Τα ζωντανό όταν το εθίσεις σε κάτι το ακολουθεί «τυφλά» ακόμα και αν πρόκειται για το σφαγείο του!!! Όμοια και απαράλλακτα συμπεριφέρονται οι σημερινοί «φιλοτσιπαριστές» ή «υστεροτσιπάκηδες» που εγκαλούν όλους όσους δεν δέχονται να μαρκάρουν το σώμα τους. Δυστυχώς φαίνεται να έχει «χακαριστεί» ανεπίστροφα το περι-εχόμενο της καφαλής τους που παλαιότερα ονομάζονταν ανθρώπινος εγκέφαλος.

Με φρίκη παρατηρώ ότι οι τσιπαρισμένοι και οι υποστηρικτές τους φαίνονται να έχουν απωλέσει ίσως οριστικά τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ μεταξύ των οποίων την μνήμη ,τη λογική την γνώμη την παράδοση και κάμποσα άλλα! Όλα αυτά για υιοθετήσουν άκριτα όσα τους διατάσσουν αφεντικά που κρύβονται και δίνουν τις παραγγελίες τους με ορντινάντσες, είτε κρατικές είτε με διεθνές επικάλυμμα ακόμα και χωρίς νομιμοποίηση. Αυτή την παράνομη αποδοχή υποστηρίζουν πολιτικοί «αχαμνοί» και σχεδόν διορισμένοι , χωρίς ιστορικές καταβολές και με μειωμένες συνειδήσεις και αντοχές σε αδιαφανείς πιέσεις και εξαρτήσεις. Όλο και συχνότερα πολιτικοί βρίσκονται σε κατάστιχα πλουσιοκρατών , λεσχών και ιδρυμάτων που φανερά πλέον παρεμβαίνουν υπέρ της ανομίας και των διαδικασιών περιθωριοποίησης των δικαίων των Λαών. Αντίθετα πασχίζουν να επιβάλουν με κάθε τρόπο και μέσο τα αιμοβόρα «δίκαια» κάμποσων μισανθρώπων συνωμοτών που έρποντας ,γλύφοντας, εξαγοράζοντας και πειθαναγκάζοντας ανθρώπου σε θέσεις ευθύνης κατάφεραν με διάφορα δέλεαρ να τους καταντήσουν υποχείρια. Πρώτοι μεταξύ αυτών βεβαίως οι αχαμνοί πολιτικοί του 21ου αιώνα. Από κοντά τα «ερμαφρόδιτα» τρολ της υποτιθέμενης δημοσιογραφίας με τους απαραίτητους κάφρους της καταστολής!!!

Κι όμως αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την κοινωνία που μας προειδοποιούσαν ότι θα ζήσουμε με έργα του τύπου Όργουελ ότι ετοιμάζουν τη δυστοπία ως φυσική μας κατάσταση ,έτσι ώστε να είμαστε έτοιμη να αποδεχτούμε ότι αποφασίσουν τα … γουρούνια προκειμένου να εξασφαλίσουμε μία ζωή που θα χαρίζει κι άλλο από το αίμα μας και το αίμα των παιδιών μας στα βρωμερά κτήνη που κυβερνούν. Εμείς οι … «χαμένοι» άνθρωποι θα ζούμε παραφυλάγοντας πότε δεν μας κοιτούν μπας και προλάβουμε να θυμηθούμε τα χρόνια της ελευθερίας μας!

Και αυτό γιατί; Διότι οι ηγεσίες κυβερνητικές, πνευματικές Εκκλησιαστικές ,εθνικές προσχώρησαν πρόθυμα στη μαζική προμήθεια σε «σανά» με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, ώστε να μας ρίχνουν για βοσκή ώστε να μην έχουμε περαιτέρω απαιτήσεις ή διεκδικήσεις και βέβαια να σβήσουν και να σκίσουν ότι έχει καταγραφεί ως ιστορία σε κάθε έθνος (εξ ού και η ομογενοποίηση που σπρώχνουν οι γκάγκστερς τύπου Σόρος, Γκέίτς και παρόμοιοι υπάνθρωποι! Οι οποίοι ωστόσο έχουν το πλεονέκτημα να διαχειρίζονται το χρήμα που συγκέντρωσαν στα χρόνια της δικής μας αδράνειας και … καλοπέρασης.

Τώρα απαιτούν να πάρουν πίσω ακόμα και βίαια όσα παρακολουθούσαμε και απολαμβάναμε στα χρόνια της ευμάρειας με τα οποία για λίγες δεκαετίες μας βούλιαξαν χωρίς, εμείς οι αφελείς να υποψιαστούμε σχεδόν τίποτε. Μάλιστα όταν κανείς προσπαθούσε να μας αφυπνίσει από αυτή την επικίνδυνη και παραλυτική νάρκη, τον θεωρούσαμε … εχθρό!!! Τώρα δυστυχώς μπήκαν στην πόλη οι εχθροί και βρήκαν πρόθυμους συνεργάτες τους κοιμισμένους «παρτάκηδες», αφάσιους τύπους , τους «μακάριους» τζίτζικες της μοναδικής μας ζωής που τόσο επιπόλαια δεχτήκαμε να από-ιεροποιήσουμε ώστε να την προσφέρουμε πρόθυμα στον Μολώχ που μας επιβάλουν να προσκυνήσουμε, οι «επιστήμονες» της δυστοπίας.

Ενώ καταλαβαίνουμε ότι οι κυβερνήσεις, η πολιτική ζωή, η κοινωνική ζωή αποδιοργανώνονται και αποκτηνώνονται δεν είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να κάνουμε το παραμικρό να διατηρήσουμε ό,τι έδινε μέχρι τώρα νόημα στη ζωή μας. Μόνο μας μέλημα να φάμε ,να πιούμε και να γεμίσουμε με οτιδήποτε τις τρύπες μας. Λυπάμαι που μιλάω τόσο ωμά και ξεδιάντροπα αλλά ο καιρός τελειώνει και οι ευγένειες αποτελούν προπέτασμα που συγκαλύπτει την τραγικότητα των στιγμών που ζούμε. Την ώρα της καταστροφής βλέπετε ότι μας βομβαρδίζουν με εικονικές πραγματικότητες εξωτικών ταξιδιών, οργιωδών διακοπών κάθε είδους «σελέμπριτις» , σεξουαλικών διαστροφών, βίας, εγκλημάτων και άλλων εργαλείων παρακμής ώστε αν είναι δυνατον να μην μείνει ΚΑΜΙΑ συνείδησησε εγρήγορση. Ο «επερχόμενος» θέλει αν είναι δυνατόν να μην υπάρξει ούτε ένας άγρυπνος. Και αν υπάρξει να είναι όλοι οι κοιμισμένοι έτοιμοι να τον κατασπαράξουν αυτοί (για να κατανοούμε το νόημα των Ζόμπυ που μας προβάλλουν ασταμάτητα για χρόνια) όπως ακριβώς μας … προειδοποιούν στις ταινίες των Ζόμπυ ,που είδη κατασκευάζουν με την εθελοντική ή εκβιαστική υποταγή και συναίνεση ,κάτι στο οποίο έκαναν τη γενική δοκομά με τα εμβόλια της απάτης και προχωρούν στη Γενική Δοκιμή με την Καταπιεστική Υποχρεώτητα της Νέας δήθεν Ταυτότητας.

Πλήθος οι καλοί δούλοι που θα τρέξουν να τσιπαριστούν για να απολαύσουν χωρίς καθυστέρηση το ρούφηγμα της ψευδαίσθησης μιάς ουτοπικής ηδονής που δυστυχώς θα καταλήξει όπως και η αποκρυπτόμενη οργανωμένη μαζική δολοφονία των εμβολίων που ήδη έχει λάβει τραγικές διαστάσεις αλλά οργανωμένα ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ και επίσης οργανωμένα παραπλανάται η κοινή γνώμη όσων ακόμα δεν υπέστησαν οριστική ΛΟΒΕΚΤΟΜΗ!!!

Δυστυχώς στην εγκληματική αρμάδα που καθοδηγεί την παράκρουση της μαζικότερης δολοφονίας και σκλαβιάς που επινοήθηκε ,αλλά και οργανώθηκε και υλοποιείται, συμμετέχει και η επίσημη Εκκλησιαστική ηγεσία της Ορθόδοξης Ελλάδας έχοντας από χρόνια αλλοτριωθεί και υποταχθεί στον Καίσαρα (τώρα Κούλης) και στην Ε.Ε , όπως ακριβώς προέβλεπε και προειδοποιούσε ο μακαριστός ,άγιος επίσκοπος Φλωρίνης , ο αξέχαστος Αυγουστίνος Καντιώτης, στου οποίου το άκουσμα φρικάρουν οι περισσότεροι των νυν δεσποτάδων, που σκύβουν ολοπρόθυμα το κεφάλι στις προσταγές της Ε.Ε π.χ για τα προδοτικά «όβολα», τάχα προς ανάδειξη των …προσκυνημάτων της Ορθοδοξίας, λησμονώντας ότι «ει ηθέλησας θυσίαν έδωκα αν, ολοκαυτώματα ουκ ευδοκήσεις…»…. Λες και έβλεπε κοντά μισό αιώνα μπροστά και μαζί του η αδελφότητά του (ΣΤΑΥΡΟΣ) σχεδόν σύσσωμη, βροντοφώναζαν στις χειροτονίες κάποιων από τους σημερινούς δεσποτάδες, ΑΝΑΞΙΟΣ, ΑΝΑΞΙΟΣ… Και ήρθε πλέον σήμερα η τραγική ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ… Θυμάσαι άγιε … Δωδώνης (του νεκρομαντείου;) ή μήπως ξέχασες και … χάνεις…;;;;;;;;

Όλα τα σημάδια μαρτυρούν ότι ο όλεθρος δεν εμποδίζεται από τίποτε! Θα ξεσπάσει όπως παλαιότερα στα Σόδομα και πολύ χειρότερα. Διότι εκείνοι δεν είχαν παράδειγμα! Εμείς όμως έχουμε και συντασσόμαστε με αυτούς που χλευάζουν τα αδιάσειστα αυτά ΣΗΜΕΙΑ που τείνουν να γίνουν των τωρινών καιρών!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »