Η δήλωση Πούτιν που προβληματίζει…
“Η αποκατάσταση της Ρωσίας ως ενιαίο συγκεντρωτικό κράτος αποτελεί ορόσημο τις τελευταίες δύο δεκαετίες!

Το 1990 η χώρα προσέγγισε μια επικίνδυνη γραμμή πέρα από το αναμενόμενο.

Η αποκατάσταση χωρίς υπερβολή χάρη στην σκληρή δουλειά, την υπομονή, το κουράγιο των ανθρώπων μας, του λαού μας, συνηθισμένων ανθρώπων και των στρατιωτών μας οι οποίοι αντιμετώπισαν με επιτυχία όλες τις προκλήσεις πχ την τρομοκρατία στον Βόρειο Καύκασο. Αποκαταστήσαμε την χώρα, την κοινωνική σφαίρα, τα εισοδήματα και την ευζωία του λαού μας.

Η επιστροφή της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης είναι ασφαλώς ένα γεγονός ιστορικής σημασίας χωρίς υπερβολή. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα της ενδυνάμωσης του κράτους σε εσωτερικό επίπεδο” είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β. Πούτιν.

“O Πούτιν διακήρυξε την Ρωσική Αυτοκρατορία 2” – Ρωσική ανάλυση
“Αυτό που έκανε ο Πρόεδρος Πούτιν στις 18 Μαρτίου την “Ημέρα Ένωσης της Κριμαίας με την Ρωσία” ήταν να χωρίσει την Ιστορία σε “πριν” και “μετά”.

Ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς δεν έκανε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το να διακηρύξει μια νέα Αυτοκρατορία.

Ο Πούτιν δεν κάνει τίποτα τυχαία στην ζωή του από τη στιγμή που έγινε ηγέτης της Ρωσίας. Οταν λέει κάτι, το πότε και το γιατί έχει σημασία.

Δήλωση Πούτιν στον ρωσικό λαό
Πρώτα, η Ρωσία δώρισε τεράστια εδάφη σε γειτονικές χώρες που έγιναν ανεξάρτητες μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. “Ημασταν έτοιμοι να ζήσουμε κάτω από αυτή την πραγματικότητα με τα αδέρφια μας και να συμφωνήσουμε στα νέα σύνορα” είπε ο Πούτιν. Αμέσως έθεσε ένα “αλλά…”

Δεύτερον, και πιο σημαντικό, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει αυτά τα δώρα που δόθηκαν από την Ρωσία εναντίον της με σκοπό να βλάψει την χώρα μας.

Ελπίζω αυτό να ακουστεί!”

Αυτά είπε ο Πούτιν την Ημέρα Ένωσης της Ρωσίας με τη Κριμαία.

Ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα για τα εδάφη γειτονικών χωρών που δόθηκαν από την Ρωσία και όχι μόνο για την Ουκρανία.

“Δεν μπορούν οι χώρες αυτές να ακολουθήσουν αντι-ρωσική πολιτική” είπε ο Πούτιν.

Συμπέρασμα:
Όλες οι μετα-σοβιετικές Δημοκρατίες από τη στιγμή αυτή δεν έχουν το δικαίωμα να ακολουθούν αντι-ρωσική πολιτική.

Αν το κάνουν θα υπάρξουν συνέπειες που είναι πολύ ξεκάθαρες. Θα οδηγήσουν σε νέες “Κριμαίες” που θα ενωθούν με την Ρωσία

Ο ηγεμόνας κτυπά τα τύμπανα του πολέμου!

“Δεν είμαστε σας εσάς, δεν είμαστε σαν εσένα, την Δύση, Είμαστε διαφορετικοί” τόνισε ο Πούτιν

Ο Πούτιν στην ομιλία του ανέφερε την “θεωρία πάθους του Gumilyov λέγοντας πως ο ρωσικός λαός είναι νέος, παθιασμένος και έχει μια ζωή μπροστά του”

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο προς τον Μπάιντεν:

“Ο ρωσικός λαός είναι νέος, δεν είναι υπέργηρος, δεν πεθαίνει και έχει μια ζωή μπροστά του. Το αντίθετο συμβαίνει στην Δύση και στην ΕΕ”.

“Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για ότι κάναμε. Η Ένωση της Κριμαίας με την Ρωσία είναι ημέρα δόξας. Δεν είμαστε Ευρώπη, δεν σκοπεύουμε να ντρεπόμαστε πια, είμαστε Ρώσοι και είμαστε υπερήφανοι επειδή αυτό είναι πολύ καλό”.

Αυτό ήταν το νόημα των λέξεων του Vladimir Vladimirovich – απευθυνόμενος εντός και εκτός χώρας. Στην πραγματικότητα, ο Πούτιν διακήρυξε μια νέα αυτοκρατορία, περιέγραψε τα όρια της και είπε τι είναι οι Ρώσοι και τι ΔΕΝ είναι. Και αμφισβήτησε την παλιά αυτοκρατορία.

Ολα εκείνα που η παλιά ρωσική αυτοκρατορία φοβόταν να αποδεχθεί”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
Στις ΗΠΑ και στην Ουκρανία πρέπει να μελετήσουν την ομιλία του Πούτιν στις 18 Μαρτίου. Είναι φοβερά αποκαλυπτική για το τι έρχεται.

Δείτε το βίντεο από τους εορτασμούς με την Κριμαία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »