Η χρονική στιγμή της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι εξαιρετικά ύποπτη, δεδομένου ότι έχει γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος για σχεδόν κάθε κακό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης.

Αποδεικνύεται ότι το παγκοσμιοποιητικό Ίδρυμα Ροκφέλερ μιλάει για «επαναφορά» της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων εδώ και χρόνια , πολύ πριν ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποφασίσει να ξεκινήσει την «ειδική επιχείρηση» του στην Ουκρανία.

Πίσω στις 28 Ιουλίου 2020, το Ίδρυμα Ροκφέλερ δημοσίευσε ένα έγγραφο με τίτλο «Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the US Food System» που προειδοποιούσε για τον κορονοϊό Wuhan (Covid-19) που υποτίθεται ότι προκαλεί «μια κρίση πείνας και διατροφής» στο το μέλλον – και ένα «σε αντίθεση με όσα έχει δει αυτή η χώρα σε γενιές», πρόσθεσε, αναφερόμενη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Σύμφωνα με το Ίδρυμα Ροκφέλερ, η πανδημία αποκάλυψε βαθιά προβλήματα στο σύστημα τροφίμων των ΗΠΑ που πρέπει να «επαναφέρονται»», γράφει ο Δρ Τζόζεφ Μερκόλα σχετικά με το θέμα.

«Η «Επαναφορά του πίνακα» δημοσιεύτηκε μόλις ένα μήνα αφότου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ανακοίνωσε επίσημα τα σχέδιά του για μια «Μεγάλη Επαναφορά» και πολλοί από τους συνεισφέροντες στο έγγραφο του Ιδρύματος είναι μέλη του WEF».

Επίσης, αναφέραμε τα σχέδια του Ιδρύματος Ροκφέλερ μήνες πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η οποία τώρα ξαφνικά κατηγορείται για την παγκόσμια επισιτιστική και ενεργειακή κρίση που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή.

Όσοι πίσω από όλα αυτά πρέπει απλώς να υποθέσουν ότι κανείς δεν δίνει σημασία στις συνεχείς αφηγηματικές αλλαγές, οι οποίες γίνονται όλο και πιο εμφανείς κάθε φορά που συμβαίνουν.

«Ενώ η έκθεση τονίζει την ανάγκη για «υγιεινή διατροφή» και «βιώσιμη» παραγωγή τροφίμων, οι λέξεις «φυσικό», «βιολογικό» ή «τρέφεται με χόρτο» απουσιάζουν, επομένως δεν αναφέρονται σε αυτό», προειδοποιεί ο Mercola. η κρυφή ατζέντα.

«Το WEF έχει προωθήσει, εδώ και χρόνια, την ιδέα ότι τα έντομα πρέπει να αναγνωρίζονται ως μια υγιής, βιώσιμη εναλλακτική πρωτεΐνη που μπορεί να σώσει το περιβάλλον και να λύσει την πείνα στον κόσμο».

Θα φάτε ζωύφια και θα σας αρέσει, λέει το Rockefeller Foundation

Δεν βρίσκετε ενδιαφέρον το γεγονός ότι ομάδες όπως το Rockefeller Foundation φαίνεται να γνωρίζουν πάντα το μέλλον πριν συμβεί; Εκτός από τα τρόφιμα, τα οικονομικά και τα οικονομικά, προβλέπουν επίσης «φυσικές καταστροφές» πριν από την εμφάνισή τους, αποκαλώντας τις συχνά «πράξεις του Θεού».

Σίγουρα, μερικά από τα πράγματα είναι βιβλικά προφητικά. Αλλά άλλα πράγματα απλά φαίνονται πολύ βολικά και πολύ συγκεκριμένα ακριβή σε σχέση με αυτό που είχε προβλεφθεί χρόνια πριν ότι ήταν απλώς ένα ατύχημα ή μια σύμπτωση.

«Ξέρουν τα πάντα πριν συμβεί», λέει η Mercola. «Ίσως είναι πραγματικά προφήτες. Ή, ίσως απλώς περιγράφουν τα αναπόφευκτα αποτελέσματα των πράξεών τους».

Λοιπόν, τι ακριβώς επιφυλάσσει για το μέλλον; Λοιπόν, ακούγεται πολύ λιγότερο κρέας και φρούτα και λαχανικά που δεν είναι ΓΤΟ, και πολλά περισσότερα έντομα, «κρέας» που καλλιεργείται στο εργαστήριο και μαζική πείνα – για να μην αναφέρουμε την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού από τον κοροναϊό της Γουχάν (Covid-19)». εμβόλια.”

Είναι ενδιαφέρον ότι ο πρόλογος του «Επαναφορά του πίνακα» δηλώνει ανοιχτά ότι είναι «ένα ολοκληρωμένο βιβλίο παιχνιδιού» για τη μελλοντική αρχιτεκτονική της παγκόσμιας τάξης. Δηλώνει περαιτέρω ότι «όλοι μας» θα πρέπει να συμμορφωθούμε με τις επιταγές του.

Το βιβλίο μιλά επίσης για τη λεγόμενη «Πράσινη Επανάσταση», ένα έργο στην Αφρική που φαίνεται να ήταν μια δοκιμαστική λειτουργία για αυτό που τώρα σχεδιάζεται για ολόκληρο τον κόσμο.

«… άφησε μια κληρονομιά που βλέπουμε ξεκάθαρα σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της υπερβολικής έμφασης στα βασικά δημητριακά σε βάρος των περισσότερων τροφών πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά, της εξάρτησης από χημικά λιπάσματα που καταστρέφουν το έδαφος και της υπερβολικής χρήσης του νερού», γράφει η Mercola.

«Αν και είναι δελεαστικό να βλέπει κανείς αυτό το έγγραφο ως ένδειξη λογικής, αν κοιτάξετε το σχέδιο Μεγάλης επαναφοράς του WEF, θα παρατηρήσετε ότι η «Επαναφορά του πίνακα» είναι απλώς ένα άλλο γρανάζι σε έναν τροχό που έχει σκοπό να μας σκάσει ,” αυτός προσθέτει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »