Φωτογραφία : Τα φρικτά “αμελέ ταμπουρού” που έστειλαν στο θάνατο 250.000 Έλληνες

Μάζευε τα κομμάτια της ψυχής του.Στο εν λόγω μέρος που εγινε ο ο φονικός σεισμός υπάρχει και μια άλλη “ενέργεια” αρνητική που επιβάρυνε την εν λόγω επίμαχη περιοχή.

Ας μην ξεχνάμε ότι σε αυτήν την περιοχή κατέληγαν τα τάγματα εργασίας των βιαίως απαχθέντων Ελλήνων και Ελληνίδων και εκεί τους κατακρεουργούσαν. Τα τάγματα εργασίας Αμελέ Ταμπουρού στα τούρκικα, οδήγησαν στον θάνατο τις ψυχες 250.000 Ελλήνων και ήταν μία από τις εφιαλτικότερες μεθόδους εθνοκάθαρσης που χρησιμοποιήθηκαν από τους Τούρκους, αφού οι περισσότεροι Ελληνες εργάτες πέθαιναν. Από αυτήν την περιοχή όμως ξεκίνησαν και τα μπουλούκια του Κεμάλ Ατατούρκ δηλ. οι Τσέτες για να κάψουν και να σφάξουν τον Ελληνισμό του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Τελικά πόσο επιβεβαρυμένη ήταν αυτή η περιοχή που ήθελε και άλλο βάρος; Αρκετά, καθότι λεγεται οτι το 1974 όλα τα παλληκάρια της Κύπρου που έπιασαν αιχμαλώτους, εκεί κατέληξαν και ουδείς γνωρίζει τα βασανιστήρια τους. Αυτη η Γη, η γη του Πόντου και της Μικράς Ασιας εχει φωνή, ακόμα και τώρα το νερό και το αίμα των Ελλήνων που την εχει ποτίσει βοά. Κόκκινο νερό απο το αίμα των σφραγισθέντων Ελλήνων προγόνων μας έρρεαν τα ποτάμια προς τις εκβολές τους στην θάλασσα και δεν μπορούσαν να ξεπλύνουν τις σφαγές και τις λεηλασίες των Τούρκων. Οι εκκλησίες απογυμνώνονταν από τις εικόνες των Αγίων τους, ενώ πάνω στην Αγία Τράπεζα τους διαπράττονταν ανόσιες και ανίερες πράξεις, και έκλαιγαν γοερά οι Άγιες εικόνες, δεν τις σεβάστηκαν ως ιερούς χώρους που εξέπεμπαν θετική ενέργεια οι εν λόγω γείτονες μας κι αυτή η ενέργεια τώρα τους γυρίζει μπούμερανγκ. Όπως δεν δεν σεβάστηκαν και την Αγιά Σοφιά.

Οι Τούρκοι έχουν διαπράξει Ύβρι. Όποιος γίνεται αλαζόνας (Υβριστής- Ερντογαν), περνά σε πράξεις ανόσιες, προσβλητικές (Άτις μετατροπή της του Θεού Σοφίας Ναό σε τζαμί και οχι μονον αλλά ας μην ξεχνάμε και τις προσβολές στους νεκρούς μας πιλότους) για τις οποίες η Θεία Δίκη (Νέμεσις) επιλαμβάνεται της τιμωρίας η οποία οδηγεί στην καταστροφή (τίσις).Αυτό θα πάθουν και οι Τούρκοι καθότι ο καιρός γαρ εγγύς.

Η όλη φιλοσοφία του: ὓβρις → ἂτη → νέμεσις → τίσις , κρύβεται στην συμπαντική νομοτέλεια και στην δομή της ανθρώπινης φύσης που σκοπό έχει την ισορροπία και την αρμονία της ζωής των ανθρώπων.
Οι ενέργειες των Τούρκων έχουν δημιουργήσει πεδίο αρνητισμού, το οποίο έχει μεταδοθεί στις επόμενες γενιές τους, οι οποίες βρίσκονται παγιδευμένες από την κληρονομιά αυτή.

Να την χαίρονται λοιπόν τέτοια κληρονομία που κουβαλούν. Ως Άνθρωπος δεν χαίρομαι λυπάμαι αλλά νιώθω όμως οτι η δικαιοσύνη, και Θεία Νέμεσις θα αποδοθεί στο ακέραιο συν το καιρό, σιγά σιγά αλλά σταθερά. Εμείς ως Ελληνες και συμπάσχουμε στον πόνο τους και τους τείνουμε χείρα βοηθείας, τώρα που υπάρχει ανάγκη, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι πολιτικοί τους όπως και η εξωτερική πολιτική της γείτονα χώρας, όποιος και να ανέβει στην εξουσία δεν πρόκειται να αλλάξει, οι Τούρκοι θα γυρίσουν να μας δαγκώσουν μόλις βρουν πρόσφορο έδαφος. Οι παλιοί Ελληνες της Μικράς Ασίας ελεγαν τον “Τούρκο εχε φίλο μα κρατα κι ενα ξύλο (γιατι την μπαμπεσιά την εχει μέσα στο dna του).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »