1. Κάμερες στα σπίτια και υποχρεωτικά μάσκα εντός και εκτός οικίας.

  1. Πρόστιμο 1000 ευρώ για τους αμασκάρευτους.
  2. Ειδικά στρατόπεδα εγκλεισμού για τους ανεμβολίαστους.

* Σε περίπτωση που υπερβούν την δυνατότητα χωρητικότητας των στρατοπέδων, άμεσες εκτελέσεις….

  1. Ειδικό πρόγραμμα στα κινητά για τους εθελοντές καταδότες (θα φωτογραφίζουν και θα αποστέλλουν άμεσα στις αρχές τους παραβάτες). Ποσοστό 10% επί των εισπράξεων των προστίμων στους καταδότες.
  2. Μείωση της δύναμης της αστυνομίας. Οι καταδότες θα κοστίζουν φθηνότερα στο κράτος και θα είναι πιο αποδοτικοί από την αστυνομία γιατί θα έχουν οικονομικά κίνητρα.

* Άλλωστε και οι κουκουλοφόροι της κατοχής (σήμερα μασκαράδες) είχαν κίνητρα επιβίωσης, γιατί να τους κατηγορούμε;

  1. Προς αντιμετώπιση της παχυσαρκίας (που είναι κίνδυνος για την υγεία μας), θα καταργηθούν οι συντάξεις και οι υπερήλικες θα συμμετέχουν σε συσσίτια μία φορά την ημέρα με υγιεινή διατροφή όπως (μικρές μερίδες όσπρια ή μακαρόνια χωρίς ψωμί που είναι παχυντικό). Στο καθημερινό συσσίτιο θα υπάρχει και υποχρεωτική κατανάλωση κατσαρίδων, προκειμένου ο πληθυσμός να συνηθίσει την νέα διατροφή, προς αντιμετώπιση της κατάρας της κλιματικής αλλαγής.

ΥΓ: Η προοπτική κατάργησης της αστυνομίας, που το έργο της θα αναλάβουν οι εθελοντές καταδότες με τα ανάλογα πριμ θα αποφέρει μεγάλα έσοδα στο κράτος, για την κατασκευή νέων στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους ανυπάκουους πολίτες που θα αντιστέκονται στον διαρκεί εμβολιασμό για την υγεία μας βεβαίως.

Το βίντεο που πρέπει ΕΔΩ να δείτε περιγράφει με σαφήνεια το σχέδιο για το μέλλον μας!

Καλό Παράδεισο Αδέλφια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »