Ο διευθύνων σύμβουλος τεχνολογίας της Νέας Ζηλανδίας, Kim Dotcom έκανε τα μαθηματικά για το κρατικό χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών και  δημοσίευσε ένα νήμα  σχετικά με αυτό, λέγοντας ότι μπορεί να είναι το πιο σημαντικό νήμα που μπορεί να δημιουργήσει ποτέ.

Ο Kim εξηγεί ότι οι δαπάνες και το χρέος των ΗΠΑ έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο και η κυβέρνηση μπορεί να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεται μόνο εκτυπώνοντας περισσότερα από αυτά, πράγμα που σημαίνει ότι ο υπερπληθωρισμός είναι εγγυημένος.

Λέει ότι αυτό συμβαίνει εδώ και δεκαετίες και δεν υπάρχει τρόπος να το διορθώσει και ότι οι ΗΠΑ ξέφυγαν για τόσο καιρό, επειδή το δολάριο ΗΠΑ είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.

Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ τυπώνει τρισεκατομμύρια, ληστεύει τους Αμερικανούς και ολόκληρο τον κόσμο σε αυτό που αποκαλεί τη μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία.

Λέει ότι το συνολικό χρέος των ΗΠΑ είναι 90 τρισεκατομμύρια δολάρια, το οποίο μαζί με 169 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις των ΗΠΑ ανέρχεται συνολικά σε 259 τρισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 778.000 δολάρια ανά πολίτη των ΗΠΑ ή 2.067.000 δολάρια ανά φορολογούμενο των ΗΠΑ.

Τώρα, η αξία όλων των περιουσιακών στοιχείων των ΗΠΑ μαζί: κάθε κομμάτι γης, ακίνητη περιουσία, όλες οι αποταμιεύσεις, όλες οι εταιρείες, ό,τι κατέχουν όλοι οι πολίτες, οι επιχειρήσεις, οι οντότητες και το κράτος αξίζει 193 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Το συνολικό χρέος μας, 259 τρισεκατομμύρια δολάρια μείον τη συνολική καθαρή περιουσία μας, 193 τρισεκατομμύρια δολάρια ισοδυναμούν με αρνητικά 66 τρισεκατομμύρια δολάρια χρέους και υποχρεώσεις μετά την πώληση κάθε περιουσιακού στοιχείου στις ΗΠΑ.

Έτσι, ακόμα κι αν οι ΗΠΑ μπορούσαν να πουλήσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία στην τρέχουσα αξία, κάτι που είναι αδύνατο, θα εξακολουθούσε να είναι άχρηστο.

Εδώ έρχεται η «Μεγάλη Επαναφορά» και ρωτά: «Είναι μια ελεγχόμενη κατεδάφιση των παγκόσμιων αγορών, των οικονομιών και του κόσμου όπως τον ξέρουμε; Μια στροφή σε ένα νέο δυστοπικό μέλλον όπου οι ελίτ είναι οι κύριοι των σκλάβων χωρίς τα καλλυντικά της δημοκρατίας;»

Σημειώνει πώς ο κόσμος έχει αλλάξει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια και πώς τίποτα δεν φαίνεται πια να έχει νόημα.

Βλέπει την κραυγαλέα διαφθορά και τα προφανή προπαγανδιστικά μέσα ενημέρωσης και τη διάβρωση των δικαιωμάτων μας, αλλά δεν ξέρει πού πηγαίνουν όλα και τελειώνει το νήμα ρωτώντας, “Ποιο είναι το τέλος του παιχνιδιού;”

Όπως λέει ο Harrison Smith από το American Journal, «Είναι ένα σύστημα πυραμίδας. Οι άνθρωποι που διαπράττουν το σύστημα της πυραμίδας είναι υπεύθυνοι για τα πάντα…θα θυσιάσουν την ανθρωπότητα για να διατηρήσουν το σύστημά τους…

«Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει, το σύστημα προμήθειας τροφίμων καταστρέφεται, η ενέργεια στην οποία βασιζόμαστε για να διατηρήσουμε τον πολιτισμό περιορίζεται και εξαλείφεται και θα αναγκαστούμε στη Μεγάλη Επαναφορά, όπου δεν θα μας ανήκει τίποτα».

Ο πρώην χρηματιστής της BlackRock,  Ed Dowd ,  πιστεύει ότι ολόκληρη η απάτη του COVID δημιουργήθηκε ως κάλυμμα για την οικονομική κατάρρευση και ότι έρχονται νέα lockdown, για να προσπαθήσουν να μετριάσουν την αναπόφευκτη βία και το χάος που μπορούμε να περιμένουμε να δούμε στους δρόμους.

Είδαμε επίσης πώς  ο Δρ Mike Yeadon , πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer πιστεύει επίσης ότι ο COVID και ο πυροβολισμός θανάτου είναι μια περίτεχνη φάρσα για να δημιουργήσει μια κατάρρευση κρατικών νομισμάτων για να φέρει τη Μεγάλη Επαναφορά και την εισαγωγή προγραμματιζόμενων ψηφιακών νομισμάτων κεντρικής τράπεζας (CBDCs), για ένας πλήρως ελεγχόμενο πληθυσμό, στον οποίο οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα, κ.λπ. εκτός εάν το επιτρέπουν οι αλγόριθμοι και τα ανεπιθύμητα μπορούν βασικά να πεθάνουν από την πείνα μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

Θέμα Kim Dotcom 5 Ιουνίου 2022

(η έμφαση δική μας)

Αυτό μπορεί να είναι το πιο σημαντικό νήμα που έφτιαξα ποτέ. Μεγάλη εικόνα για τη μεγάλη παγκόσμια κατάρρευση που έρχεται.

Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να καταλάβετε γιατί το μέλλον δεν είναι αυτό που ελπίζουμε. Είναι χειρότερο από όσο φαντάζονται οι περισσότεροι.

Οι ηγέτες μας ξέρουν.
Τι σχεδιάζουν όμως;

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν πλεόνασμα ή ισοσκελισμένο προϋπολογισμό από το 2001. Τα τελευταία 50 χρόνια οι ΗΠΑ είχαν μόνο 4 χρόνια κέρδη. Στην πραγματικότητα, όλο το κέρδος που είχαν οι ΗΠΑ δεν θα ήταν αρκετό για να πληρώσει για 6 μήνες του τρέχοντος ετήσιου ελλείμματος. Πώς λοιπόν πλήρωσαν οι ΗΠΑ για τα πράγματα;

Οι δαπάνες και το χρέος των ΗΠΑ έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο και η κυβέρνηση μπορεί να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεται μόνο εκτυπώνοντάς τα. Αυτό προκαλεί πληθωρισμό. Είναι σαν να σας φορολογούν επιπλέον επειδή πληρώνετε περισσότερα για τα πράγματα που χρειάζεστε και όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία μειώνονται σε αξία.

Δείτε τη φρενίτιδα για την εκτύπωση χρημάτων στις ΗΠΑ:

Ο λόγος για τον οποίο οι ΗΠΑ το ξέφυγαν για τόσο καιρό είναι επειδή το USD είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Τα έθνη παντού διατηρούν το USD ως ασφαλές περιουσιακό στοιχείο. Έτσι, όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ τυπώνει τρισεκατομμύρια, ληστεύει τους Αμερικανούς και ολόκληρο τον κόσμο. Η μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία.

 

Το πρόβλημα είναι ότι αυτό συμβαίνει εδώ και δεκαετίες και τώρα δεν υπάρχει τρόπος να το διορθώσετε. Η πραγματικότητα είναι ότι οι ΗΠΑ έχουν χρεοκοπήσει εδώ και αρκετό καιρό και αυτό που έρχεται είναι ένας εφιάλτης: Μαζική φτώχεια και ένα νέο σύστημα ελέγχου. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί δεν πρόκειται απλώς για κουβέντα για όλεθρο και καταστροφή.

Το συνολικό χρέος των ΗΠΑ ανέρχεται στα 90 τρισεκατομμύρια δολάρια. Οι μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις των ΗΠΑ ανέρχονται στα 169 τρισεκατομμύρια δολάρια. Συνολικά είναι 778.000 $ ανά πολίτη των ΗΠΑ ή 2.067.000 $ ανά φορολογούμενο στις ΗΠΑ

Θυμηθείτε, ο μόνος τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ τώρα είναι να τυπώσει περισσότερα χρήματα. Που σημαίνει ότι ο υπερπληθωρισμός είναι αναπόφευκτος.

Η συνολική αξία ΟΛΩΝ των εταιρειών που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ είναι 53 τρισεκατομμύρια δολάρια. Η πραγματική αξία είναι πολύ χαμηλότερη επειδή οι ΗΠΑ έχουν εκτυπώσει τρισεκατομμύρια για να παράσχουν άτοκα δάνεια σε επενδυτικές τράπεζες για να ανεβάσουν το χρηματιστήριο. Είναι απάτη.

Τα περισσότερα από τα 53 τρισεκατομμύρια δολάρια είναι αέρας.

Η αξία όλων των περιουσιακών στοιχείων των ΗΠΑ μαζί, κάθε κομμάτι γης, ακίνητης περιουσίας, όλων των αποταμιεύσεων, όλων των εταιρειών, ό,τι κατέχουν όλοι οι πολίτες, οι επιχειρήσεις, οι οντότητες και το κράτος αξίζει 193 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτός ο αριθμός είναι επίσης γεμάτος αέρα όπως και το χρηματιστήριο των ΗΠΑ.

Συνολικό χρέος ΗΠΑ: 90 τρισεκατομμύρια δολάρια

Μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις των ΗΠΑ: 169 τρισεκατομμύρια δολάρια

Σύνολο: 259 τρισεκατομμύρια δολάρια

Μείον όλα τα περιουσιακά στοιχεία των ΗΠΑ: 193 τρισεκατομμύρια δολάρια

Υπόλοιπο: – 66 τρισεκατομμύρια δολάρια

Αυτό είναι 66 τρισεκατομμύρια δολάρια χρέους και υποχρεώσεων μετά την πώληση κάθε περιουσιακού στοιχείου στις ΗΠΑ.

Καταλαβαίνεις?

Έτσι, ακόμα κι αν οι ΗΠΑ μπορούσαν να πουλήσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία στην τρέχουσα αξία, κάτι που είναι αδύνατο, θα εξακολουθούσε να είναι άχρηστο.

Οι ΗΠΑ είναι πέρα ​​από χρεοκοπία.
Αυτός ο ασθενής είναι ήδη νεκρός.
Αυτός ο ασθενής είναι πλέον ζόμπι.

Ίσως αναρωτιέστε γιατί συνεχίζουν τα πράγματα; Γιατί δεν κατέρρευσαν όλα ακόμα.

Όλα είναι αντίληψη, άρνηση και εξάρτηση.

Η αντίληψη είναι ότι οι ΗΠΑ έχουν τη μεγαλύτερη οικονομία και τον ισχυρότερο στρατό στον κόσμο. Αλλά στην πραγματικότητα οι ΗΠΑ είναι κατεστραμμένες και δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τον στρατό τους.

Η άρνηση είναι ότι όλα τα έθνη εξαρτώνται από ένα ισχυρό USD ή κατάρρευση των παγκόσμιων αγορών.

Ο λόγος για τον οποίο το ζόμπι των ΗΠΑ συνεχίζει να είναι επειδή το τέλος των ΗΠΑ είναι το τέλος της δυτικής ευημερίας και η παραδοχή ότι το σημερινό σύστημα απέτυχε ως πρότυπο για τον κόσμο. Δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Η κατάρρευση είναι αναπόφευκτη και έρχεται.

Τι σχεδιάζουν οι ηγέτες μας;

Μπορεί να έχετε ακούσει για τη «μεγάλη επαναφορά» ή τη «νέα παγκόσμια τάξη». Είναι μια ελεγχόμενη κατεδάφιση των παγκόσμιων αγορών, των οικονομιών και του κόσμου όπως τον ξέρουμε;

Μια στροφή σε ένα νέο δυστοπικό μέλλον όπου οι ελίτ είναι οι κύριοι των σκλάβων χωρίς τα καλλυντικά της δημοκρατίας;

Χωρίς ελεγχόμενη κατεδάφιση ο κόσμος θα καταρρεύσει για όλους, συμπεριλαμβανομένων των ελίτ . Ο κόσμος έχει αλλάξει τόσο πολύ και τίποτα δεν φαίνεται να έχει νόημα πια, η κραυγαλέα διαφθορά είναι ανοιχτή, τα προφανή μέσα προπαγάνδας, η διάβρωση των δικαιωμάτων μας.

Ποιο είναι το τέλος του παιχνιδιού;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »