Αυτό είναι απαραίτητο για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης…!

Θα παρακολουθούνται οι «διατροφικές επιλογές» των Νεοϋορκέζων χρησιμοποιώντας δεδομένα πιστωτικών καρτών από μεμονωμένες αγορές καταστημάτων. Η καθολική χρήση του «Συστήματος Κοινωνικής Πίστωσης» είναι πιο κοντά από ποτέ…! Μετά την «απλή παρακολούθηση» είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν οι απαγορέυσεις…

Θυμάστε την «τρελή θεωρία συνωμοσίας της ακροδεξιάς» που ισχυρίζεται ότι οι αγορές τροφίμων μας θα παρακολουθούνται για τη μείωση των εκπομπών CO2; Αυτό λοιπόν αποδεικνύεται αληθινό!

Η πόλη της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε το σχέδιό της να παρακολουθεί τις «διατροφικές επιλογές» των Νεοϋορκέζων χρησιμοποιώντας δεδομένα πιστωτικών καρτών από μεμονωμένες αγορές καταστημάτων. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η παρακολούθηση μεμονωμένων διατροφικών επιλογών είναι ένα βήμα προς τη «μείωση της παραγωγής CO2» των Νεοϋορκέζων.

 

Η διοίκηση του Adams ανακοίνωσε ένα σχέδιο για να αρχίσει να παρακολουθεί το αποτύπωμα άνθρακα που δημιουργείται από την κατανάλωση φαγητού στα νοικοκυριά καθώς και έναν νέο στόχο για τις υπηρεσίες της πόλης της Νέας Υόρκης να μειώσουν τις εκπομπές τους με βάση τα τρόφιμα κατά 33% έως το έτος 2032.

Η πόλη της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με την American Express, μια εταιρεία πιστωτικών καρτών, θα παρακολουθεί τις αγορές για τον υπολογισμό των αποτυπωμάτων άνθρακα των Νεοϋορκέζων:

Το νέο σχέδιο τοποθετεί την πόλη στο ίδιο επίπεδο με το Λονδίνο και 13 άλλες πόλεις για να ενσωματώσει την κατανάλωση τροφίμων στις μετρήσεις εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Η προσπάθεια να εξεταστούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κατανάλωσης τροφίμων όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου ένα χρόνο ως μέρος μιας συνεργασίας μεταξύ μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο.

Θα νόμιζες ότι ένα τέτοιο σχέδιο θα γινόταν μόνο μετά από συζήτηση με Νεοϋορκέζους, σωστά; Εξάλλου, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης υποτίθεται ότι εξυπηρετεί τους Νεοϋορκέζους και όχι το αντίστροφο.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπήρξε καμία διαβούλευση και καμία «συνομιλία», επειδή ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς είναι σίγουρος ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν καν να έχουν μια «κουβέντα» για την ανάκριση των διατροφικών τους επιλογών.

Τη Δευτέρα, ο Άνταμς αναγνώρισε ότι η ανάκριση των διατροφικών επιλογών των ανθρώπων θα ήταν δύσκολη. «Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι είναι πραγματικά έτοιμοι για αυτή τη συζήτηση», είπε.

Το Σχέδιο Επιδόματος «My Carbon» του WEF Ο Έρικ Άνταμς, φυσικά, δεν εξυπηρετεί Νεοϋορκέζους, τους οποίους ούτε καν συμβουλεύτηκε. Εξυπηρετεί τους χορηγούς του, απαιτώντας να παρακολουθούνται τα τρόφιμα και άλλες προσωπικές δαπάνες για την προώθηση των κλιματικών στόχων. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πρότεινε την παρακολούθηση της προσωπικής κατανάλωσης CO2 και των δικαιωμάτων CO2, στο περιβόητο άρθρο της ατζέντας «My Carbon».

Το WEF εξηγεί ότι η παρακολούθηση μεμονωμένων επιλογών συναντούσε πάντα αντίσταση. Ευτυχώς για το WEF, η πανδημία Covid, που προκλήθηκε από ένα μυστηριώδες εργαστηριακό παθογόνο, άλλαξε αυτόν τον υπολογισμό και, σύμφωνα με το WEF, μας επέτρεψε να επεκτείνουμε τα «μέτρα πανδημίας» στην παρακολούθηση της κατανάλωσης λόγω της μεγαλύτερης κοινωνικής αποδοχής της κυβερνητικής εισβολής των χωρών στη προσωπική μας ζωή:

Λίγες πόλεις εμφάνισαν περισσότερη συμμόρφωση στα μέτρα πανδημίας από την πόλη της Νέας Υόρκης, επομένως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η «παρακολούθηση αγορών τροφίμων» δοκιμάζεται στη συγκεκριμένη τοποθεσία σύμφωνα με τις οδηγίες του WEF.

Η παρακολούθηση των αγορών δεν θα περιοριστεί φυσικά στα τρόφιμα.

Για το κρέας, την υγεία και την ελευθερία…

Αυτό το άρθρο είναι σκόπιμα ουδέτερο για το κρέας και την υγεία. Μερικοί από τους συνδρομητές μου είναι vegans και κάποιοι είναι μανιώδεις κρεατοφάγοι. Σέβομαι τους πάντες. Ήμουν χορτοφάγος για έναν ολόκληρο χρόνο, πριν από πολύ καιρό. Προσπαθώ να τρώω λιγότερο κρέας στις μέρες μας, κάτι που εξακολουθεί να σημαίνει ότι τρώω πολύ, αλλά προσπαθώ. (Έφαγα χαμηλούς υδατάνθρακες για χρόνια, αλλά τώρα θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό.)

Αντί να ορίσετε αυτό το ζήτημα ως θέμα υγείας, σας προτρέπω να το θεωρήσετε ζήτημα βασικής δικαιοσύνης: οι μη εκλεγμένοι, υπερεθνικοί, αυτόκλητοι κύριοι του κόσμου προσπαθούν να παρακολουθήσουν και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας χωρίς καν να ζητήσουν άδεια ή να ρωτήσουν τη γνώμη μας.

Μας διαβεβαιώνουν ότι αυτό γίνεται για το καλό μας. Ωστόσο, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι επωφελούνται οικονομικά από τις καλές επενδύσεις σε εταιρείες που καλλιεργούν ψεύτικο κρέας που αποτελείται από καρκινικά καρκινικά κύτταρα.

Γενικά διδασκόμαστε ότι οι συγκρούσεις συμφερόντων θα πρέπει να μας κάνουν να αμφισβητούμε τις προθέσεις των ανθρώπων που προωθούν ιδέες που σχετίζονται με τέτοιες συγκρούσεις.

Στην περίπτωση του Covid-19 ή της κλιματικής αλλαγής, καλούμαστε να απορρίψουμε τέτοιες προφυλάξεις και να πιστέψουμε τυφλά στους μεγάλους δισεκατομμυριούχους που επωφελούνται δυναμικά από την πανδημία ή τις επενδύσεις τους στην κλιματική αλλαγή.

Ως σκεπτικιστές και κριτικοί στοχαστές, θα πρέπει να αρνηθούμε να πιστέψουμε τους υποστηρικτές που μπορούν να επωφεληθούν οικονομικά από τις τρελές ιδέες τους. Αντίθετα, θα πρέπει να απαιτήσουμε μια προσεκτική και δύσπιστη ματιά στο τι συμβαίνει πίσω από την αυλαία.

Είμαι βέβαιος, ωστόσο, ότι αντί για σκεπτικισμό, θα λάβουμε περισσότερους πλαστούς ελέγχους γεγονότων, αρνήσεις και παραπλανήσεις.

Τι νομίζετε;

Σχόλιο Ελλήνων Αφύπνιση: Σε αντίθεση με την τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση, το «νέο φυσιολογικό» – ή το «επόμενο φυσιολογικό» όπως το αποκαλούν οι ελίτ του WEF – στοχεύει στη χρήση της υψηλής τεχνολογίας και της συλλογής δεδομένων για να προσαρμόσει περιβάλλοντα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κοινού που αναμένεται να συμμετάσχει σε «βιώσιμες» υποδομές και να αποτελέσουν σημεία συλλογής δεδομένων για συνεχή παρακολούθηση της δημόσιας υγείας αλλά και της κλιματικής αλλαγής. Όλοι αυτοί οι σχεδιασμοί συγκλίνουν στην τελική καθολική εφαρμογή ενός «Συστήματος Κοινωνικής Πίστωσης». Η ατζέντα για την κλιματική αλλαγή ή τη «πράσινη μετάβαση», λειτουργεί ως δούρειος ίππος για τη συνεχή συγκεντροποίηση και την αύξηση της επιτήρησης στο αμερικανικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Σε όλη τη Δύση, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, αυτό το κίνημα λειτουργεί τώρα ως ο κύριος καταλύτης για την εφαρμογή συστημάτων κοινωνικής πίστωσης που μοιάζουν με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Η υποδούλωση των ανθρώπων έρχεται γρήγορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »