Θα αφήσουμε εδώ τις λέξεις του γιατρού Apostolos Mitrousias να συγκλονίσουν όσους εκεί έξω μπορούν ακόμη να σκεφτούν τα αυτονόητα για μία ανθρώπινη ύπαρξη. Εμείς το μόνο που θα προσθέσουμε είναι ο τίτλος.

-Η Ελλάδα ζει τη μεγαλύτερη παρακμή της ιστορίας της

 

Πέμπτη απόγευμα μαθαίνουμε από τις διαδικτυακές εφημερίδες ότι οργανώνεται αποστολή με Στρατιωτικούς Ιατρούς και Νοσηλευτές για την Λιβύη. Μετά το μαθαίνουν και αυτοί που θα στελεχώσουν την αποστολή.
Κυριακή πρωί (σήμερα) η αποστολή φτάνει στην Λιβύη με C-130.
Κυριακή απόγευμα με τηλεφωνεί ο αδερφικός μου φίλος, Στρατιωτικός Ιατρός, και με ενημερώνει πως τον στέλνουν Λιβύη με άλλους Στρατιωτικούς Ιατρούς, γιατί κάτι ανησυχητικό έγινε με την πρωινή αποστολή που έφτασε εκεί. Μου στέλνει όλα τα προσωπικά του pin από τράπεζες-τηλέφωνο-αυτοκίνητο και μου δίνει οδηγίες για την οικογένεια του σε περίπτωση που δεν επιστρέψει. Του απάντησα πως τον περιμένω αύριο να τα πούμε από κοντά.
Κυριακή βράδυ μαθαίνω συγκεχυμένα από διαδίκτυο-τηλεόραση πως υπάρχουν νεκροί και βαριά τραυματίες από την πρώτη αποστολή. Παράλληλα πρώτο θέμα όλο το βράδυ είναι ο Κασελάκης ΣΥΡΙΖΑ.
Νεκροί ανθρώποι με το εθνόσημο φορεμένο, μεταξύ τους οικογενειάρχες, μορφωμένοι, που ανήκαν στην αφρόκρεμα της κοινωνίας και της ιατρικής στην Ελλάδα.
Συλληπητήρια σε όλους μας.

Περιμένω τον φίλο μου και την υπόλοιπη αποστολή να επιστρέψει.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »