Πριν λίγες ημέρες το πλούσιο αυτό κρατίδιο του Κόλπου έλεγε στους Ευρωπαίους ότι αδυνατεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες τους σε Φυσικό Αέριο.

Παράλληλα όμως άρχισε επαφές με την Ρωσία και υπήρξε υπόστρωμα πληροφόρησης ότι μπορεί να συμπήξει καρτέλ με την Ρωσία και την Κίνα.
Προς την δεύτερη μάλιστα σχεδίαζε πιθανώς να κατευθύνει ποσότητες πολύτιμου ΦΑ.
Ταυτόχρονα όμως το κρατίδιο αυτό με το όνομα αυτό ( στην κυριολεξία  ) στηρίζει με πακτωλό δις τον Σουλτάνο δίπλα μας για να είναι άνετος, ώστε να μας απειλεί.
Τι να πρωτοθυμηθούμε καλοί μου άνθρωποι, όταν πριν χρόνια στις σφαγές των χριστιανών που γινόταν από τους λύκους τζιχαντιστές στην Συρία, ήταν αυτό το κράτος που τους μισθοδοτούσε σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν.
” Σκέτη Κατάρα”  για την Συρία και την Ορθοδοξία της μαζί  με την Τουρκία ήταν.
Τι να θυμηθούμε ότι όλοι και οι δικοί μας πήγαιναν στο απλόχερο  Κατάρ για να συνάψουν συμφωνίες, μέχρι και εκκλησιαστικοί παράγοντες πήγαν.
Τώρα όμως η στροφή του Κατάρ προς την Ρωσία και την Κίνα χτύπησε τα καμπανάκια στην ΕΕ και   αποφάσισαν να ελέγξουν τα πονηρά τυχερά δωράκια που μοίραζε;
Αυτό που ζούμε είναι η κορυφή του παγόβουνου, υπάρχει βάθος και εκεί στο βάθος κυκλοφορούν καρχαρίες.
«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Δημοκρατία και το Ευρωκοινοβούλιο», δήλωσε η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Metsola, στο πλαίσιο της χιονοστιβάδας εξελίξεων με το Qatargate και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή.
«Έχω να πω στους κακοήθεις από τρίτες χώρες που νομίζουν ότι η Ευρώπη ξεπουλιέται τους λέω ότι θα βρείτε απέναντί σας το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είμαστε Ευρωπαίοι, προτιμούμε να κρυώνουμε παρά να μας πληρώνετε».
«Τρίτες χώρες, αυταρχικά καθεστώτα απειλούν τη Δημοκρατία μας και την Ευρώπη», δήλωσε η Ρομπέρτα Μέτσολα.
«Ζήσαμε μερικές από τις πιο ατελείωτες ημέρες. Πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς να θέτουμε εν αμφιβόλω τις έρευνες και το τεκμήριο της αθωότητας», υπογράμμισε καλώντας σε ένα «ισχυρότερο Κοινοβούλιο».
«Το Κοινοβούλιο δέχεται επίθεση, η Ευρωπαϊκή Δημοκρατία δέχεται επίθεση. Ο εχθρός δεν θα σταματήσει πουθενά. Αυτοί οι δράστες έχουν χρησιμοποιήσει ως Δούρειο Ίππο, ΜΚΟ, στελέχη και ανθρώπους μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο. Αλλά απέτυχαν», επεσήμανε η κ. Μέτσολα σε μια δραματική δήλωση.
Αναφορικά με την Εύα Καϊλή, η Ρομπέρτα Μέτσολα τόνισε πως «έχω συγκαλέσει έκτακτη Διάσκεψη των Προέδρων για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία του Άρθρου 21 και η θητεία της ως αντιπροέδρου να παύσει για να προστατεύσουμε την ακεραιότητα του Ευρωκοινοβουλίου».
Επίσης η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλιου τόνισε πως αναστέλλεται η διαδικασία για την άρση των ταξιδιωτικών θεωρήσεων για το Κουβέιτ και το Κατάρ.
«Δεν θα ανεχτούμε τη διαφθορά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »