Δεν είναι θετικές οι προσδοκίες ότι θα επικρατήσει η πολυπόθητη Ειρήνη στην ανθρωπότητα μετά από την έναρξη του πολέμου μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας στις 24/02/2022. Παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στον “κόσμο” τους. Αναμένουν ότι πολύ σύντομα ο πόλεμος θα τελειώσει και θα επικρατήσει σύντομα η Ειρήνη στην ανθρωπότητα. H πλειοψηφία των απλών ανθρώπων έχει την εντύπωση ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο πόλεμος που άρχισε μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα οδηγηθεί στο τέλος του αφού πρώτα η Ρωσία καταφέρει να πάρει περισσότερα εδάφη από την Ουκρανία. Επίσης έχουν την εντύπωση ότι ένας ακόμα λόγος που έγινε αυτός ο αιματηρός πόλεμος είναι για να πουλούν περισσότερα οπλικά σύστημα οι εταιρείες που κατασκευάζουν όπλα. Ότι επειδή τα διάφορα πυρομαχικά έχουν ημερομηνία λήξης πρέπει να χρησιμοποιηθούν στα πεδία των μαχών για να γίνουν νέες παραγγελίες οπλισμού και πυρομαχικών. Σίγουρα αυτό το έζησε η ανθρωπότητα αρκετές φόρες στο παρελθόν. Όμως δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι που ξεκίνησε η επόμενη φάση του Τρίτου Παγκοσμίου Πόλεμου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτοί που ξεκίνησαν την επόμενη φάση του πολέμου μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας δεν θέλουν να τον σταματήσουν με τίποτα δυστυχώς. Αντίθετα επιδιώκουν να προχωρήσει και να επεκταθεί και σε άλλα μέρη του πλανήτη. Επιδιώκουν να επικρατήσει ξανά το χάος, οι καταστροφές, η πείνα, οι ελλείψεις αγαθών και τροφίμων.

Η πλειοψηφία του κόσμου νομίζει ότι η ζωή θα συνεχιστεί σχεδόν κανονικά με βασικές διαφορές τις τρομακτικές αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης, όπως στα τρόφιμα, στα καύσιμα στον ηλεκτρισμό. Σίγουρα είναι αναπόφευκτα αυτά, όμως οι εξελίξεις θα προχωρήσουν ραγδαία προς το χειρότερο. Είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι είναι δρόμος χωρίς επιστροφή η κανονικότητα που ζούσαμε όπως πριν στο παρελθόν. Οι βασικοί στόχοι που επιδιώκει η ΝΤΠ είναι η παγκοσμιοποίηση, η μείωση του πληθυσμού και να επικρατήσει η Πανθρησκεία. Βλέπαμε τα σημάδια των καιρών, όμως η πλειοψηφία από εμάς γύρισε την “πλάτη” του σε αυτά τα θέματα· δεν ήθελε καν να ακούσει για τις επερχόμενες εξελίξεις. Το σάπιο σύστημα κοιμίζει τον κόσμο συνέχεια. Ο Άγιος Παΐσιος μεταξύ άλλων ανέφερε για τον κόσμο ότι: «Τον αφήνουν έτσι, για να μην στενοχωριέται και να διασκεδάζει. Μην τυχόν πεις ότι θα γίνει πόλεμος ή ότι θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία και γι’ αυτό πρέπει να ετοιμαστούμε, μην τυχόν στενοχωρηθούν οι άνθρωποι. Σαν μερικές γριές που λένε μην μιλάς για θάνατο μόνο για χαρές και για βαφτίσια να μιλάς.» «Σαν να μην τις περιμένει ο θάνατος. Έτσι νιώθουν μια ψεύτικη χαρά.»

Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι κάθε Έλληνας που είναι γνήσιος πατριώτης και επιδιώκει το σωστό, το καλύτερο για την πατρίδα του, χαρακτηρίζεται από ορισμένους κύκλους που θέλουν την καταστροφή του Ελληνισμού, ως ρατσιστής και φασίστας. Έφτασαν στο σημείο σε ένα Ορθόδοξο Κράτος ορισμένοι κύκλοι να χαρακτηρίζουν τον Ορθόδοξο Χριστιανό σκοταδιστή και γραφικό και φυσικά να τον πολεμούν έμμεσα και άμεσα με σκληρό τρόπο. Να προτιμούν αυτοί οι ανθέλληνες πολιτικοί να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων που επιδιώκουν το κακό του Ελληνισμού και πολλοί Έλληνες απερίσκεπτα να το υποστηρίζουν.

Η Τουρκία εδώ και πολύ καιρό είναι αποφασισμένη για να προκαλέσει το θερμό επεισόδιο και όχι μόνον. Άλλωστε μας το είπε αρκετές φορές από επίσημα χείλη της τουρκικής πλευράς ότι η Τουρκία διεκδικεί και άλλα εδάφη από τον Ελληνισμό. Με τις πράξεις της περιμένει την κατάλληλη στιγμή, τις κατάλληλες συγκυρίες να κάνει το θερμό επεισόδιο για τα δικά της συμφέροντα εις βάρος του Ελληνισμού. Εδώ στην ημικατεχόμενη Κύπρο η πλειοψηφία των απλών ανθρώπων δεν αποκλείουν να γίνουν νέα τετελεσμένα γεγονότα από την Τουρκία. Ο Τουρκικός στρατός κατοχής εδώ και χρόνια είναι στρατιωτικά πλήρως εξοπλισμένος με ότι αυτό συνεπάγεται για την ημικατεχόμενη Κύπρο.

Για να μπορέσει ο Ελληνισμός να αντιμετωπίσει τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας και των Συμμάχων της πρέπει και επιβάλλεται να φύγουν από την εξουσία οι ανθέλληνες πολιτικοί. Για να έρθουν καλύτερες μέρες και να ζήσει ο Ελληνισμός ένα καλύτερο αύριο πρέπει να ξέρει την Ιστορία του, τη Θρησκεία του, τις ρίζες του, να έχει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις! να ξέρει και να αναγνωρίζει τα λάθη του που διαπράξαν οι προηγούμενες γενεές και να μην τα επαναλάβει, να είναι ενωμένος. Να ξέρει τη Δύναμη της Ιστορίας μας! Είναι για αυτό που ο Ιπποκράτης θα πει στον κάθε νέο: «Την ιστορία μελέτα, παιδί μου, γιατί έτσι, όχι μόνο τον εαυτό σου και τη ζωή σου θα κάμεις ένδοξη και χρήσιμη στην ανθρώπινη κοινωνία, αλλά και το μυαλό σου οξυδερκέστερο και διαυγέστερο.»

Οι εξελίξεις ανά το Παγκόσμιο “τρέχουν” και είναι ραγδαίες. Η ΝΤΠ θέλει και επιδιώκει στις επόμενες φάσεις του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου να παρασύρει και τον Ελληνισμό σε πόλεμο για τα δικά της συμφέροντα, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »