Χαίρεται
Ο Ειδικός πόλεμος πρίν τον γενικό .
 
Περιμένω και προετοιμάζομαι για έναν ΓΕΝΙΚΟ  πόλεμο  ,διαβάζω ,ακούω και ξανακούω  τις προφητείες ,  διαβάζω τις γραφές  ,ακολουθώ γέροντες  ,και γεροντολάτρες  κατά πόδας , περιμένω και προετοιμάζομαι  για κάτι ΓΕΝΙΚΟ που θα έλθει .
Όμως  μήπως  μου ξεφεύγει αυτό το ΕΙΔΙΚΟ που είναι εδώ γύρω μου ,μέσα μου και έχει ξεκινήσει ήδη μέσα στην ψυχή μου ,στην καρδία μου  .
Μήπως ο πόλεμος ξεκινάει από μέσα μου ,είναι ατομικός , προσωπικός ,είναι ΕΙΔΙΚΟΣ  και αν δεν νικήσω σε αυτόν  ,αν δεν σταθώ σωστά σε αυτόν έχω χάσει ήδη στον ΓΕΝΙΚΟ .
 
Ο ειδικός πόλεμος …
 
Αποκ. 9,3    καὶ ἐκ τοῦ καπνοῦ ἐξῆλθον ἀκρίδες εἰς τὴν γῆν, καὶ ἐδόθη αὐταῖς ἐξουσία ὡς ἔχουσιν ἐξουσίαν οἱ σκορπίοι τῆς γῆς·
 
Η φωτιά εξαπλώνεται σταδιακά και γίνεται πυρκαγιά ,έτσι και ο πόλεμος είναι πρώτα ειδικός στον καθένα ξεχωριστά και μετά εξαπλώνεται και απεικονίζεται  στον εξωτερικό κόσμο .
Στο ένατο κεφάλαιο της αποκάλυψης περιγράφει τον ΕΙΔΙΚΟ πόλεμο  που επέτρεψε ο Θεός ,πόλεμο του καθενός μας με τους δαίμονες που είναι σαν φοβερές ακρίδες  .
Πόλεμο που θα μας φέρει σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ και επιστροφή να ζητήσουμε βοήθεια και το ΕΛΕΟΣ του Θεού ,δι Ιησού Χριστού ,να πούμε το Κύριε Ιησού Χριστέ ελεησόν με από καρδιάς ,μέσα σε ΕΠΙΓΝΩΣΗ και απόγνωση .
Αποκ. 9,11         ἔχουσι βασιλέα ἐπ᾿ αὐτῶν τὸν ἄγγελον τῆς ἀβύσσου· ὄνομα αὐτῷ ἑβραϊστὶ Ἀβαδδών, ἐν δὲ τῇ ἑλληνικῇ ὄνομα ἔχει Ἀπολλύων
 
Είναι η ώρα του ειδικού πολέμου  ,που κάνει ο καθένας ξεχωριστά με τους δαίμονες , με τον ίδιο τον διάβολο   
Η ώρα που διαλέγω στρατόπεδο ,που θα παραδώσω την ΨΥΧΗ μου στον Ἀπολλύων  ή με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ταπείνωση στον Κύριο των Κυρίων ,τον Βασιλέα των Βασιλέων ,τον  Ιησού Χριστό .
 
Θυμηθείτε τι είπε ο Άγιος Παίσιος .Τώρα πολεμάμε με τον διάβολο….. 
Γι’ αυτό κοιτάξτε να αδελφωθήτε πιο πολύ.
 
Η έκτη σάλπιγγα ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ .
 
Αποκ. 9,15         καὶ ἐλύθησαν οἱ τέσσαρες ἄγγελοι οἱ ἡτοιμασμένοι εἰς τὴν ὥραν καὶ εἰς τὴν ἡμέραν καὶ μῆνα καὶ ἐνιαυτόν, ἵνα ἀποκτείνωσι τὸ τρίτον τῶν ἀνθρώπων.
 
Μόλις ο καθένας επιλέξει στρατόπεδο  και στερεωθεί η προαίρεση του  πρός το  αγαθό ή το πονηρό  ,μόλις εξαντληθούν οι ευκαιρίες και οι κλήσεις που λάβαμε για ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
Ενάντια στις ακρίδες κατά την διάρκεια του ΕΙΔΙΚΟΥ προσωπικού πολέμου με τις ακρίδες που αναφέρει το ένατο κεφάλαιο της Αποκάλυψης .
Θα ξεκινήσει  η εκκαθάριση ,άλλος  θα μείνει και άλλος θα φύγει  , για μα μείνουν  στην γή αυτοί που θέλει ο Θεός Για  να φύγουν με ξαφνικίτιδα , αυτοί που πρέπει να φύγουν  και είτε τελειώθηκαν προς το κακό ή πρός το καλό .
 
Αυτός και θα είναι ο σκοπό του γενικού πολέμου η τελική εκκαθάριση  ,η άρση των τελειωμένων ,των ζιζανίων 
 
καὶ ἐν καιρῷ τοῦ θερισμοῦ ἐρῶ τοῖς θερισταῖς· συλλέξατε πρῶτον τὰ ζιζάνια καὶ δήσατε αὐτὰ εἰς δέσμας πρὸς τὸ κατακαῦσαι αὐτά, τὸν δὲ σῖτον συναγάγετε εἰς τὴν ἀποθήκην μου.
 
οἵτινες οὐκ ἔχουσι τὴν σφραγῖδα τοῦ Θεοῦ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν.
 
Δεν είναι το θέμα αν και ποτέ θα γίνει ο γενικός πόλεμος ,το θέμα θα είναι να με βρεί εις ΕΠΓΝΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ .
Με την τὴν σφραγῖδα τοῦ Θεοῦ στο κούτελο ,τώρα πως θα γίνει αυτό είναι δικό μου θέμα να το θέλω και να το πιστέψω Αιτείτε και δοθήσεται υμίν
 
Να με βρεί ΝΙΚΗΤΗ στον ειδικό πόλεμο που προηγήθηκε  και όχι  χωμένο στις μέριμνες , στις δουλειές ,στις διασκεδάσεις ,τα γλέντια να εναλλάσσονται με εργασιομανία ,με την σφραγῖδα του σατανά στο κούτελο ,στο χέρι ,στο πορτοφόλι ,στο μπράτσο …
 
 
Ματθ. 24,5  πολλοὶ γὰρ ἐλεύσονται ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου λέγοντες, ἐγώ εἰμι ὁ Χριστός, καὶ πολλοὺς πλανήσουσι.
 
πολλοὺς πλανήσουσι. πολλοί  θα καλούν σε προετοιμασία για τον γενικό πόλεμο  και αυτό θα τους κάνει να φαίνονται  αληθινοί αλλά είναι πλάνοι  και επικίνδυνοι .
ἐπὶ τῷ ὀνόματί του Χριστού αλλά είναι ψευδοπροφήτες , θα σπαταλούν τον δικό τους χρόνο ,αλλά και των άλλων .
χρόνο που πρέπει να δοθεί και να κερδηθεί ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ  ενάντια  στις ἀκρίδες που εἰς τὴν γῆν,  ἐδόθη αὐταῖς ἐξουσία ὡς ἔχουσιν ἐξουσίαν οἱ σκορπίοι τῆς γῆς  ενάντια στους  ἀνθρώπους οἵτινες οὐκ ἔχουσι τὴν σφραγῖδα τοῦ Θεοῦ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν.
 
Ο ειδικός πόλεμος εν εξελίξει …
 
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ  είναι σε εξέλιξη  , τα θύματα φαίνονται ζωντανοί  και καλοθρεμμένοι  ,που διασκεδάζουν και καλοπερνάνε οι περισσότεροι ,είς βάρος των άλλων ,αλλά  ούτε ο ψυχίατρος ,ούτε τα ψυχοφάρμακα ,ούτε οι εναλλαγές συντρόφων ,ούτε τα like στα social media ,ούτε το shoppinh therapy μπορούν να τους σώσουν ,να τους βοήθησον στον κρυφό τους πόνο .
 … ζητήσουσιν οἱ ἄνθρωποι τὸν θάνατον καὶ οὐ μὴ εὑρήσουσιν αὐτόν, καὶ ἐπιθυμήσουσιν ἀποθανεῖν, καὶ φεύξεται ἀπ᾿ αὐτῶν ὁ θάνατος.
Αλλά είναι νεκροί σε προχωρημένη πνευματική σήψη ,κατ επιλογή τους ,χωρίς ζωή πλέον μέσα τους .έγιναν σάρκες από το τσίμπημα των ακρίδων .  
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ  είναι εδώ και εξοντώνει όσους δεν θέλησαν ,να πάνε να εξομολογηθούν ,το θεωρούν  άχρηστο .
Δεν θέλησαν να μπούν κάτω από ένα πετραχήλι , κάτω από την Θεία προστασία και κοροϊδεύουν τους παπάδες ,τους αγίους ,τα αγία λείψανα .
Εξοντώνει όσους  τα βάζουνε με την εκκλησία του Χριστού  και την πολεμάνε .
Όσους  έχουν να πάνε από τότε που βαπτίστηκαν στην εκκλησία και νομίζουν ότι μια επίσκεψη το Πάσχα φτάνει…
Όσους είναι μέσα σε μία εκκλησία και ασχολούνται με όλους τους άλλους, εκτός από τον εαυτό τους .
Όσους  ενώ τους κάλεσε πολλές φορές ο Θεός  δεν θέλησαν να παραλάβουν την κλήση , για να βάλουν  τὴν σφραγῖδα τοῦ Θεοῦ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν
 
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ θα καθαρίσει   ,θα πάρει ,όσους δεν θα το θελήσουν ποτέ και εμποδίζουν αυτούς που θα το θελήσουν ,να επιστρέψουν και να βάλουν  τὴν σφραγῖδα τοῦ Θεοῦ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν.
 
Η ώρα του Γενικού πολέμου πλησιάζει ,όταν  φύγει και ο τελευταίος  αμετανόητος 
Αυτός που στον ειδικό πόλεμο δεν είχε ,δεν θέλησε και δεν θα θελήσει ποτέ να βάλει την σφραγίδα του Θεού στο μέτωπο του .
Αλλά θα πιστεύει στις δυνάμεις του ,στην αυτοπεποίθηση του , στον διάβολο  και θα πάει εν τέλει παρέα με τις ακρίδες πίσω στην άβυσσο από εκέι που ήρθαν ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »