Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνήθως παρουσιάζουν τις ειδήσεις για τα ΑΤΙΑ ως περιθωριακές ιστορίες για περίεργους, αλλά τα μέσα ενημέρωσης έχουν τρελαθεί με τα ΑΤΙΑ την τελευταία εβδομάδα, αναφέροντας τις θεάσεις και τα γεγονότα ως σοβαρές ειδήσεις.

Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παίρνουν εντολές από την παγκόσμια ελίτ και οποιαδήποτε αλλαγή στην αφήγηση πρέπει να αντιμετωπίζεται με βαθιά καχυποψία, πρέπει να τεθεί το ερώτημα, γιατί τα μέσα ενημέρωσης άλλαξαν την αφήγησή τους τόσο δραματικά;

Σύμφωνα με έναν γνώστη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, πρόκειται για άλλη μια περίπτωση των λεγόμενων θεωρητικών συνωμοσίας που είναι ένα βήμα μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αλλά πριν εξηγήσουμε τι πραγματικά αφορούν οι θεάσεις UFO, παρακαλούμε εγγραφείτε στη Φωνή του Λαού αν εκτιμάτε το περιεχόμενό μας και μη διστάσετε να γίνετε μέλος της κοινότητας The People’s Voice Locals αν θέλετε να γίνετε μέλος της νέας μας κοινότητας ομοϊδεατών αποφασισμένων να θέσουν την παγκοσμιοποιητική ελίτ προ των ευθυνών της για τα εγκλήματά της κατά της ανθρωπότητας. Ο σύνδεσμος βρίσκεται στο πλαίσιο περιγραφής παρακάτω. Ελπίζω να σας δω εκεί.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στην κοινωνική προετοιμασία που λαμβάνει χώρα στα κυρίαρχα δίκτυα, καθώς προετοιμάζουν τις μάζες για την τελευταία και μεγαλύτερη μαζική απάτη της παγκόσμιας ελίτ.

Πάντα στην πρωτοπορία της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας, το CNN αφιερώνει έναν πρωτοφανή αριθμό λεπτών την ημέρα στις ειδήσεις για τα UFO.

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε αναφορές για ΑΤΙΑ σε όλο τον κόσμο. Στις 2 Φεβρουαρίου εντοπίστηκε το κινεζικό αερόστατο και στις 4 Φεβρουαρίου καταρρίφθηκε.

Στη συνέχεια, έξι ημέρες αργότερα ένα UFO καταρρίφθηκε πάνω από την Αλάσκα.

Και την αμέσως επόμενη μέρα, στις 11 Φεβρουαρίου, ένα UFO καταρρίφθηκε πάνω από τον Καναδά.

Και τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν ΑΤΙΑ πάνω από την Κίνα και την Ουρουγουάη και στη συνέχεια έκλεισε ο εναέριος χώρος της Μοντάνα για δραστηριότητες του Υπουργείου Άμυνας. Στις 12 Φεβρουαρίου ένα ΑΤΙΑ καταρρίφθηκε πάνω από τη λίμνη Χιούρον.

Ενώ τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης μόλις τώρα άρχισαν να παίρνουν σοβαρά αυτά τα γεγονότα και να προετοιμάζουν τις μάζες, δεν είναι μυστικό ότι οι παγκόσμιες κυβερνήσεις έχουν πάρει αυτά τα γεγονότα πολύ σοβαρά εδώ και χρόνια. Είτε προσπαθούν να δημιουργήσουν ψυχικούς κατασκόπους είτε να εντοπίσουν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, οι κυβερνήσεις έχουν μια ιστορία προσπαθειών να κυνηγήσουν την αλήθεια πίσω από τις παράξενες θεάσεις και τα γεγονότα που αναφέρονται κάθε χρόνο.

Αλλά σύμφωνα με δύο καλά πληροφορημένες πηγές, αυτά τα πρόσφατα γεγονότα είναι κάτι περισσότερο από απλές προσπάθειες συγκάλυψης. Η παγκόσμια κυβέρνηση σχεδιάζει ένα δικό της υπερφυσικό γεγονός.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η κυβέρνηση πρόκειται να σκηνοθετήσει μια παγκόσμια εισβολή εξωγήινων το έτος 2024, προκειμένου να εγκαινιάσει μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Εδώ είναι που γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον.

Στο βιβλίο του Project Blue Beam του 1994, ο ερευνητής δημοσιογράφος Serge Monast γράφει ότι τα Ηνωμένα Έθνη, η NASA και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες εργάζονται μυστικά από το 1983 σε μια άκρως απόρρητη επιχείρηση που ονομάζεται Project Blue Beam.

Ο σκοπός; Να προετοιμάσουν το έδαφος για μια παγκόσμια κυβέρνηση, ξεγελώντας τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου.

Να πώς λειτουργεί σύμφωνα με τον κ. Monast.

Πρώτον, η παγκόσμια ελίτ θα σκηνοθετήσει μια εξωγήινη εισβολή, πείθοντας τον κόσμο ότι οι εξωγήινοι σχεδιάζουν να καταλάβουν μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Δεύτερον, οι θρησκευτικοί πληθυσμοί θα απολαύσουν μια αρπαγή ή την εκπλήρωση των προφητειών της θρησκείας τους. Όλα αυτά θα είναι ψεύτικα και θα διεξαχθούν με τη χρήση ολογραμμάτων μεγάλης κλίμακας και μικροτσίπ κρυμμένα στα περισσότερα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα.

Μόλις τα διάφορα έθνη του κόσμου καταρρεύσουν κάτω από τη μάζα της πολιτικής αναταραχής και του πανικού, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα επιβληθεί και οι άνθρωποι του κόσμου, απελπισμένοι για κάθε είδους εξουσία, θα αποδεχτούν την κυριαρχία της.

Ο διαβόητος παγκοσμιοποιητής Χένρι Κίσινγκερ αποκάλυψε το σχέδιο στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Ο Κίσινγκερ, ο οποίος είναι ο μέντορας του Κλάους Σβαμπ, εξήγησε με σαφήνεια πώς οι παγκοσμιοποιητές θα πείσουν τους Αμερικανούς να αποδεχτούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Έγραψε: “Ο Κίσινγκερ θα μπορούσε να είναι ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο:

“Σήμερα οι Αμερικανοί θα εξοργίζονταν αν στρατεύματα του ΟΗΕ εισέρχονταν στο Λος Άντζελες για να αποκαταστήσουν την τάξη- αύριο θα είναι ευγνώμονες! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν τους έλεγαν ότι υπάρχει μια εξωτερική απειλή από το υπερπέραν, είτε πραγματική είτε διακηρυγμένη, που απειλεί την ίδια μας την ύπαρξη. Τότε είναι που όλοι οι λαοί του κόσμου θα υποσχεθούν με τους παγκόσμιους ηγέτες να τους λυτρώσουν από αυτό το κακό.

“Το μόνο πράγμα που φοβάται κάθε άνθρωπος είναι το άγνωστο. Όταν τους παρουσιαστεί αυτό το σενάριο, τα ατομικά δικαιώματα θα παραιτηθούν πρόθυμα για την εγγύηση της ευημερίας τους που τους παρέχει η παγκόσμια κυβέρνησή τους”.

Ο Κίσινγκερ δεν ήταν ο μόνος ειδικός στα τέλη της δεκαετίας του ’70 που μιλούσε για το πώς η ελίτ θα επιχειρήσει να καταλάβει την ανθρωπότητα και να επιβάλει με ωμή βία μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Ο Βέρνερ φον Μπράουν, ο Γερμανός και Αμερικανός αεροδιαστημικός μηχανικός που εργάστηκε στην Επιχείρηση Paperclip, ομολόγησε στο νεκροκρέβατο του το 1977 ότι η παγκόσμια ελίτ σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει “τρομοκράτες και πανδημίες” ως ψευδείς σημαίες για να χειραγωγήσει και να ελέγξει τις μάζες. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο φον Μπράουν είπε ότι η τελική ψεύτικη σημαία θα είναι μια “ψεύτικη εισβολή εξωγήινων”.

Οι παγκόσμιες ελίτ σχεδίασαν μια κρίση με την πανδημία του Κόβιντ για να διαβρώσουν την κυριαρχία των εθνών και να τρομοκρατήσουν τις μάζες ώστε να συμμορφωθούν. Και τα κατάφεραν κατά το ήμισυ. Αλλά όπως θα γνωρίζει όποιος έχει δώσει προσοχή στην ανησυχητική ρητορική που βγαίνει πρόσφατα από το Νταβός, η παγκόσμια ελίτ δεν έχει τελειώσει ακόμα μαζί μας.

Φαίνεται ότι το Κόβιντ ήταν η πρόβα τζενεράλε και έχουν μια ακόμη μεγαλύτερη απάτη στα μανίκια τους.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνουμε για να είμαστε σε εγρήγορση και να διασφαλίσουμε ότι δεν θα τους ξεφύγει το σχέδιο;

Ο κ. Monast έδωσε λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς η ελίτ θα διαπράξει την απάτη. Δήλωσε ότι η NASA θα χρησιμοποιήσει ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας για να επικοινωνεί τηλεπαθητικά και ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα καταργήσει σταδιακά τα μετρητά.

Εκείνη την εποχή, οι σκεπτικιστές είχαν διάφορα ζητήματα με αυτή τη θεωρία συνωμοσίας. Πρώτα απ’ όλα, η τεχνολογία που απαιτείται για να πλημμυρίσει ο κόσμος με ρεαλιστικά οράματα για εξωγήινους και Μεσσίες απλώς δεν υπήρχε στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Αλλά προχωρήστε γρήγορα στη σημερινή εποχή μας και όλη η φουτουριστική τεχνολογία για την οποία μίλησε ο κ. Monast έχει κυκλοφορήσει από την ελίτ τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η παγκοσμιοποιημένη ελίτ διαθέτει την τεχνολογία για να πραγματοποιήσει την απάτη.

Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ διασκεύασε για λίγο την ιδέα να χρησιμοποιήσει ένα ολόγραμμα κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ. Οι σχεδιαστές της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που έκαναν καταιγισμό ιδεών για τον καλύτερο τρόπο να επιτύχουν ένα αναίμακτο πραξικόπημα στο Ιράκ πρότειναν τη δημιουργία ενός γιγαντιαίου ολογράμματος που θα φαινόταν να είναι ο Αλλάχ που θα διέταζε τους Ιρακινούς να ανατρέψουν τον Σαντάμ Χουσεΐν. Το σχέδιο αυτό δεν υλοποιήθηκε ποτέ, αλλά το γεγονός ότι εξετάστηκε σε τόσο υψηλό επίπεδο αποδεικνύει ότι η τεχνολογία υπάρχει.

Μικροτσίπ, ολογράμματα, ηλεκτρομαγνητικά κύματα για τηλεπαθητική επικοινωνία…. Είναι παράξενο πώς όλα όσα έγραψε ο Monast το 1994 έχουν προωθηθεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι σκεπτικιστές εκείνης της εποχής αμφισβήτησαν επίσης το κατά πόσον οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν πραγματικά να συνεργαστούν και να συντονιστούν αρκετά στενά για να καταφέρουν αυτή τη μαζική απάτη.

Αλλά και πάλι, όλα όσα έγραψε ο Monast στο βιβλίο του έγιναν πραγματικότητα. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει διεισδύσει στις κυβερνήσεις όλου του κόσμου, τοποθετώντας δικούς του ανθρώπους στα υψηλότερα αξιώματα της χώρας στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γαλλία και τη Βραζιλία, για να αναφέρουμε μόνο μερικές χώρες.

Το 2023 δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να συντονιστούν αρκετά στενά ώστε να πραγματοποιήσουν μια μαζική απάτη. Το έχουμε ήδη δει να συμβαίνει με την πανδημία του Κόβιντ. Η παγκόσμια ελίτ έχει τις κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να τραγουδούν από το ίδιο τραγούδι.

Ο κ. Monast λέγεται ότι έγραφε ένα νέο βιβλίο με περαιτέρω πληροφορίες-βόμβα σχετικά με τα κυβερνητικά σχέδια για το Σχέδιο Μπλε Δέσμη, ωστόσο βρέθηκε νεκρός το 1996. Η επίσημη αιτία θανάτου αναφέρθηκε ως καρδιακή προσβολή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »