1 στους 3 ανθρώπους στον κόσμο πρόκειται να πάθει καρκίνο”, λέει ο Albert Bourla. Και αυτά είναι σπουδαία νέα για την Pfizer.

 

 

Οι ατρόμητοι ηγέτες μας αγαπούν τον πόλεμο. Τους αρέσει να μιλούν γι’ αυτόν. Τους αρέσει να παίζουν πολεμικά παιχνίδια. Λατρεύουν να πολεμούν σε πραγματικούς πολέμους. Αυτό συμβαίνει επειδή πάντα επωφελούνται από αυτούς – από κάθε είδους πόλεμο.

“Θα τον πολεμήσουμε και θα νικήσουμε”, λένε.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό”, λένε.

Μόνο που, ό,τι κι αν είναι αυτό το “αυτό”, αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι θα πολεμήσετε και θα χάσετε τις ζωές σας, τις οικονομίες σας, τα σπίτια σας, τη γη σας, την καλή σας υγεία. Εν τω μεταξύ, αυτοί θα κερδίσουν όλα όσα χάσατε -και θα δώσουν στους εαυτούς τους μετάλλια ανδρείας και βραβεία ειρήνης για να γιορτάσουν τη νίκη τους. Μετά από αυτό, θα γυρίσουν και θα το ξανακάνουν. Η απληστία και η επιθυμία τους για εξουσία είναι ακόρεστη.

Ήρθε η ώρα να πείτε ΑΡΚΕΤΑ στην πολεμική τους κραυγή.

Θυμάστε τον “πόλεμο κατά των ναρκωτικών”; Ξεκίνησε τον Ιούνιο του 1971, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Richard Nixon κήρυξε την κατάχρηση ναρκωτικών ως “δημόσιο εχθρό νούμερο ένα” και αύξησε την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για τις υπηρεσίες ελέγχου των ναρκωτικών και τις προσπάθειες θεραπείας των ναρκωτικών. Ποιος ξέρει, ίσως δεν θα χρειαζόταν να γίνει πόλεμος κατά των ναρκωτικών αν δεν υπήρχε πόλεμος στο Βιετνάμ. Ένας πόλεμος που έφερε πίσω σημαδεμένους και εθισμένους βετεράνους που περιφρονήθηκαν και εγκαταλείφθηκαν από το κοινό και το σύστημα.

Μήπως οποιοσδήποτε από αυτούς τους πολέμους διόρθωσε κάτι; Όχι, δεν το έκαναν. Αυτό που έκαναν ήταν να γεμίσουν τις τσέπες των ισχυρών, ενώ έβλαψαν αυτούς που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν.

Το 2018, λίγο πριν το Covid-19 σκάσει στο προσκήνιο, ο Bill Gates προειδοποίησε ότι ο κόσμος πρέπει να “προετοιμαστεί για πανδημίες με τον ίδιο σοβαρό τρόπο που προετοιμάζεται για πόλεμο”.

 

Θα έπαιρνα τη συμβουλή του αγαπητού Bill “σοβαρά”, αν ο τρόπος με τον οποίο προετοιμαζόμαστε για πόλεμο είχε ποτέ ως αποτέλεσμα λιγότερο πόλεμο. Αλλά αυτό δεν ισχύει. Οι μέθοδοί μας δεν αποδίδουν. Στην πραγματικότητα, βρισκόμαστε τώρα στα πρόθυρα του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου. Αυτό μας λέει δύο πράγματα:

  1. Θα πρέπει να αλλάξουμε δραστικά την προσέγγισή μας στον πόλεμο, όχι να επαναλαμβάνουμε στρατηγικές που μόνο χειροτέρεψαν τα πράγματα (αυτός δεν είναι ο ορισμός της παραφροσύνης;).
  2. Οι ηγέτες μας λένε ψέματα όταν λένε ότι θέλουν να σταματήσουν τους πολέμους. Κάθε πόλεμος τους κάνει πλουσιότερους και ισχυρότερους, ενώ κάνει τους απλούς πολίτες πιο αδύναμους και εξαρτημένους.

Ο Albert Bourla χρησιμοποιεί τώρα την ίδια κλισέ πολεμική κραυγή για να προωθήσει το νέο του φάρμακο για τον καρκίνο.

ΥΠΕΡΤΡΟΦΟΔΟΤΟYΜΕΝΟΙ (TURBO) ΚΑΤΕΥΘΥΝOΜΕΝΟΙ ΠYΡΑΥΛΟΙ!

Πρόκειται για άλλη μια παραλλαγή της ίδιας παλιάς τακτικής που έχει σχεδιαστεί για να μας κρατάνε άρρωστους ώστε να μπορούν στη συνέχεια να δημιουργήσουν “λύσεις” που θα μας κάνουν ακόμα πιο άρρωστους. Και στη συνέχεια να γυρίσουν και να μας χρεώσουν για την ευχαρίστηση να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των “ειδικών”. Εμπειρογνώμονες που μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και πιο τολμηροί στη διαφθορά και την απληστία τους.

Αυτή η απληστία είναι ακόρεστη. Τα δισεκατομμύρια που κερδίζουν οι ελίτ της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας και ο στρατός των φαρμακοπωλών τους, από κυβερνητικούς αξιωματούχους μέχρι ακαδημαϊκούς και ερευνητές, μέχρι τον οικογενειακό σας γιατρό, δεν είναι αρκετά. Τα κέρδη της Covid βυθίζονται, και αυτό δεν μπορούν να το έχουν. Το διακύβευμα είναι υψηλότερο. Οι μέτοχοι απαιτούν περισσότερα. Όλοι θέλουν μεγαλύτερο μερίδιο από τη συμφωνία. Μια πληθώρα νέων φαρμάκων πρέπει να παρασκευαστεί και να πωληθεί στο κοινό που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου για ασθένειες που ποτέ δεν βελτιώνονται παρά μόνο χειροτερεύουν.

Στο τελευταίο μου δοκίμιο, μίλησα για τον Κύκλο του Θανάτου του Fauci και για το πόσο άρρωστοι γινόμαστε όλοι, εστιάζοντας σε ένα τοξικό προϊόν, τα πλαστικά. Τώρα βρίσκουμε πλαστικά στο αίμα μας, στα όργανά μας, στον εγκέφαλό μας. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid, η κυβέρνησή μας και οι ειδικοί σε θέματα υγείας επέβαλαν να φοράμε μάσκες γεμάτες με πλαστικά. Οι μάσκες ήταν πιο επικίνδυνες για την υγεία μας, ειδικά για την υγεία των παιδιών και των εγκύων γυναικών, από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να είναι το Covid. Ωστόσο, αυτό δεν είχε σημασία, και εξακολουθεί να μην έχει σημασία. Οι μάσκες ήταν μέρος της τελετουργίας που προετοίμαζε τον πληθυσμό να υπακούει τυφλά σε όποια τρέλα του έλεγαν να κάνει στη συνέχεια.

Ο Kύκλος του Θανάτου του Fauci

·
14 ΜΑΙ

Μετάφραση: Απολλόδωρος 3 Μαΐου 2023 | Karen Hunt | Διαβάστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work. Δισεκατομμύρια άνθρωποι έβαζαν μάσκες στα πρόσωπά τους και ανέπνεαν τοξικά νανοπλαστικά, και όλα αυτά επειδή ο Dr. Fauci τους είπε ότι οι μάσκες θα τους έσωζαν τη ζωή, ενώ στην πραγματι…

Οι ηγέτες μας λένε ότι μας θέλουν ασφαλείς και υγιείς. Αυτό που πραγματικά εννοούν είναι:

“Θα σας κάνουμε να αρρωστήσετε, θα σας κρατήσουμε άρρωστους και θα σας δώσουμε φάρμακα που θα σας κάνουν ακόμα πιο άρρωστους και θα μας ευχαριστείτε για το προνόμιο. Δεν θα μιλήσουμε ποτέ για τη ρίζα του προβλήματος, για το πώς καταστρέφουμε σκόπιμα τη φυσική τάξη της δημιουργίας του Θεού και το δικό σας, πολύτιμο ανοσοποιητικό σύστημα. Μισούμε τον Θεό. Μισούμε την ανθρωπότητα. Μισούμε τη φύση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα τάξη πραγμάτων. Μια νέα θρησκεία. Θέλουμε η τεχνητή νοημοσύνη να είναι οι νέοι θεοί που θα προσκυνάτε και θα λατρεύετε. Θεοί που μπορούμε να χειραγωγούμε παρασκηνιακά. Γι’ αυτό σκάστε, πάρτε τα φάρμακά σας και αφήστε μας να κάνουμε τα πειράματά μας πάνω σε εσάς τους αξιοθρήνητους ανθρώπους, ώστε να μπορέσουμε να ανυψωθούμε σε νέα ύψη και να υπερβούμε την ανθρωπότητα”.

Φυσικά, δεν θα τα καταφέρουν ποτέ. Αλλά σίγουρα υποδουλώνουν πολλούς ανθρώπους και σκοτώνουν όλο και περισσότερους από εμάς ενώ προσπαθούν. Αυτό που είναι πραγματικά τρελό είναι ότι οι απλοί πολίτες συμφωνούν με τα ψέματα. Ξανά και ξανά. Όσο πιο παράλογα γίνονται τα ψέματα- τόσο πιο πολύ οι άνθρωποι σκαλίζουν τις αυταπάτες τους, επειδή με τα χρόνια έχουν επενδύσει τόσα πολλά στη λήψη ναρκωτικών και στην υπακοή στο σύστημα. Ναι, μπορεί να είναι παράλογο. Μπορεί να είναι χειρότερο από μια ταινία τρόμου. Αλλά τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει σε αυτό το σημείο μια κοινωνία με επίκεντρο τα ναρκωτικά; Να τα παρατήσει όλα; Αυτό είναι υπερβολικό.

Τώρα, ο κύριος χειραγωγός Albert Bourla υπόσχεται το τέλος του καρκίνου (ξανά), τρίβοντας τα χέρια του με ευχαρίστηση, με τα σάλια στο στόμα, με δυσκολία να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του στη σκέψη του πόσα χρήματα θα αποφέρει το νέο του φάρμακο.

Πόσο καιρό υπάρχει ο καρκίνος; Η πρώτη γνωστή αναφορά στον καρκίνο “βρέθηκε σε ένα έγγραφο παπύρου από την αρχαία Αίγυπτο, που χρονολογείται στο 3000 π.Χ. Περιγράφει όγκους που βρέθηκαν στο στήθος. Ο καρκίνος αντιμετωπιζόταν με την καταστροφή του ιστού με ένα καυτό εργαλείο που ονομαζόταν “το πυροσβεστικό τρυπάνι” – μια τεχνική που σήμερα ονομάζουμε “καυτηρίαση”.

Χμμ. Αναρωτιέμαι πόσα χρήματα έβγαζε η φαρμακοβιομηχανία από αυτή τη διαδικασία στην αρχαία Αίγυπτο. Όχι πολλά, αφού επρόκειτο για μια εφάπαξ θεραπεία. Για να βγάλεις πραγματικά χρήματα, πρέπει να κρατήσεις τον ασθενή να επιστρέφει για περισσότερα. Και περισσότερα. Και περισσότερα.

Νομίζω ότι η λέξη που ψάχνω εδώ είναι βιώσιμη. Χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη όλη την ώρα, αλλά με όλους τους λάθος τρόπους.

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν 17 βιώσιμους στόχους. Εδώ είναι οι 3 κορυφαίοι:

  1. Να τερματιστεί η φτώχεια σε όλες τις μορφές της παντού.
  2. Να τερματιστεί η πείνα, να επιτευχθεί επισιτιστική ασφάλεια και βελτιωμένη διατροφή και να προωθηθεί η βιώσιμη γεωργία.
  3. Εξασφάλιση υγιούς ζωής και προώθηση της ευημερίας για όλους σε όλες τις ηλικίες.

Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δοθεί σε οργανισμούς, εταιρείες και ΜΚΟ για την επίτευξη αυτών των στόχων με άθλια αποτελέσματα.

Οι μεγάλες υποσχέσεις σημαίνουν μεγάλα κέρδη, όχι μεγάλα αποτελέσματα.

Απλά για να δώσουμε μια ιδέα για το πόσο κερδοφόρα είναι τα φάρμακα για τον καρκίνο:

“Τα φάρμακα για τον καρκίνο κατέλαβαν άνετα την πρώτη θέση το 2018 και απέδωσαν στη βιομηχανία 123,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα παγκόσμιο μερίδιο αγοράς 14,3%.

Μέχρι το 2024, η Evaluate προβλέπει ότι οι πωλήσεις φαρμάκων κατά του καρκίνου θα διπλασιαστούν σχεδόν στα 236,6 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξάνοντας το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς τους σε σχεδόν 20 τοις εκατό των συνταγογραφούμενων και μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Αυτό κάνει τις ογκολογικές θεραπείες να αξίζουν περισσότερο από τις επόμενες πέντε φαρμακευτικές θεραπείες μαζί.

Συνολικά, οι 15 κορυφαίες θεραπευτικές περιοχές θα αποφέρουν 1,2 τρισεκατομμύρια δολάρια για τη φαρμακοβιομηχανία το 2024.

Και ποιο είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών των φαρμάκων; Περισσότερος καρκίνος.

Ο Bourla μας λέει με χαρά στο παρακάτω tweet ότι “1 στους 3 ανθρώπους στον κόσμο θα πάθει καρκίνο στη διάρκεια της ζωής του”. Τι φανταστική αγορά!

Δείτε το 👉 ε δ ώ .


Ούτε μια λέξη για το πώς οι άνθρωποι πρέπει να ζουν πιο υγιεινά. Ούτε μια λέξη για το πώς οι τεχνητές τοξίνες μας προκαλούν καρκίνο, οπότε ίσως πρέπει να σταματήσουμε να προωθούμε το ψέμμα ότι τα ψεύτικα πράγματα είναι καλύτερα από τα πραγματικά.

Τέτοιες αλήθειες είναι επικίνδυνες. Μια τέτοια σκέψη σταματά την “πρόοδο”.

Ας συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε ότι δουλεύει – όχι για τον ασθενή, αλλά για τους βασιλείς και τους λακέδες τους.

“Αυτό είναι κάτι σαν το mRNA για τα εμβόλια, αλλά αυτό είναι για τον καρκίνο”, εκστασιάζεται ο Bourla. Αλήθεια; Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα “εμβόλια” mRNA δεν σταμάτησαν τη μετάδοση, ούτε σταμάτησαν τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν, πώς μπορεί να εντυπωσιαστεί κανείς με αυτό;

Και για να δείξουμε πόσο ανίδεοι είναι κάποιοι από αυτούς τους τύπους, ή ίσως απλά να λένε και ψέματα, εδώ έχουμε τον Λόρδο Twitter (Chief Twit) να συμμετέχει με το κατιτίς του:

Συνθετικά τα πάντα. Ναι, φτιάχνουν φάρμακα mRNA και για τον καρκίνο. Όλα είναι συνθετικά. Τα συνθετικά δεν μας θεραπεύουν. Μπορεί να φαίνεται ότι το κάνει για ένα λεπτό, αλλά πάντα γυρίζει μπούμερανγκ. Τα συνθετικά είναι τοξικά για τη φυσική μας κατάσταση. Καταστρέφει το σώμα και το μυαλό μας. Δεν είναι παράλογο άλμα λογικής να συμπεράνουμε ότι ο καρκίνος αυξάνεται ακριβώς επειδή βάζουμε τόσα πολλά συνθετικά προϊόντα μέσα μας.

Μόλις αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση Biden δήλωσε ότι η παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία λόγω COVID έληξε, καθώς η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky ανακοίνωσε την παραίτησή της.

Όλες οι μαριονέτες που έπαιξαν πιστά τους ρόλους τους ξεγλιστρούν, με βασιλική αποζημίωση για τις υπηρεσίες τους. Αυτό κάθε άλλο παρά σημαίνει ότι η ζωή θα επανέλθει στο “κανονικό” της, η αλλαγή φρουράς απομακρύνει την προσοχή από το παρελθόν (Covid; Κανείς δεν θέλει να ακούσει πια γι’ αυτή τη βαρετή πανδημία) και ανοίγει το δρόμο για μια νέα ομάδα που θα προωθήσει νέα προϊόντα για νέες καταστροφές. Αυτό περιμένει το κοινό. Η προσοχή των περισσότερων ανθρώπων είναι πολύ μικρή. Είμαστε μαθημένοι από τις εταιρείες μάρκετινγκ να θέλουμε διαρκώς κάτι “νέο και βελτιωμένο”.

Η έκρηξη του φαρμακευτικού προϊόντος για τον Covid έχει τελειώσει. Η Pfizer  (PFE)  αναμένει ότι οι πωλήσεις που σχετίζονται με το Covid θα πέσουν στα 21,5 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος. Εισάγετε την καρκινική θεραπεία της Seagen. Ο Bourla υπόσχεται να την παραδώσει στον κόσμο “σε κλίμακα που δεν έχει ξαναγίνει”.

“Μπορούμε να προσθέσουμε αξία σε αυτό που φέρνει η Seagen”, δήλωσε ο Bourla σε συνέντευξή του στο CNBC. Ακριβώς όπως έκανε η Pfizer με το εμβόλιο mRNA. Αν ένα έγκλημα αποδίδει και κανείς δεν σας σταματά, κάντε το ξανά.

Η Seagen είναι κορυφαίος κατασκευαστής φαρμάκων που ονομάζονται σύζευξη αντισωμάτων-φαρμάκων ή ADCs, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα και να προστατεύουν τα υγιή. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Seagen, “τα ADCs έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιούν τη δύναμη στόχευσης των αντισωμάτων για την παροχή μικρών μοριακών φαρμάκων στον όγκο. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση στη θεραπεία προσφέρει ουσιαστική αποτελεσματικότητα, μειώνοντας παράλληλα τις παρενέργειες για τους ασθενείς”.

Κι άλλα αντισώματα, ε; Γνωρίζουμε ότι τα αντισώματα καταστρέφουν τη φυσική ισορροπία του μικροβιώματος του εντέρου μας.

Το ανθρώπινο μικροβίωμα εξαφανίζεται, χάρη στον σύγχρονο τρόπο ζωής μας. Εκτός από τις χημικές ουσίες που καταναλώνουμε στα τρόφιμά μας, τα αντιβιοτικά σκοτώνουν όχι μόνο τα κακά αλλά και τα καλά βακτήρια στο σώμα μας. Περίπου το ένα τρίτο των αντιβιοτικών που συνταγογραφούνται δεν είναι απαραίτητα. Όσο περισσότερα αντιβιοτικά χορηγούνται σε ένα παιδί, τόσο πιο πιθανό είναι να αναπτύξει μια σειρά από ασθένειες.

Περίπου 40 τρισεκατομμύρια μικρόβια ζουν στο σώμα μας, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στο έντερό μας, και επηρεάζουν τα πάντα, από το πώς χωνεύουμε την τροφή μας μέχρι το πώς αμυνόμαστε απέναντι σε εξωτερικές απειλές όπως οι ιοί***, οι καρκίνοι, τα παράσιτα και τα βακτήρια. Έτσι, για άλλη μια φορά, οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι θα μας θεραπεύσουν από τον καρκίνο χρησιμοποιώντας το ίδιο πράγμα που τον προκαλεί εξ αρχής. Παρακολουθήστε το The Invisible Extinction για να μάθετε περισσότερα.


***Σημ.: Ως γνωστόν ΔΕΝ έχει ΠΟΤΕ αποδειχθεί η ύπαρξη οποιουδηποτε “ιού”.


Ποιες είναι οι προκλήσεις που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν στην ανάπτυξη ADC; Η σημαντικότερη πρόκληση είναι οι τοξικές επιδράσεις των ADCs, όπως η λευκοπενία, η θρομβοπενία, η ουδετεροπενία, η αναιμία και -ναι- οι γαστρεντερικές επιδράσεις.

Ακόμα κι έτσι, ο Bourla αποκαλεί τις ADCs “μία από τις σπουδαιότερες τεχνολογίες για τη μάχη κατά του καρκίνου” επειδή, ξέρετε, τα ψέματα λειτουργούν όταν οι άνθρωποι είναι ήδη τόσο ναρκωμένοι που δεν μπορούν να σκεφτούν καθαρά πια.

Αλλά γιατί; Γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες τεχνολογίες για τη μάχη κατά του καρκίνου; Και πάλι, όχι επειδή λειτουργεί. Αλλά επειδή η Seagen αναμένει ότι θα αποφέρει περίπου 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα φέτος, αντιπροσωπεύοντας 12% αύξηση σε ετήσια βάση. Η Pfizer πρόσθεσε ότι η Seagen θα μπορούσε να συνεισφέρει περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις προσαρμοσμένες στον κίνδυνο έως το 2030, “με δυνατότητες για σημαντική ανάπτυξη” πέραν αυτού του έτους.

Φυσικά, υπάρχουν δυνατότητες για σημαντική ανάπτυξη. Η Pfizer πιστεύει ότι ο καρκίνος θα είναι η μεγαλύτερη αναπτυσσόμενη αγορά του κλάδου. Ζήτω! Το τμήμα ογκολογίας της Pfizer απέφερε 12,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα πέρυσι. Η εταιρεία διαθέτει 24 εγκεκριμένες θεραπείες στο τμήμα, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας Ibrance για τον καρκίνο του μαστού, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Μετά τον καρκίνο του δέρματος, ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος που διαγιγνώσκεται στις γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία, το ανοσοποιητικό σύστημα δισεκατομμυρίων ανθρώπων θα καταστραφεί εντελώς, θα ζουν φρικτές ζωές, απόλυτα εξαρτημένοι από βασιλικούς σαν τον Bourla για την επόμενη δόση τους.

Γιατί οι άνθρωποι το αποδέχονται αυτό; Το μάρκετινγκ, η πλύση εγκεφάλου, η ανελέητη προετοιμασία για να αποδεχτούν την ασθένεια ως κάτι που δεν μπορούν να διορθώσουν αν δεν πάρουν ένα φάρμακο. Ακόμα κι αν τα φάρμακα τις περισσότερες φορές τους κάνουν πιο άρρωστους. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, αλλά οι άνθρωποι παίρνουν τα χάπια και τις ενέσεις. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς μας έχουν διαμορφώσει να αποδεχόμαστε τις φρικτές παρενέργειες, μόνο και μόνο ακούγοντας γι’ αυτές ξανά και ξανά στις διαφημίσεις των φαρμάκων.

Ο καρκίνος είναι μόνο μία από τις πολλές ασθένειες που βρίσκονται σε έξαρση. Ο διαβήτης είναι μια άλλη που είναι εξωφρενικά εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με το CDC, το 73,6% των ενηλίκων ηλικίας 20 ετών και άνω είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι.

Ο διαβήτης στα παιδιά των ΗΠΑ αναμένεται να αυξηθεί με “ανησυχητικούς” ρυθμούς.

  • Αύξηση κατά 700% του διαβήτη τύπου 2 σε άτομα κάτω των 20 ετών μέχρι το 2060.
  • Αύξηση κατά 65% του διαβήτη τύπου 1 σε άτομα κάτω των 20 ετών έως το 2060.

Γιατί; Λόγω της παχυσαρκίας. Ποια είναι η απάντηση; Η κατανάλωση φυσικών τροφών και η άσκηση; Αστειεύεστε; Πώς θα μπορούσε η Pfizer ή οποιοσδήποτε άλλος από αυτούς τους διακινητές φαρμάκων να βγάλει χρήματα αν οι άνθρωποι ζούσαν υγιεινά;

Η απάντηση είναι ένα νέο ισχυρό φάρμακο για να τερματιστεί η παχυσαρκία!

Οι υπέρβαροι Αμερικανοί καταναλώνουν ήδη άφθονες ποσότητες Ozempic και Wegovy – φάρμακα που διαφημίζονται από διασημότητες και “influencers” του TikTok. Αλλά τώρα υπάρχει ένα νέο φάρμακο, η τιρζεπατίδη, που υπόσχεται να είναι ακόμη πιο ισχυρό.

“Αναλυτές της βιομηχανίας προβλέπουν ότι η τιρζεπατίδη θα μπορούσε να γίνει ένα από τα φάρμακα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, με ετήσιες πωλήσεις που θα ξεπερνούν τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια. Αναμένεται να ξεπεράσει το Ozempic της Novo Nordisk – ένα φάρμακο για τον διαβήτη που χρησιμοποιείται τόσο συχνά για την απώλεια κιλών που ο κωμικός Jimmy Kimmel αστειεύτηκε γι’ αυτό στα Όσκαρ – και το Wegovy, που εγκρίθηκε για την απώλεια βάρους το 2021. Μαζί, τα φάρμακα αυτά απέφεραν σχεδόν 10 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022, με τις συνταγογραφήσεις να συνεχίζουν να αυξάνονται ραγδαία.

Τι γίνεται με τις ψυχικές ασθένειες; Οι ειδικοί λένε ότι βιώνουμε μια πανδημία ψυχικών ασθενειών. Γνωρίζατε ότι υπάρχουν “178 γονιδιακές παραλλαγές που συνδέονται με τη μείζονα κατάθλιψη, σύμφωνα με μια μαζική μελέτη συσχέτισης σε όλο το γονιδίωμα (GWAS). Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι με τόσες πολλές παραλλαγές, θα μπορούσαμε όλοι να διαγνωστούμε με τουλάχιστον μία από αυτές. Και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχει φάρμακο γι’ αυτό!

Αυτή η “διαταραχή” θα επηρεάσει έως και έναν στους πέντε ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Ο 1 στους 3 θα πάθει καρκίνο. 1 στους 5 θα είναι ψυχικά άρρωστος. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, σχεδόν όλοι θα έχουν διαβήτη.

Γινόμαστε όλο και πιο αδύναμοι στο μυαλό και στο σώμα. Αντί να επαναστατήσει εναντίον αυτής της αδυναμίας και να κάνει κάτι γι’ αυτήν, το κοινό την αγκαλιάζει. Μιλάμε συνεχώς για το πόσο “αγχωμένοι” είμαστε. Βυθιζόμαστε στη μιζέρια μας. Βλέπουμε καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδείξεις για το πώς οι άνθρωποι καλλιεργούν τις αδυναμίες τους, τις τρέφουν, παραπονιούνται συνεχώς γι’ αυτές, ακόμη και καυχιούνται γι’ αυτές. Και αν αυτές οι αδυναμίες είναι μέρος της ατζέντας των “ξύπνιων”, οι άλλοι άνθρωποι αναμένεται να ικανοποιήσουν αυτές τις αδυναμίες και να τροποποιήσουν τη ζωή τους γι’ αυτές.

Εδώ είναι το παράπονο ενός δασκάλου:

Πρώτα απ’ όλα, κανένα άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι τρανς δεν πρόκειται να φυλακιστεί γι’ αυτό. Αν δεχτούν επίθεση, δεν πρέπει να τους επιτεθούν. Αλλά βρίσκονται σε λάθος τουαλέτα. Αυτό αποτελεί επίθεση στις γυναίκες και τα κορίτσια, στον χώρο των οποίων εισβάλλουν – και όχι το αντίθετο. Και όχι, αυτός δεν είναι ο “αυθεντικός εαυτός” τους. Οι γυναίκες και τα κορίτσια είναι αυθεντικές. Όλα τα άλλα είναι μια αυταπάτη.

Η απάντηση, φυσικά, είναι περισσότερα ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά θα διορθώσουν τα πάντα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο περήφανος ηγέτης αυτής της τρέλας. Δείτε στο παρακάτω διάγραμμα πόσα ναρκωτικά καταναλώνουν οι ΗΠΑ σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Σύμφωνα με το Statista:

Το 60% των φαρμάκων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως καταναλώνεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πιο δημοφιλές συνταγογραφούμενο φάρμακο στον κόσμο για τη θεραπεία του HIV, το Biktarvy της Gilead Sciences, απέφερε έσοδα στις ΗΠΑ πέντε φορές μεγαλύτερα από ό,τι στον υπόλοιπο κόσμο μαζί. Τα φάρμακα με τις καλύτερες πωλήσεις για τη θεραπεία αυτοάνοσων νοσημάτων απέφεραν 28,7 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και μόνο 9,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε όλες τις άλλες χώρες.

Όλα αυτά με απογοητεύουν αφάνταστα. Μπορώ να σας πω, ότι το μόνο πράγμα που με έσωσε από το να ακολουθήσω έναν σκοτεινό δρόμο κατάθλιψης (εκτός από τη βασική μου πίστη, η οποία είναι δεδομένη) ΔΕΝ ήταν τα φάρμακα, ήταν οι υγιείς συνήθειες. Όπως η άσκηση. Όπως η σωστή διατροφή. Όπως το να βοηθάς τους άλλους. Δοκιμάστε να δώσετε ένα χέρι βοήθειας σε κάποιον λιγότερο τυχερό από εσάς και δείτε πώς τα δικά σας προβλήματα χάνουν τη δύναμή τους πάνω σας.

Η άσκηση ήταν ζωτικής σημασίας για μένα, όχι επειδή με έκανε πιο υγιή σωματικά, αν και αυτό ήταν σίγουρα μια ευλογία, αλλά επειδή με έκανε πιο υγιή ψυχικά. Από τη στιγμή που το μυαλό μου έγινε πιο δυνατό, ακολουθώντας τις δεσμεύσεις μου αντί να ενδίδω στις πολλές δικαιολογίες που είχα στο μυαλό μου, το σώμα μου ακολούθησε και έγινε κι αυτό πιο δυνατό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που λειτουργεί. Για να γίνετε πιο δυνατοί, πρέπει να ξεπεράσετε τα συναισθήματά σας.

Αυτός είναι ο λόγος που οι βασιλιάδες θέλουν να κυλιόμαστε στα συναισθήματα αντί να τα ξεπερνάμε. Αισθάνομαι τόσο λυπημένος. Πάρε ένα φάρμακο. Αισθάνομαι σαν να είμαι αγόρι, όχι κορίτσι. Πάρε ένα φάρμακο. Αχ, νιώθω θυμωμένος. Πάρε ένα φάρμακο. Έχω κρίση πανικού. Πάρε ένα φάρμακο.

Ξέρω ότι σε πολλούς ανθρώπους δεν θα αρέσει αυτό το είδος της συζήτησης. Τα συναισθήματα είναι έγκυρα. Συχνά είναι προειδοποιητικά σημάδια που πρέπει να προσέξουμε. Ναι. Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά αν κάθε φορά που κάνουμε την επιλογή να ενδώσουμε στα συναισθήματά μας αντί να αναζητούμε τρόπους να τα ξεπεράσουμε, δεν λύνουμε κανένα πρόβλημα, αλλά τα διαιωνίζουμε.

Οι άνθρωποι έχουν λιγότερη κατάθλιψη χάρη στα αντικαταθλιπτικά; Όχι. Είναι οι άνθρωποι λιγότερο αγχωμένοι χάρη στα αγχολυτικά φάρμακα; Όχι. Έχουν οι άνθρωποι λιγότερο καρκίνο χάρη στα αντικαρκινικά φάρμακα; Όχι. Θα έλεγα ότι τα αντιβιοτικά έχουν βοηθήσει, αλλά ακόμη και όταν τα φάρμακα είναι χρήσιμα, καταλήγουμε να τα καταχραζόμαστε. Το να χρησιμοποιούμε αντισώματα για να “θεραπεύσουμε” τον καρκίνο, όταν είναι το ίδιο πράγμα που καταστρέφει τα μικρόβια μας στην πορεία, τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε οικοσύστημα, όχι μόνο στους ανθρώπους ή στα ζώα ή στα φυτά, αλλά και στους ωκεανούς, είναι απλώς μια ακόμη θεραπεία που ωφελεί τους βαρόνους των ναρκωτικών και κανέναν άλλον.

Τα σώματά μας καταπολεμούν με φυσικό τρόπο τις ασθένειες, αλλά χάνουν την ικανότητά τους να το κάνουν. Αν δεν επιστρέψουμε στη φυσική τάξη και στην άσκηση υγιεινών συνηθειών, η ανθρωπότητα δεν θα επιβιώσει.

Μην ακούτε τις πολεμικές κραυγές των βαρόνων των φαρμάκων. Τα φάρμακα δεν είναι η απάντηση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »