογάν σε μια είδους γεωστρατηγική πλατφόρμα και σε έναν γεωπολεμικό ιμάντα περεταίρω γεωστρατηγικών εξελίξεων. Η Τουρκία αποτελεί σημαντική παράμετρο-παίκτη στα ανθρωποκτόνα σχέδια των παγανιστών της Νέας Τάξης και Εποχής, που μέρα και νύχτα εργάζονται για την δραστική μείωση του πληθυσμού της γης.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Τουρκία μετεβλήθη ή έγινε, από το πουθενά και μέσα σε λίγα μόνον χρόνια, ένας υπολογίσιμος και «μέγας» περιφερειακός παίκτης στις διεθνείς σχέσεις και εξελίξεις. Εντούτοις, ο τίτλος «μέγας» περιφερειακός παίκτης έχει ημερομηνία λήξης. Οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν εντατικά τον Ερντογάν για να κάνει την βρώμικη γεωστρατηγική δουλειά και προεργασία μέχρι να πάρει όλος ο κόσμος πολεμική φωτιά. Και την «κατάλληλη» στιγμή, ο καρκίνος ή η σφαίρα θα γράψουν το τέλος του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »