Γράφει ο διεθνούς φήμης δημοσιογράφος:  Leo Hohmann
Αγαπητοί πιστοί στον χριστό άνθρωποι, όσοι μείνατε, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τα μάτια μας.
Ενώ τρέχουμε πέρα δώθε, το σύστημα θηρίων στήνεται ακριβώς κάτω από τη μύτη μας και είναι πιο σημαντικό από ποτέ να κρατάμε τα μάτια μας καρφωμένα στον συγγραφέα και τελειωτή της πίστης μας, τον Χριστό. Δεν εναποθέτω πλέον καμία εμπιστοσύνη ή ελπίδα σε καμία ανθρώπινη πολιτική λύση, γιατί η «λύση» της ανθρωπότητας στα προβλήματα αυτού του κόσμου είναι ήδη πέτρα και καλπάζει στον δρόμο προς την καταστροφή.
 
Δεν πιστεύω ότι κανένας πολιτικός, ανεξάρτητα από το πόσο καλές προθέσεις έχει, έχει την ικανότητα να σταματήσει το ναυάγιο του τρένου που έχει ήδη τεθεί σε κίνηση. Χαιρετίστε όλοι Βασιλιά Ιησού και παρακαλέστε τον να έρθει γρήγορα! 
Ένα παγκόσμιο ψηφιακό αναγνωριστικό για όλους τους ανθρώπους και μια νέα μορφή παγκόσμιου ψηφιακού χρήματος που θα σχεδιαστεί για την αντικατάσταση των μετρητών.
Στις 10 Απριλίου, οι παγκοσμιοποιητές έριξαν μια βόμβα που ελάχιστα ειδησεογραφικά πρακτορεία έχουν καν παρατηρήσει και θα πάρω το υπόλοιπο αυτού του άρθρου για να σας το παρουσιάσω.
Η Νομισματική Αρχή Ψηφιακού Νομίσματος (DCMA) ανακοίνωσε στις 10 Απριλίου ότι θα λανσάρει ένα νέο παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας ή CBDC, αποκαλώντας το «καθολική νομισματική μονάδα», επίσης γνωστή ως Unicoin, το οποίο όλες οι κεντρικές τράπεζες του κόσμου και οι εμπορικές τράπεζες θα μπορούν να χρησιμοποιούν για διακανονισμούς συναλλαγών μεταξύ τους. Η ανακοίνωση της 10ης Απριλίου έλαβε χώρα στις ετήσιες εαρινές συνεδριάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Αυτοπροσδιορίζεται ως εξής σε ένα δελτίο τύπου : «Το DCMA είναι παγκόσμιος ηγέτης στην υπεράσπιση καινοτομιών ψηφιακών νομισμάτων και νομισματικής πολιτικής για τις κυβερνήσεις και τις κεντρικές τράπεζες. Η συμμετοχή στο DCMA αποτελείται από κυρίαρχα κράτη, κεντρικές τράπεζες, εμπορικές και λιανικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.»
Το DCMA περιγράφει περαιτέρω τον εαυτό του στον ιστότοπό του , ως εξής: 
«Είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην υπεράσπιση των καινοτομιών ψηφιακών νομισμάτων για τις νομισματικές αρχές. Η αποστολή μας είναι να επιτρέψουμε την παγκοσμιοποίηση του εμπορίου μέσω της νομισματικής ολοκλήρωσης των διεθνών πληρωμών και διακανονισμών, ενισχύοντας παράλληλα τη νομισματική κυριαρχία των εθνικών οικονομιών.
«Το πρώτο κύμα κρυπτογραφικών μετρητών σχεδιάστηκε για δημόσια μη αξιόπιστα δίκτυα. Το DCMA επαναπροσδιορίζει το επόμενο κύμα κρυπτογραφικών καινοτομιών που έχουν σχεδιαστεί για υιοθέτηση από κεντρικές τράπεζες, λιανικές και εμπορικές τράπεζες, Fintech, κυβερνήσεις και ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων».
Ο όμιλος έχει δημιουργήσει αυτό που αποκαλούν « Δίκτυο Unicoin, ένα αποκεντρωμένο διεθνές τραπεζικό δίκτυο ανοιχτό σε κεντρικές τράπεζες, λιανικές και εμπορικές τράπεζες, Fintech, κυβερνήσεις και ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Οι κεντρικές τράπεζες μπορούν να αναπτύξουν ένα ανθεκτικό νομισματικό σύστημα CBDC υιοθετώντας το πρωτόκολλο Unicoin Network Crypto 2.0».
Το DCMA προσπαθεί επίσης να δημιουργήσει μια ενοποιητική πλατφόρμα που θα χρησιμοποιεί ένα ενιαίο νόμισμα που αποκαλούν « Unicoin », μέσω του οποίου το Unicoin Δίκτυό τους είναι εξουσιοδοτημένο και υποστηρίζεται πλήρως από το ΔΝΤ. Το νόμισμα τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη.
Ισχυρίζονται ότι αυτή η πλατφόρμα θα επιτρέψει στις κεντρικές τράπεζες να μετατρέψουν τα δικά τους νομίσματα σε Unicoin για ευκολότερο διεθνές εμπόριο, ενώ παράλληλα θα επιτρέψει μεγαλύτερη σταθερότητα έναντι των διακυμάνσεων των τιμών.
Έτσι, όχι μόνο διαθέτουμε μια ψηφιακή έκδοση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, αλλά τώρα την έχουμε εγκριθεί από το ΔΝΤ. Αυτό είναι ένα μεγάλο ουάου!
Αυτή μπορεί να είναι η μεγάλη πτώση που όλοι περιμέναμε, όσοι από εμάς δίνουμε προσοχή στις παγκόσμιες τάσεις και αξιολογούμε πώς αυτές ευθυγραμμίζονται με τις Βιβλικές προφητείες.
Οι κυβερνήσεις μπορούν να εκδίδουν τα δικά τους CBDC ό,τι θέλουν, αλλά αυτό δεν δημιουργεί πλέον ένα παγκοσμιοποιημένο χρηματικό σύστημα παρά εάν όλες εξέδιδαν νομίσματα fiat χωρίς μια Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η οποία είναι γνωστή ως η κεντρική τράπεζα για τις κεντρικές τράπεζες.
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα χρήματα είναι που τροφοδοτούν το παγκόσμιο σύστημα θηρίων που επιδιώκει να μας μετατρέψει όλους σε υπεράνθρωπους ψηφιακούς σκλάβους, οπότε αυτή η ανακοίνωση στις 10 Απριλίου ήταν τεράστια.
Αυτή η νέα πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι παρέχει στις κεντρικές τράπεζες του κόσμου τη δυνατότητα να μετατρέψουν τα δικά τους ψηφιακά νομίσματα σε Unicoin για ευκολότερο διεθνές εμπόριο, ενώ παράλληλα επιτρέπει μεγαλύτερη σταθερότητα έναντι των πιέσεων του πληθωρισμού και του αποπληθωρισμού. Αυτό δεν ψάχνει ο κόσμος αυτή τη στιγμή; Σταθερότητα, Ασφάλεια και προστασία.
Η Νομισματική Αρχή Ψηφιακού Νομίσματος (DCMA) ανακοίνωσε αυτά τα σχέδια στις 10 Απριλίου κατά τη διάρκεια των εαρινών συνεδριάσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας του 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »