Χαίρεται
Καλώς ήλθατε στην Νέα Βαβέλ …
 
Παρακαλώ  τοποθετήστε τι χέρι σας στην θυρίδα και κοιτάξτε την κάμερα …
Ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή διαμονή ,κρατάτε αποστάσεις Παραμείνετε ασφαλείς  …
Υπάρχει όμως και αυτή η  περίπτωση 
Λυπούμαστε δεν σας επιτρέπεται η είσοδος δεν διαθέτετε την απαραίτητη ταυτοποίηση και εμβολιασμούς..
 
Ποτέ είμαι και παραμένω πράγματι ασφαλής ..  
Δεν ξεχνώ ή μήπως ξεχνώ …
 
Μήπως πολύ γρήγορα ξεχάσαμε  .την υποχρεωτική μασκοφορία ,τους εγκλεισμούς ,την υποχρεωτικότητα ,τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας ,τους περιορισμούς  στην είσοδο στην λιανική  κ.α 
Το κλείσιμο των εκκλησιών  και όλα τα καταναγκαστικά μέτρα ενάντια σε αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα ,που έπαψαν έτσι απλά να είναι δεδομένα .
Μήπως ξεχάσαμε  το ΕΜΒΟΛΙΟ  και τον covid  πως παρουσιάστηκαν  από τα πουλημένα ΜΜΕ  και που  αποδεικνύεται σταδιακά ,άχρηστο ,επικίνδυνο , άσκοπο  και ότι ήταν και είναι  ένα παγκόσμια καλοστημένο σχέδιο σταδιακού  ΕΛΕΓΧΟΥ της ανθρωπότητας ,από ένα ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ που διευθύνει τα πάντα .
Όλα αυτά τα επέτρεψε ο Θεός και εμείς ούτε το καταλάβαμε ,τα δεσμά ,το φίμωτρο ,τα βάλαμε ευχαρίστως ,αρκεί να μην χάσουμε τις ηδονές .
Γιατί για τις ηδονές  νοιαζόμαστε και όχι τις  ανάγκες ,οι ανάγκες είναι καλυμμένες , αλλά  είμαστε ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ και θέλουμε περισσότερες και περισσότερες ηδονές .
Αυτή  η πλεονεξία  για αχόρταγο ηδονισμό ,είναι που μας οδηγεί στα δεσμά και την απώλεια της   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας .
 
Δευτ. 32,8         ὅτε διεμέριζεν ὁ Ὕψιστος ἔθνη, ὡς διέσπειρεν υἱοὺς Ἀδάμ, ἔστησεν ὅρια ἐθνῶν κατὰ ἀριθμὸν ἀγγέλων Θεοῦ.
 
Ο Θεός όρισε τα σύνορα κάθε λαού  ,κάθε κράτους , όρισε μιά διαφορετικότητα,  που δεν πρέπει να ενώνεται και να αναμιγνύεται ,έτσι θέλει  Θεία οικονομία για να διαφυλαχθεί ο Ισραήλ ,ο νέος Ισραήλ  από το να ειδωλολατρεί .
Έβαλε αγγέλους να φυλάνε τα σύνορα κάθε έθνους  , ο φύλακας άγγελος του λαού του Θεού ,των βαπτισμένων 
 
όταν οι λαοί  αποστατήσουν  από τον Θεό ,   εδώ στην γή και  θέλησαν να ενωθούν και να φτάσουν τον θεό  ,πίσω από αυτή την ΒΑΒΕΛ προσπάθεια της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ είναι και θα είναι ο διάβολος .
Ο σατανάς  που θέλει να πλανήσει και να  μαντρώσει , να ελέγξει την ανθρωπότητά ,να την οδηγήσει στο χάραγμα ,στην ΣΦΑΓΗ  με την υπόσχεση μιάς άλλης fake Θέωσης .
 
 
Έρχονται νέα δεδομένα …
 
Αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα ,την ελευθερία να μην κάνω κάποιο εμβόλιο ,κάποια ιατρική πράξη, την χάσαμε 
Χάσαμε 
την εξουσία στο ίδιο μας το σώμα ,το δεχτήκαμε δεν είχαμε την δύναμή να αντισταθούμε εκτός από αυτούς που πραγματικά ήταν καρδιακά κοντά στον Θεό .
χάσαμε την εξουσία να αναπνέουμε ελευθερά ,μας έβαλαν μάσκα και την δεχτήκαμε πάλι δεν είχαμε την δύναμή να αντισταθούμε 
Μας στερήσανε την ελευθερία να κυκλοφορούμε και πάλι το δεχτήκαμε και πάλι δεν είχαμε την δύναμή να αντισταθούμε ,χάσαμε την ΧΑΡΗ έτσι απλά ,την αρνηθήκαμε επίμονα και έφυγε .
 
Όσο και να χτυπιόμαστε ,να αντιστεκόμαστε ο Χριστός μόνο μπορεί να μας ελευθερώσει 
Η  ΜΕΤΑΝΟΙΑ επιστροφή σε αυτόν και μόνο ,καμία δύναμη δεν μπορεί να σπάσει αυτά τα νοητά δεσμά .
 
Αυτές τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ που τις θεωρούσαμε  δεδομένες  ,μας τις εξασφάλιζε ο Θεός η Χάρη του
Δωρεάν  σε αυτόν τον κόσμο  ,ενάντια στον άρχοντα αυτού του κόσμου.
Δεν είναι και δεν ήταν και δεν θα είναι δική μας  δυνατότητα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,παρά μόνο κοντά στον Χριστό που αυτός την δίνει και την φυλάει ,μας φυλάει ,ενώ μπορούμε οποτε θέλουμε να φύγουμε 
 
Όσοι αφού τον αρνήθηκαν και έχασαν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που τους έδινε και έπεσαν στα φοβερά δεσμά του σατανά , να ζούνε την οδύνη της απώλειας χάρης  που λάμβαναν δωρεάν .
Όταν επιστρέφουν εν ΜΕΤΑΝΟΙΑ μέσα στην Χαρη του και την προστασία του ,κατανοούν τι σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  μέσα στην ΑΛΗΘΕΙΑ .
Το πρώτο ΟΥΑΙ  ,κλήση για ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
 
Ενώ μπήκαμε μεσα σε μία ενδεικτική κατάσταση που στερηθήκαμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας  ,η οποία παραχωρήθηκε από τον Θεό ,για να έλθουμε εις ΕΠΙΓΝΩΣΗ εις εαυτόν και να επιστρέψουμε.
Ενώ βλέπουμε ότι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΙΗΣΗ   οι απόγονοι των κατασκευαστών τις Βαβέλ  , επιμένουν να συνεχίσουν το έργο των προγόνων τους 
Να θέλουν να φτάσουν τον Θεό ,να ανέβουν στον Θεό και να τον προσπεράσουν ,να τον κατεβάσουν από εκέι που είναι και να πάρουν  την θέση του .
Τα κτίσματα θέλουν να αντικαταστήσουν τον κτίστη ,πόσο ανόητο είναι και φαίνεται αν το σκεφτώ λογικά ,ενάντια στον κτίστη που με έπλασε από ΑΓΑΠΗ  και θέλει να είναι μαζί μου .
 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Είναι κάτι που δεν το θέλει ο Θεός ,όπως δε ήθελε την Βαβέλ , που ήταν έργο της ανθρώπινης ματαιοδοξίας να ανέβει στον Θεό ,γιατί βλέπει τον διάβολο να παρασύρει το πλάσμα του ,αλλά δεν μπορεί να επέμβει σεβόμενος την ελευθερία μας .
Δεν θέλει τα τέκνα Ισραήλ να ανακατεύονται με τα Έθνη και να διαφθείρονται ,εμείς  ανακατευτήκαμε με τα βδελυρά Έθνη και βλέπουμε τα αποτελέσματα στα παιδιά μας . 
Όχι μόνο ο λαός  ,αλλά και ο κλήρος,  πάει πρός την καταστροφή ,με το παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών 
Έρχεται η ώρα να μας σφραγίσουν με την σφραγίδα τους ,την Κάρτα εισόδου στην Νέα Βαβέλ..
 
Αποκ. 1,13         καὶ ἐν μέσῳ τῶν ἑπτὰ λυχνιῶν ὅμοιον υἱῷ ἀνθρώπου, ἐνδεδυμένον ποδήρη καὶ περιεζωσμένον πρὸς τοῖς μαστοῖς ζώνην χρυσῆν·
 
Ο Θεός κατέβηκε  ως άνθρωπος ,περπάτησε και περπατά ανάμεσα μας ,μέσα στην εκκλησία του ,εκεί μας περιμένει.  
Η Ορθοδοξία είναι ο μόνος δρόμος ,εκεί είναι η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και περιμένει .
Περιμένει τον κάθε ερχόμενο που θα καλέσει ο πατέρας ,για να ενωθεί μαζί του δια Ιησού Χριστού .
Ο μόνος τρόπος που προετοιμάζει τον όλο άνθρωπο ,ψυχή και σώμα να συναντηθεί και να ενωθεί με τον πατέρα δια Ιησού Χριστού είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 
Με αυτούς τους παπάδες ,με αυτές τις εκκλησίες ,με αυτό που δεν ελκύει δια γυμνού οφθαλμού ,αλλά φαίνεται μόνο δια  του ταπεινού οφθαλμού .
Ο δρόμος πρός την Νέα Βαβέλ …
 
Αποκ. 22,11        ὁ ἀδικῶν ἀδικησάτω ἔτι, καὶ ὁ ῥυπαρὸς ῥυπαρευθήτω ἔτι
Δύο είναι οι δρόμοι που ανοίγονται εμπρός μας  , ο πρώτος της Νέας Βαβέλ και των ελευθεριών  που λέει ότι προσφέρει  , της ΑΔΙΚΙΑΣ που  την κάνει να  μοιάζει δικαιοσύνη .
Δρόμος που λέγεται παγκοσμιοποίηση ,ο δρόμος του δαιμονισμού των εθνών και την είδαμε καλά  και πόσο μας θέλει λεύθερούς , κατά την διάρκεια της πανδημίας .
 
Ο δρόμος ἐν μέσῳ τῶν ἑπτὰ λυχνιῶν …
 
Αποκ. 22,11        καὶ ὁ δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω ἔτι, καὶ ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι.
Ο άλλος δρόμος είναι η επιστροφή στην εκκλησία του Χριστού  ,έτσι όπως είναι ,έτσι όπως μας φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού  ,με αυτούς τους παπάδες και αυτούς τους περίεργους ,άγριους ,που γυρίζουν μέσα ,αλλά είναι μέσα …
 
Γεν. 18,32          καὶ εἶπε· μήτι κύριε, ἐὰν λαλήσω ἔτι ἅπαξ· ἐὰν δὲ εὑρεθῶσιν ἐκεῖ δέκα; καὶ εἶπεν· οὐ μὴ ἀπολέσω ἕνεκεν τῶν δέκα.
 
Οὐ μὴ ἀπολέσω ἕνεκεν τῶν δέκα ….
 
Πόσο και πόσοι θα κατανοήσουμε που πάμε  πρός την καταστροφή  ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ και  επιστρέψουμε  ἐν μέσῳ τῶν ἑπτὰ λυχνιῶν 
Αυτό ειναι που θα κινητοποιήσει τον Θεό να μας φυλάξει από την επικράτηση της παγκοσμιοποίησης ,της παγκόσμιας χούντας και την επιβολή της κάρτας αρχικά και του χαράγματος  αργότερα.
Η επερχόμενη καταστροφή  χρειάζεται έστω και δέκα δυνάμει αγίους  εν Μετανοία ,σαν τον Μωυσή , να μπουν μπροστά για όλους μας ,για να αποτρέψουν την καταστροφή μας .
 
Κλήση για ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ .
 
Ζητούνται αυτοί έστω και ΔΕΚΑ , που εμείς δεν τους βλέπουμε ,αλλά ο Θεός τους διακρίνει μέσα στα πλήθη  και τους ακούει  και νικούν τον Θεό ,αντιστρέφουν το θέλημα  του με την προσευχή τους .
Ζητούνται αυτοί που έχουν καθαρή καρδιά  και ενεργό το Άγιο Πνεύμα ,τον Χριστό στην καρδιά τους 
Αυτοί  θα σταματήσουν την οργή του Θεού ,θα την στρέψουν πρός τους ασεβείς  αμετανόητους, θα σώσουν τον κόσμο  και θα δώσουν  χρόνο ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ  στους υπόλοιπους  .
Πριν μας χαράξουν , εμάς τους υπόλοιπους που κοιμόμαστε 
μήπως  εσυ  είσαι ένας από τους δέκα και έχεις καρδιά που ακόμα ζει και αγαπάει  πραγματικά τους συνανθρώπους  ,τους γύρω  
Απλά ,πάρε ένα κομποσκοίνι και ξεκίνα   ,κόψε τα πολλά με τον κόσμο με το ιντερνέτ ,την τηλεόραση  ,αυτό λέγεται ΝΗΣΤΕΙΑ ,κάνε το για όλους μας …
 
Κύριε Ιησού Χριστέ ελεησόν με ,Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς 
 
Μαρκ. 9,29         τοῦτο τὸ γένος ἐν οὐδενὶ δύναται ἐξελθεῖν εἰ μὴ ἐν προσευχῇ καὶ νηστείᾳ.
 
Ο αγώνας μας δεν είναι  ορατός και υλικός ,αλλά αόρατος  και ύπουλος  και μόνο δια της προσευχής και της νηστείας , θα  νικηθεί αυτός ο εχθρός  
θα πάρει την κάρτα του πίσω και θα φύγει για κάποια χρόνια  μέχρι να ξανά έλθει …
Αν δεν θέλω να πάρω την κάρτα , αν θέλω να νικήσω  τοῦτο τὸ γένος   των δαιμόνων ,εἰ μὴ ἐν προσευχῇ καὶ νηστείᾳ.
 
 

Κρατώ αποστάσεις ,από τους παγκοσμιοποιητές  ,γυρνώ και  μένω κοντά στον Χριστό  και μόνο έτσι παραμένω και αληθινά ψυχικά  ,πνευματικά ,σωματικά ,ασφαλής .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »