Οι σιωνιστές της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» υλοποιούν επιθετικότατα το ανθρωποκτόνο σχέδιό τους που περιλαμβάνει 3 κύριους στόχους: Ραγδαία μείωση του πληθυσμού της γης, σφράγισμα ή τσιπάρισμα των ανθρώπων και ίδρυση της Εβραϊκής παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας. Σε ότι αφορά ειδικότερα το τσιπάρισμα των ανθρώπων τα πράγματα τρέχουν και εκεί με γοργούς ρυθμούς. Οι άνθρωποι, απονήρευτοι, ξεκομμένοι και μακριά από την θανατηφόρα πραγματικότητα των υπόγειων σχεδίων της Νέας Τάξης, τρέχουν σαν «δίποδα-ζώα» να βάλουν πάνω τους το προδρομικό προ-σφράγισμα για να απλοποιήσουν τάχα τη ζωή τους, κλπ.

Έφτασε πλέον ο καιρός. Ήδη βιώνουμε τα προδρομικά και όχι τα τελικά έσχατα. Ήδη βγάζουν στα ΜΜΕξαπάτησης και Εξαγρίωσης ανθρώπους που έχουν τσιπαρισθεί για να διαφημίσουν τάχα τα οφέλη και τις δήθεν διευκολύνσεις που παρέχει το εμφυτευμένο τσιπάκι. Μάλιστα δε, δίνουν και ακριβείς οδηγίες για το πως θα βάλουν οι πολίτες το εμφύτευμα-τσιπ. Η βρετανο-πολωνική εταιρεία Walletmor άρχισε να διαφημίζει εγκεκριμένη «καινοτομία» της προκαλώντας παγκόσμιο σοκ από τον Απρίλιο του 2022.

Αναφέρει η διαφήμιση της εταιρείας Walletmor: «Το εμφύτευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πληρώσετε ένα ποτό στην παραλία στο Ρίο, έναν καφέ στη Νέα Υόρκη, ένα κούρεμα στο Παρίσι ή στο τοπικό παντοπωλείο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε γίνονται δεκτές ανέπαφες πληρωμές». Η Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου ξεδιπλώνεται πλέον μπροστά στα μάτια μας.

Στην εκπομπή Banfield των ΗΠΑ μίλησε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Walletmor πολωνός Wojtek Paprota. Ο ίδιος παρομοίασε το χέρι του με μία «χρεωστική κάρτα», δίνοντας πληροφορίες για το πόσο βολικό είναι το εμφύτευμα για τις ανέπαφες συναλλαγές μας. Στις ανησυχίες, ο τσιπαρισμένος πολωνός απάντησε με αρκετές ασάφειες, λέγοντας μόνο γενικά και αόριστα πως δεν μπορούν να σας κλέψουν τα προσωπικά στοιχεία, δηλαδή να σας χακάρουν. Δεν παρέλειψε να προτάξει ο ίδιος το τσιπαρισμένο χέρι του στην κάμερα, προκειμένου να δει ο απλός κόσμος πως δεν έχει τίποτα να φοβάται.

Έτι, ο Ρόμποτ Σκοτ έχει εμφυτεύσει τσιπάκι στο χέρι του και συχνά ανεβάζει βίντεο στο TikTok για τα πράγματα που πλέον μπορεί να κάνει. Ο άντρας χρησιμοποιεί το τσιπ για να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του, να ξεκλειδώνει το κινητό του και για άλλες τεχνολογικές καινοτομίες. Όπως ο ίδιος λέει, μπορεί να περάσει από το μηχάνημα ελέγχου και τον ανιχνευτή μετάλλων στα αεροδρόμια χωρίς πρόβλημα, καθώς και να εξεταστεί σε μαγνητικούς τομογράφους, αρκεί να αφαιρέσει τον μαγνήτη που υπάρχει μέσα στο χέρι του. Ο Ρόμποτ Σκοτ έχει συγκεντρώσει πάνω από 9,3 εκατ. like στη σελίδα του στο TikTok.

Οι παγκόσμιες ειδήσεις αναφορικά με το τσιπάρισμα πέφτουν σαν άγρια καταιγίδα. Δείτε σχετικούς τίτλους και υπότιτλους: «Σουηδική εταιρεία εμφυτεύει τσιπ που περιέχει το υγειονομικό πιστοποιητικό», «Η Neuralink εντός του 2022 προσδοκεί να κάνει τις πρώτες εμφυτεύσεις τσιπ σε ανθρώπινους εγκεφάλους!», «Έρευνα του ΜΙΤ: Εμφύτευση ιατρικών δεδομένων κάτω από το δέρμα μέσω εμβολίου», «Νέα έρευνα στο Science Advances: Νανοτσίπ εισάγεται στο σώμα μέσω ένεσης», «Έρχεται το τσιπάρισμα και στους ανθρώπους! Τσιπάκια πρώτα στα ζώα και μετά στους ανθρώπους προαναγγέλλει ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης».

«Ξεκίνησε η πώληση του πρώτου παγκοσμίως εμφυτεύματος για ανέπαφες πληρωμές! Το εμφύτευμα Walletmor θεωρείται πλήρως ασφαλές για την υγεία των χρηστών καθώς πληροί όλα τα πρότυπα «βιοσυμβατότητας» ISO 10993. Το τσιπάκι δεν θα περιέχει μπαταρία και θα είναι συνδεδεμένο με προπληρωμένο λογαριασμό», «Τρίκαλα: Το θυμάστε εκείνο το τσιπάκι που θα έβαζε ο Δήμος στους υπαλλήλους του;», «Η Κίνα πρότεινε επίσημα το σφράγισμα των ανθρώπων παγκοσμίως με barcode πιστοποίησης εμβολίου για τον κορωνοϊό και την απελευθέρωση των ταξιδιών».

Μια «υπερβόμβα» έπεσε στο Νταβός, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του διάσημου παγκοσμιοποιητή και αρχισατανιστή Κλάους Σβαμπ, τον Ιούνιο 2022. Ζητήθηκε η άποψη από τον Φιλανδό Pekka Lundmark, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nokia, σχετικά με το πότε έρχονται τα λεγόμενα τσιπάκια για όλους. Απάντησε: «Πιστεύω, πως πρώτα απ’ όλα αυτό σαφέστατα θα συμβεί. Μιλούσα για το 6G νωρίτερα, κάτι που θα γίνει γύρω στο 2030».

Ο περιβόητος εωσφοριστής Κλάους Σβαμπ είναι πιο αισιόδοξος και βιαστικός λέγοντας τον Μάιο του 2022: «Το 2026 θα έχουμε όλοι τσιπάκι στον εγκέφαλό μας». Ο Κλ. Σβαμπ έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τσιπάκια στον εγκέφαλο. Είχε πει σε συνέντευξή του το 2016 στο RTS: «Ότι μέχρι το 2026-2027 θα τα έχουμε όλα». Είχε τονίσει ότι τα τσιπάκια στην αρχή θα τα βάζουμε στα ρούχα μας και στη συνέχεια είτε μέσα στο δέρμα μας είτε ακόμη και στον εγκέφαλό μας.

Ο Κλ. Σβαμπ μίλησε με τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το έτος 2017 και αναφέρθηκαν σε ένα μέλλον όπου όλοι έχουν ένα εμφυτεύσιμο τσιπ εγκεφάλου: «Τα ψηφιακά εργαλεία Big Data είναι στην υπηρεσία της ιατρικής και βιολογικής προόδου και προχωρούν πολύ γρήγορα» είπε ο ιδρυτής του WEF και μπροστινός αρχιτέκτονας της Μεγάλης Επανεκκίνησης Κλάους Σβαμπ.

«Αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι σε 10 χρόνια που θα καθόμαστε εδώ να έχουμε ένα εμφύτευμα στον εγκέφαλό μας και να μπορώ να το νιώσω αμέσως, επειδή όλοι θα έχετε εμφυτεύματα! Και θα σας μετράμε όλα τα εγκεφαλικά σας κύματα. Μπορεί να το φανταστεί κανείς;», ρώτησε ο Κλ. Σβαμπ. «Νομίζω ότι αυτό είναι δυνατό να το φανταστεί κανείς», επιβεβαίωσε ο κ. Σεργκέι Μπριν, συνεχίζοντας ο ίδιος να περιγράφει ένα αλλόκοτο μετανθρωπιστικό μέλλον και κατάσταση όπου η ανθρώπινη συνείδηση θα μπορούσε να μεταμοσχευθεί ή μεταφερθεί σε μηχανές.

Προσέτι, ο «προφήτης» της Νέας Εποχής και μέγας εωσφοριστής Yuval Noah Harari, o επικεφαλής σύμβουλος του Κλάους Σβαμπ, που έχει για μάνατζέρ του τον σύζυγό του, είπε: «Θα γίνουμε θεοί! Οι άνθρωποι θα είναι μέρος ενός δικτύου από όπου δεν θα μπορούν να αποσυνδεθούν». Ο γνωστός εβραϊκής καταγωγής και μέγας «διανοούμενος» Χαράρι μίλησε για την τεχνολογική εξέλιξη τα επόμενα 50 χρόνια, εκτιμώντας πως μέχρι τότε οι άνθρωποι θα είναι συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο. Θα είναι κυριολεκτικά συνδεδεμένα όλα τα μέρη του σώματός τους αλλά και οι εγκέφαλοί τους.

Λέει χαρακτηριστικά ο Εβραίος «προφήτης» Χαράρι: «Πραγματικά θα μπορούν να μας μεταμορφώσουν σε θεούς. Και δεν το εννοώ αυτό μεταφορικά. Το εννοώ κυριολεκτικά, ότι οι άνθρωποι αποκτούν θεϊκές δυνάμεις και ειδικά τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να σχεδιάσουν ζωή». Σε άλλο σημείο ωστόσο δήλωσε πως αυτή την «αναβάθμιση» δεν θα είναι ικανοί να την επιτύχουν όλοι οι άνθρωποι, κάτι που θα δημιουργήσει, σύμφωνα με τον ίδιο, μία κοινωνία τρομερών ανισοτήτων, όπου οι «μη μυημένοι» θα ζουν ως απλά κατώτερα όντα ή ως άγρια homo sapiens.

Δείτε ακόμη κάποιους σχετικούς τίτλους-υπότιτλους: «Elon Musk: Μέσα σε ένα χρόνο θα μπορούμε να εμφυτεύσουμε τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο», «Απίστευτη πρόταση Νετανιάχου: Να εμφυτευτούν τσιπ στα παιδιά για να ελέγχεται η απόσταση», «Έλσα Σωτηριάδη: H πρώτη Ελληνίδα που προσφέρθηκε και έλαβε το τσιπάκι», «Οι πολιτικές της Μεγάλης Επανεκκίνησης βομβαρδίζουν ανελέητα την μικρομεσαία τάξη και οδηγούν εκατομμύρια κόσμου προς την βιοποριστική κοπαδοποίηση».

«Covid19: Έρχεται το εμβόλιο-ταυτότητα;», «Έρχεται το 2022! Χάραγμα χξς: Επίθεμα 666. Τελική Φάση. Έρχεται η μεγάλη ώρα της δοκιμασίας», «Πάπας Ρώμης Φραγκίσκος: Τα RFID τσιπάκια είναι ευλογία από τον Θεό: Καμία πνευματική βλάβη δεν μπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID».

Αντί για επίλογο θα σας καταγράψω μια αληθινή ιστορία. Ένα πραγματικό γεγονός που έλαβε χώρα πριν χρόνια στην Κρήτη. Λοιπόν. Σε κάποια από τις Θείες Λειτουργίες του μακαριστού πλέον παπά-Σταύρου (+2018) προσήλθε για να κοινωνήσει και ένας Ελληνοαμερικανικός κάπου στα 40 του. Όταν έφτασε η σειρά του Έλληνα ομογενή για να λάβει την Θεία Κοινωνία συνέβη κάτι που συντάραξε τον κεκοιμημένο παπά-Σταύρο: Προσπάθησε 2-3 φορές να βγάλει την Αγία Λαβίδα από το Άγιο Δισκοπότηρο, χωρίς εντούτοις αυτό να είναι δυνατό! Η Αγία Λαβίδα είχε κυριολεκτικά «κολλήσει» μέσα στο Άγιο Δισκοπότηρο.

Ο μακαριστός και έμπειρος ιερέας του Υψίστου με απλότητα, πραότητα και πατρικό λόγο λέει ψιθυριστά στον Ελληνοαμερικανό: «Στάσου λίγο πιο πέρα, περίμενε, μη φύγεις». Αφού κοινώνησαν οι εκκλησιαζόμενοι, ο παπά-Σταύρος είπε στον Έλληνα ομογενή: «Πέρασε μέσα στο Ιερό και περίμενε».

Στη συνέχεια και αφού τελείωσε η Θεία Λειτουργία και την κατάλυση του Αγίου Ποτηρίου, ο π. Σταύρος έβαλε το πετραχήλι του και άρχισε να εξομολογεί τον ομογενή. «Πες παιδί μου για τη ζωή σου. Με τι ασχολείσαι; Που εργάζεσαι; Κλπ..». Ομογενής: «Πάτερ εργάζομαι σε μια διάσημη εταιρεία πληροφορικής στην Αμερική. Παίρνω έναν τεράστιο μισθό που έχει επίσης και πολλά άλλα οικονομικά κίνητρα, παροχές και εξτρά ανταμοιβές. Είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο μας και ειδικά σε θέματα παρακολούθησης, ελέγχου και εμφυτευμάτων τσιπ σε ανθρώπους. Και φυσικά έχω και εγώ ένα τέτοιο εμφύτευμα στο χέρι μου..».

Παπά-Σταύρος: «Άκουσε παιδί μου, αυτός είναι ο λόγος που το πανάγιο Σώμα και το πανακήρατο Αίμα του Κυρίου μας δεν ήθελε να έρθει στο δικό σου σώμα! Είναι εμπόδιο αυτό το τσιπ που φέρεις στο χέρι σου. Διότι, παιδί μου, όταν οι άνθρωποι λάβουν αυτό το τσιπ ή σφράγισμα του αντιθέτου, αρνούνται τον Κύριο! Όταν επιστρέψεις στην Αμερική,

πρέπει να φροντίσεις να αφαιρεθεί από το σώμα σου αυτό το τσιπ. Το συντομότερο δυνατό. Διότι, παρά το γεγονός ότι είσαι βαπτισμένος Ορθόδοξος Χριστιανός, παραταύτα, έχει ήδη φύγει από επάνω σου η Θεία Χάρις με αυτό το εμφύτευμα του αντιθέτου. Κλπ».

Το επόμενο καλοκαίρι, ο ίδιος Ελληνοαμερικανικός πάει πάλι στον Ιερό Ναό και στον παπά -Σταύρο για να λειτουργηθεί και κοινωνήσει. Αυτή τη φορά όλα γίνονται κανονικά, χωρίς προβλήματα και εκπλήξεις. Στο τέλος της ιεράς Ακολουθίας ο παπά-Σταύρος ρώτησε τον ομογενή: «Τι έκανες παιδί μου με το τσιπ και σήμερα όλα πήγαν κατά την ευχή του Θεού;».

Έλληνας ομογενής: «Πάτερ, πέρυσι, με το που επέστρεψα στις ΗΠΑ πήγα αμέσως και υπέβαλα την παραίτησή μου στην εταιρεία όπου εργαζόμουν και στη συνέχεια, μετά από χειρουργείο, αφαιρέθηκε το τσιπάκι από το χέρι μου. Πλήρωσα γι΄ αυτή την επέμβαση πολλές χιλιάδες δολάρια. Το δικό μου τσιπάκι ήταν τύπου τατουάζ με μικροβελόνες και για αυτό το λόγο χρειάσθηκε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να μου αφαιρεθεί, μαζί και με ένα κομμάτι από το σώμα μου!

Μετέπειτα, έψαξα και βρήκα μια άλλη εργασία με πολύ λιγότερα χρήματα. Και όπως μου είπατε, έκανα γενική εξομολόγηση, κρατώ τα ιερά μυστήρια και τους ιερούς κανόνες της Εκκλησίας και ακολουθώ μια πνευματική ζωή. Δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ χαρούμενος που ζω πλέον κοντά στον Κύριο. Την ευχή σας πάτερ μου. Να ασπασθώ την δεξιά σας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »