Αυτο που ζησατε ειναι η προβα τζενεράλε, του πώς ενα λογισμικο, θα σας ακυρωνει τα περιουσιακα σας στοιχεια και θα σας στελνει φυλακη για ανυπαρκτα χρεη. Του πώς, θα παγωνει το ΑΦΜ σας και θα καταργεί το διπλωμα οδήγησης σας….
Σε πολλα εκλογικα κεντρα, ηταν άφαντα τα ψηφοδελτια των μικρων κομμάτων. Εσεις ομως οι “δημοκρατες”, που υποτιθεται οτι γνωριζετε τα συνταγματικα σας δικαιωματα (τρομαρα σας), δεν ξερατε οτι μπορουσατε να γραψετε σε μια λευκη κολλα το ονομα του κομματος επιλογης σας και βαζοντας πανω τη σφραγιδα της εφορευτικης επιτροπης, να θεωρειται εγκυρο ψηφοδελτιο…
Ετσι, αναγκαστηκατε να ψηφισετε ενα μεγαλύτερο κομμα, παρα τη θεληση σας.
Ο Κατρουγκαλος, προσεγγιστηκε απο τη ΝΔ, προκειμενου να αποκαλυψει on air, το πραγματικό προγραμμα του Συριζα. Το ποιο ποστο θα αναλαβει ο Κατρουγκαλος, ως ανταλλαγμα για τη προδοσία του, θα το δειτε..
Καθ’ολη τη προεκλογική περιοδο, ο Ανδρουλάκης στηριξε τις θεσεις της ΝΔ. Ο λογος ηταν απλος: οι ερωτικες περιπτυξεις του Ανδρουλακη, ηταν καταγεγραμμενες στο στικακι του Κουλη, που ελεγχει την ΕΥΠ
Tρεις εβδομαδες πριν τις εκλογες, η Singular παρεδωσε στον Κουλη, 3 στικακια. Το περιεχομενο τους, περιειχε το λογισμικο, που θα εδινε στον Κουλη την “σαρωτικη” νικη.
Το λογισμικό αυτο, μεταφορτωθηκε στα 1000 tablets, που μοιρασε η ΝΔ στους δικαστικους αντιπροσωπους…τα υπολοιπα, ειναι ευκολως εννοουμενα και παραλειπονται.
Το πραγματικό ποσοστο αποχης ηταν +60%. Ο,τι νουμερα ειδατε αποψε στη τηλεοραση, ειναι αποκυηματα φαντασιας.
Στα Τεμπη, βγηκε η ΝΔ και στις Σερρες, επανεξελέγη ο δολοφονος υπουργος Καραμανλης, του μοιραιου τραινου…νταξ κλαιω.
Ξεχνάτε οτι στις συγκεντρωσεις της ΝΔ, δεν γεμιζαν ταξι..?
Τωρα που ξερετε και εχετε πλήρη εικονα, καταλαβαινετε για ποσο μ@λακες σας εχουν.
Ουρλιαζαν να πατε να ψηφίσετε, γιατι ολα ηταν στημενα και προμελετημενα. Μια νομιμοποίηση ηθελαν και την πηραν.
Κουραγιο, τα χειρότερα έρχονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »