Καθώς έχουν αρχίσει να διακρίνονται τα πρόσωπα πίσω από τις κουρτίνες

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022.

By Τhe Wrong Man

Καθώς οι άνθρωποι σωριάζονται ξαφνικά σε ολόκληρο τον πλανήτη εξαιτίας των εμβολίων COVID-19 υποβοηθούμενης ευθανασίας τα οποία ακολούθησαν έναν κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό που εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας με σκοπό τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού και καθώς ο διαβόητος Bourla αρνείται για 2η φορά να προσέλθει στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου όπου θα μπορούσε να αποκαλυφθεί η γυμνή αλήθεια του ρόλου της Ursula Gertrud von der Leyen τόσο στη σκοτεινή συμφωνία που έκανε προσωπικά με την πτυχιούχο Κτηνιατρικής CEO της Pfizer όσο και η συμμετοχή του ευρωιερατείου στο project ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού σκάει το σκάνδαλο της Εύας Καιλή!

Aίφνης το ευρωιερατείο της διαφθοράς ανακάλυψε σκάνδαλο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Κατάρ. Κάθε ώρα (ίσως και κάθε λεπτό της ώρας)  που περνάει ένας άνθρωπος εκεί έξω στον πλανήτη των σχεδόν 6 δις εμβολιασμένων με εμβόλια COVID-19 σωριάζεται ξαφνικά στην αιωνιότητα.

Επώνυμοι και ανώνυμοι φεύγουν ξαφνικά (έφυγε ξαφνικά και ο γιος της Tina Turner), παθαίνουν εμφράγματα, βλέπουν θεραπευμένους καρκίνους να αναζωπυρώνονται και πάει λέγοντας. Δεν γνωρίζουμε τις διαστάσεις του σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται η Εύα Καιλή.

Γνωρίζουμε όμως ότι Ursula Gertrud von der Leyen ανταλλάσσοντας προσωπικά sms με τον κτηνίατρο Bourla παρήγγειλε δισεκατομμύρια εμβόλια ώστε να είναι αρκετά για να κάνει ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης από 10 τρυπήματα με τα εμβόλια COVID ώστε να μην έχει ουδεμία πιθανότητα να βγει ζωντανός από όλο αυτό.

Και ενώ η Ursula Gertrud von der Leyen έκανε τις δυστοπικές παραγγελίες την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι ηγέτες αλλά και ο Αμερικανός Biden η οικογένεια του οποίου είναι βουτηγμένη σε πάσης φύσεως σκάνδαλα και διαφθορά το μόνο που επαναλαμβάνει διαρκώς στους πολίτες των ΗΠΑ, είναι εμβολιασθείτε!

Σε έναν πλανήτη με 400 τρις αυτό που απέμεινε ήταν η Τελική Λύση. Εμβολιασθείτε και Πεθάνετε. Καθώς λοιπόν εκεί έξω οι άνθρωποι με γουρλωμένα μάτια ανακαλύπτουν την αλήθεια οι εμπνευστές του project έχουν ανάγκη από επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς. Είναι κάτι σαν την Κιβωτό του πάτερ Αντώνιου, τον Μίχα και πάει λέγοντας.

Το ευρωιερατείο λοιπόν αποφάσισε να δώσει δικά τους παιδιά-βλέπε Καιλή-σε μία προσπάθεια να σκεπάσει το τσουνάρι ερωτηματικών μετά και την 2η άρνηση του Bourla να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή. Προφανώς δεν θα δούμε μόνο τη περίπτωση της Καιλή. Και άλλες υποθέσεις θα δουν το φως της δημοσιότητας για να καλύψουν τις πραγματικές διαστάσεις της planδημίας και των εμβολίων.

 

Δείτε ΕΔΩ πως στήθηκε η planδημία ώστε να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να υπάρξουν πάσης φύσεως επικοινωνιακοί αντιπερισπασμοί ώστε οι πολίτες εκεί έξω να μην αντικρύσουν τα πρόσωπα πίσω από τις κουρτίνες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »