Το ανθρώπινο γένος πρέπει να προετοιμαστεί για μια πανδημία γρίπης των πτηνών H5N1 στον άνθρωπο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Tedros Ghebreyesus την Παρασκευή.

Ο ΠΟΥ εμπλέκει τους κατασκευαστές “για να διασφαλίσει ότι αν χρειαστεί, οι προμήθειες εμβολίων και αντιικών θα είναι διαθέσιμες για παγκόσμια χρήση”, πρόσθεσε ο Tedros στα σχόλιά του.

Καθώς τα νέα για την πανδημία COVID καταλαγιάζουν σε όλο τον κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι οι ελίτ δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν και να χειραγωγήσουν τις μάζες, ξαφνικά βλέπουμε προειδοποιήσεις για μια άλλη πανδημία με τη μορφή της γρίπης των πτηνών, η οποία προηγουμένως ήταν ακίνδυνη για τον άνθρωπο.

Ο Robert F. Kennedy προειδοποίησε όσους άκουγαν στα τέλη του περασμένου έτους ότι η παγκόσμια ελίτ ήταν έτοιμη να κατασκευάσει μια ανθρώπινη πανδημία γρίπης των πτηνών.

“Η φυσική γρίπη των πτηνών είναι ως γνωστόν ακίνδυνη για τον άνθρωπο, αλλά ο Bill Gates και ο Dr. Anthony Fauci έχουν, εδώ και πολλά χρόνια, χρηματοδοτήσει την έρευνα για την ανάπτυξη ενός παθογόνου παράγοντα της γρίπης των πτηνών που μπορεί να μολύνει τον άνθρωπο”, έγραψε ο Kennedy Jr. στο Twitter τον περασμένο Μάιο.

 

Ορισμένες από αυτές τις έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε βιοεργαστήρια στην Ουκρανία που χρηματοδοτήθηκαν από το Πεντάγωνο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 30 Μαρτίου στο CenterPoint, ο πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, Δρ Ρόμπερτ Ρέντφιλντ δήλωσε

“Πιστεύω ότι η μεγάλη πανδημία βρίσκεται ακόμα στο μέλλον, και αυτή θα είναι μια πανδημία γρίπης των πτηνών για τον άνθρωπο. Θα έχει σημαντική θνησιμότητα της τάξης του 10 έως 50%. Θα είναι μεγάλο πρόβλημα”.

Ιστορικά, πάντως, η γρίπη των πτηνών δεν αποτέλεσε ποτέ απειλή για την ανθρωπότητα – μέχρι που οι επιστήμονες άρχισαν να την επεξεργάζονται, δημιουργώντας ένα υβρίδιο με δυνατότητες πανδημίας για τον άνθρωπο.

Φαίνεται ότι ο Μπιλ Γκέιτς δεν αστειευόταν όταν χαμογελούσε και έλεγε ότι αυτή η πανδημία που δεν έχει έρθει ακόμα “θα τραβήξει την προσοχή αυτή τη φορά”.

Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου του ιστορικού του Γκέιτς στην “πρόβλεψη” μεγάλων καταστροφών και την αξιοποίησή τους, φαίνεται ότι η Big Pharma είναι πλήρως προετοιμασμένη να εξαπολύσει τις βολές μετά την ανακοίνωση του ΠΟΥ.

Η γρίπη των πτηνών έχει ήδη οπλιστεί από την ελίτ

Ο Westbrook (ο αγρότης της Εποχής των Παγετώνων), υποψιάζεται ότι η οπλοποιημένη γρίπη των πτηνών μπορεί να απελευθερωθεί για να εγκαινιάσει τη Μεγάλη Επαναφορά και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, η οποία περιλαμβάνει την εξάλειψη της παραδοσιακής γεωργίας και της κατανάλωσης κρέατος υπέρ των πατενταρισμένων “τροφίμων” που δημιουργούνται στο εργαστήριο.

Πράγματι, εκατομμύρια πουλερικά σφαγιάζονται επί του παρόντος στο όνομα της ασφάλειας των τροφίμων, και τα ελάφια – μια δημοφιλής τροφή μεταξύ των κυνηγών – στοχοποιούνται για εμβολιασμό με COVID για να αποτραπεί η μεταφορά ενός μεταλλαγμένου ιού μεταξύ των ειδών.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το τεστ που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό αυτών των κρουσμάτων είναι το δόλιο τεστ PCR που επέτρεψε την κατασκευή των “κρουσμάτων” COVID.

Ο Jacob Thompson του Wine Press News πιστεύει επίσης ότι η γρίπη των πτηνών χρησιμοποιείται ως βολική δικαιολογία για να απαλλαγεί η αγορά από το φυσικό βόειο κρέας και τα πουλερικά:

“… πιάσατε αυτή τη μικρή λεπτή επιρροή και προπαγάνδα της COVID στα ζώα που μεταδίδεται σε εμάς; Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι προς τα εκεί κατευθύνεται το αφήγημα … Οι κακοί χειριστές πρέπει να απομακρύνουν τις μάζες από τα κρέατα και έτσι, η “λύση” θα είναι να τα σκοτώσουν τεχνητά, να τα εμβολιάσουν μέχρι θανάτου και να δώσουν εντολή να αποσυρθούν από τα ράφια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »