Ένας εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ έχει σφυρίξει και παραδέχτηκε ότι ο νούμερο ένα στόχος του παγκοσμιοποιητή είναι να εμφυτεύσει CBDC ως τσιπ κάτω από το δέρμα κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στον κόσμο –με ή χωρίς τη συγκατάθεσή τους– και δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να επιτύχουν αυτόν τον στόχο.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ρίτσαρντ Βέρνερ, η παγκοσμιοποιητική ελίτ σχεδίαζε προσεκτικά αυτήν την επίθεση στην ανθρωπότητα για δεκαετίες – και τώρα ετοιμάζεται να ρίξει ένα πυρομαχικό διασποράς στην καρδιά της κοινωνίας των πολιτών για να μαλακώσει τους ανθρώπους ώστε να αποδεχτούν το τσιπ.

Αν κάποιος έχει τα προσόντα να μιλήσει για την κακή ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ, αυτός είναι ο Richard Werner. Ως ανερχόμενος οικονομολόγος και νέος παγκόσμιος ηγέτης του WEF στις αρχές της δεκαετίας του 2000 καλλωπίστηκε προσωπικά από τον Klaus Schwab για έναν βασικό ρόλο στο WEF.

Το μέλλον ήταν λαμπρό για τον Werner, ο οποίος ως Νέος Παγκόσμιος Ηγέτης είχε πρόσβαση στη λίστα επαφών του Klaus Schwab, συμπεριλαμβανομένων όλων των βασικών στρατηγικών εταίρων και ενδιαφερόμενων μερών για τους οποίους ο Schwab αρέσκεται να καυχιέται.

Ο Βέρνερ συνεργάστηκε με την ιαπωνική κυβέρνηση και επινόησε την ποσοτική χαλάρωση. Δημοσίευσε βιβλία που πήραν από τους μεγάλους εκδότες και έγιναν μπεστ σέλερ, όπως ο Noah Yuval Harari τα τελευταία χρόνια. Η ζωή για τον Βέρνερ στο τρένο σάλτσας του WEF ήταν εύκολη. Η ζωή ήταν καλή.

Στη συνέχεια, όμως, η συνείδησή του εμπόδισε και αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να εργάζεται για τους πιο κακούς ανθρώπους στον κόσμο και να σχεδιάζει την πτώση της ανθρωπότητας.

Από τότε που χώρισε τους δρόμους του με το WEF και βρήκε τον εαυτό του αποκλεισμένο από το Νταβός, κάθε σημαντικό ίδρυμα στον κόσμο τον κήρυξε persona non grata.

Το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, του πρόσφερε δουλειά, για να την ανακαλέσουν μόνο όταν ανακάλυψαν ότι ήταν χριστιανός που πιστεύει ότι «οι μεγάλες τράπεζες είναι καρκίνος για την κοινωνία».

Ίσως θέλετε να ακούσετε τι έχει να πει.

Σύμφωνα με τον Werner, η παγκόσμια ελίτ κατανοεί ότι υπάρχει ένα εμπόδιο στο να πειστούν οι άνθρωποι να εμφυτεύσουν το τσιπ κάτω από το δέρμα τους, έτσι σχεδιάζουν μια σειρά από διακοπές και κρίσεις για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα να αποδεχτεί ένα Παγκόσμιο Βασικό Εισόδημα, γνωστό και ως παγκοσμιοποιημένος κομμουνισμός, στο οποίο το τσιπ θα είναι απαραίτητο για να λάβετε τη μηνιαία επιδότησή σας.

Όπως επισημαίνει ο Βέρνερ, τα μικροτσίπ είναι ήδη εδώ και γίνονται αποδεκτά από τα πιο πλύση εγκεφάλου θύματα της παγκοσμιοποίησης ελίτ.

Και τα κύρια μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει την ώθηση για μαζική υιοθεσία.

Το επόμενο βήμα στο σχέδιο της ελίτ για μαζική υιοθεσία και πλήρη έλεγχο περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας άλλης παγκόσμιας καταστροφής.

Σύμφωνα με τον Βέρνερ, το ηθικό δόγμα από την αντιμετώπιση αυτών των επικίνδυνων, εφιαλτικών ανθρώπων είναι απλό. Μην τους αφήσετε να εφαρμόσουν την ατζέντα τους. Μην το αφήσετε να συμβεί. Εξαρτάται από εσάς .

Η παγκόσμια ελίτ είναι αποφασισμένη να πάει τον αυταρχισμό σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ξεπερνώντας κατά πολύ οτιδήποτε επιχειρήθηκε στην Κίνα του Μάο ή στη Ρωσία του Στάλιν.

Ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, γνωστής ως «Κεντρική Τράπεζα των Κεντρικών Τραπεζών», εξέδωσε μια ανησυχητική προειδοποίηση σχετικά με το μέλλον του κράτους χρηματοπιστωτικής εποπτείας και τα σχέδιά του για μια κοινωνία χωρίς μετρητά.

Σύμφωνα με τον Augustin Carstens, οι κεντρικές τράπεζες θα έχουν σύντομα τον «απόλυτο έλεγχο» των χρημάτων όλων και την «τεχνολογία για την επιβολή του».

Σύμφωνα με τον Werner, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε καθόλου τα CBDC ως νόμισμα.

«Πρέπει να σκεφτείτε τα CDBC ως ένα σύστημα ελέγχου [ή ένα σύστημα αδειών], όχι ένα νόμισμα», εξήγησε ο καθηγητής Werner.

«Είναι ένα νόμισμα υπό όρους που βασίζεται στο ότι θα λάβετε πραγματικά αυτήν την άδεια. Τώρα, εάν τύχει να είστε κάποιου είδους επικριτής της κυβερνητικής πολιτικής ή επικριτής των κεντρικών τραπεζών, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο. Ή αν τολμήσετε να βγείτε από τη ζώνη της πόλης των 15 λεπτών, ξέρετε, ίσως θα διαπιστώσετε ότι: «Ω [το CBDC μου δεν λειτουργεί]». Φυσικά, αυτά είναι πράγματα που έχουμε ήδη δει στην Κίνα. Υπάρχουν πολλά βίντεο όπου κάποιος προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει ένα εισιτήριο και δεν λειτουργεί επειδή τα κοινωνικά του πιστωτικά σκορ είναι χαμηλά».

Δεν έχει άδικο. Η Κίνα έχει τελειοποιήσει το σύστημα κοινωνικού ελέγχου χρησιμοποιώντας CBDC για να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο στις μάζες.

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, παραδέχτηκε ότι η Κίνα είναι το μοντέλο για τις πολιτικές του WEF, επομένως είναι ενδιαφέρον να δούμε την κινεζική κυβέρνηση να αναπτύσσει σχέδια που αντικατοπτρίζουν το δικό του όνειρο για φτωχοποίηση των μαζών και εξάλειψη της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.

Η υπόσχεση ότι «δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »