Ήταν 5 Ιουλίου 2015, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο ελληνικός λαός είπε «ΟΧΙ» σε δημοψήφισμα για το αν γίνει αποδεκτό το σχέδιο «σωτηρίας» της Ελλάδος που προτάθηκε από την τρόικα που ήθελε το καλό μας. Αμέσως μετά, κατά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου (13-8-2015) και όταν όλοι ήταν σε διακοπές, κάνατε το «ΟΧΙ», «ΝΑΙ». Κάνατε, «οι δημοκρατικές δυνάμεις της Βουλής σας», ακριβώς το αντίθετο απ’ ότι σας διέταξαν οι Έλληνες. Αυτό δείχνει ότι, ούτε τους Έλληνες υπολογίζετε, ούτε το Σύνταγμα, ούτε την δημοκρατία σας, ούτε τον θεσμό των εκλογών. Το μόνο που κάνετε είναι να εκτελείτε τις διαταγές των αφεντικών σας με τους οποίους σας ενώνει το μίσος για την Ελλάδα, με αντάλλαγμα την επικράτηση της φυλής σας και την καλοπέρασή σας.

Και τώρα, σε μια προεκλογική εκστρατεία επιπέδου «ελεήστε τον υποψήφιο να σχωρεθούν τα πεθαμένα σας», ζητάτε την ψήφο Ελλήνων και ελληνοποιημένων, ώστε να μας λέτε ότι «εσείς μας ψηφίσατε», αλλά εμείς θα κάνουμε ότι μας προστάξουν οι ξένοι, κοροϊδεύντάς μας ότι δήθεν κάνετε καλό. Ενώ, η μη ψήφιση ορισμένων είναι η σωτηρία τους και όχι τιμωρία. Ε, λοιπόν ως εδώ. Όχι ρε, δεν σας ψηφίζω. Δεν ψηφίζω κανέναν. Δεν συμμετέχω σ’ αυτήν την παρωδία που την αποκαλείτε «εκλογές».

Όχι ρε, δεν σας ψηφίζω…

… διότι έχετε ως κύριο σκοπό τον αφανισμό της Ελλάδος και της ελληνικής φυλής με ολέθριες συνέπειες όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλον τον πλανήτη. Εργάζεστε με «φιδίσια» τακτική και «γαϊδουρινή» υπομονή για να επιτύχετε τον σκοπό σας. Πολεμάτε τον νατιβισμό, όπως δηλώσατε.

… διότι είστε οι ίδιοι και οι ίδιοι, δεκαετίες τώρα, και είστε εντεταλμένοι να εμποδίζετε την πρόοδο του ελληνικού έθνους. Πολεμάτε την ευημερία της Ελλάδος. Φθάσατε την υπογεννητικότητα σε πρωτοφανή επίπεδα. Εμποδίζετε τους έλληνες να εκδηλώσουν τις αρετές τους όπως την εργατικότητα, δημιουργικότητα, φιλοπατρία, εθνική υπερηφάνεια, σοφία, εξυπνάδα, ευρηματικότητα, φιλαλήθεια, μεγαλοψυχία, ελευθεριότητα, δικαιοσύνη, φρόνηση, φιλοτιμία, ανδρεία, φιλομάθεια, ελευθεριότητα, δικαιοσύνη, και τόσες άλλες.

… διότι διαλύετε μεθοδικά το ομόδοξο, ομότροπο και όμαιμο της ελληνικής φυλής διότι νομίζετε ότι έτσι θα την αφανίσετε ευκολότερα.

… διότι έχετε μπασταρδέψει, αλλοιώσει και διαφθείρει την υπέροχο ελληνική γλώσσα. Την ανώτερη γλώσσα του κόσμου. Την καταστρέφετε για να χαθεί η ταυτότης μας. Η ελληνική ταυτότης.

… διότι δεν κάνετε τον σταυρό σας.

… διότι είστε φανατικοί πολέμιοι του Θεού μας, του Ιησού Χριστού και την Ορθοδοξίας χρησιμοποιώντας πράκτορες φανερούς και κρυφούς που σας υπακούουν δουλικότατα.

… διότι, εσείς οι δημοκράτες, αγνοήσατε τα 3.000.000 υπογραφές που συγκέντρωσε ο Χριστόδουλος για το θέμα αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες επειδή ευνοούντο οι Ιουδαίοι. Ακόμη και την ταφή του Χριστοδούλου την κάνατε χωρίς πιστοποιητικό θανάτου. Άρα;

… διότι δεν διοικείται η Ελλάς (Α.Ε. πλέον) από την Βουλή αλλά από τα μνημόνια. Οπότε εσείς, ως αντιπρόσωποι τυράννων της Ελλάδος, ο μοναδικός σκοπός της υπάρξεώς σας είναι να μας πείσετε ότι πράττετε το καλύτερο για ‘μας και ότι εμείς αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Βάλατε υπουλότατα το IMF στα μνημόνια «σωτηρίας» μας μόνο και μόνο για να παρακάμψετε την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Σατανικότατο, αλλά έπιασε.

… διότι με ακραίο δόλο μας είπατε ότι δεν διαβάσατε τα μνημόνια υποδούλωσης των Ελλήνων διότι γνωρίζετε ότι άλλη ποινή προβλέπεται για αμέλεια και άλλη για εθνική προδοσία.

… διότι οι προϊστάμενοί σας στην Ευρώπη είναι διορισμένοι. Άρα στο «Ράιχστανγκ» των Βρυξελλών δεν υπάρχουν πολιτικοί εκλεγμένοι δημοκρατικά. Τότε το ευρωπαϊκό πολίτευμα είναι δικτατορικό. Γιατί το δέχεσθε;

… διότι δεν μας εξηγείτε γιατί ενώ η Ευρώπη στέλνει «Οδηγίες» εσείς τις εφαρμόζετε ως «Διαταγές». Διαταγές προερχόμενες από κάτι ψεκασμένους ταγούς της Ευρώπης με ύφος «Ευρωχιτλερίσκου».

… διότι πλείστοι από σας μάλλον, όχι μόνο δεν είστε Έλληνες (υπάρχουν πολλές δημόσιες δηλώσεις όπως του ΓΑΠ, Δαμανάκη, κλπ), αλλά ανήκετε σε φυλή αιωνίως κειμένη εχθρικά εναντίον των Ελλήνων και θέλετε να δείτε τον εναπομείναντα γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος ως επαρχία του Ισραήλ.

… διότι έχετε καταργήσει το Σύνταγμα προς συμφέρον σας και προς συμφέρον των εχθρών μας. Το Σύνταγμά σας στο οποίο υποτίθεται ότι βασίζεται η δημοκρατία σας.

… διότι η «ομάδα Χόρχε», που διοικείται από συμπατριώτες σας, κανονίζει τα αποτελέσματα των εκλογών σε σοβαρές και μεγάλες χώρες. Άρα η Ελλάς είναι

απόλυτα παραδομένη στα χέρια της. Για ποιες αδιάβλητες εκλογές τότε να μιλήσουμε; Δεν ξεχνούμε την δήλωση πολιτικού που δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την μεταμεσονύκτια αλλαγή εκλογικού αποτελέσματος που είπε «περιμένετε, η νύχτα είναι μακρά».

… διότι έχετε διαμορφώσει έναν νεοβαρβαρικό τρόπο ζωής στην Ελλάδα. Θερίζουν τα ναρκωτικά, τα ψυχοφάρμακα και οι αυτοκτονίες εξ αιτίας σας. Έχουμε γενοκτονία , συν τους νέου τύπου ξαφνικούς θανάτους. Έχετε καταστήσει την υπογεννητικότητα των Ελλήνων το κυριότερο πρόβλημα της χώρας. Υποκριτικά λέτε ότι θέλετε να σώσετε τον πλανήτη φροντίζοντας την φύση αλλά οδηγείτε τους ανθρώπους στα «παρά φύση».

… διότι μας παρουσιάζεσθε μεταξύ σας ως ιδεολογικώς πολιτικοί αντίπαλοι ενώ ο ένας συμπληρώνει το έργο του άλλου ακατάπαυστα χρησιμοποιώντας, άχρηστες για τον ελληνισμό, αστείες ιδεολογίες προσαρμοσμένες και εφαρμοσμένες σύμφωνα με τα μέτρα σας.

… διότι προσαρμόζετε τις εκλογές ανάλογα με τα υστερόβουλα σχέδιά σας. Τρανότερο παράδειγμα, όταν επρόκειτο να πλήξετε την Ελλάδα με το Μακεδονικό, κάνατε εκλογές με λίστα για να είστε σίγουροι ότι όλοι οι εκλεγμένοι θα είναι ελεγχόμενοι. Κάνατε και κάποιες μεταγραφές γιατί πάλι είχατε «έλλειμμα». Τώρα εφαρμόζετε απλή αναλογική, γιατί αυτή σας βολεύει τώρα, για να είστε πολλοί ανευθυνοϋπεύθυνοι στην Βουλή σας για το νέο κακό που μας ετοιμάζετε, ξεκινώντας από την οικονομία. Ακολουθεί το Αιγαίο.

… διότι σε κρίσιμα ζητήματα ποτέ δεν μας ρωτήσατε. Ταυτότητες, Μακεδονικό, Ευρώ, αναγραφή θρησκεύματος στις ταυτότητες, εθνικά θέματα, και τόσα άλλα.

… τοποθετήσατε παντού ανθρώπους σας ανήκοντες σε φανερές ή κρυφές οργανώσεις ώστε να είστε σίγουροι ότι το αποτρόπαιο έργο σας θα υλοποιηθεί και για να έχετε πλήρη ενημέρωση.

… χρησιμοποιείτε «συμφωνίες» με δεξαμενές ψηφοφόρων» όπως π.χ. «κρυφά σχολειά», ρομά, κλπ. Μετά κάθονται ορισμένοι και ξύνουν το κεφάλι τους μη μπορώντας να εξηγήσουν πως γίνεται και εκλέγονται ορισμένοι.

… επινοήσατε το «ψηφοδέλτιο επικρατείας» μόνο και μόνο για να βολεύονται αυτοί που ανέλαβαν προηγουμένως την σκαρταδούρα του κόμματος, διότι αλλιώς δεν θα τους ψήφιζε κανείς.

… πονηρά – πονηρά ξεφορτωθήκατε το «πολιτικό κόστος» μετακυλώντας το στον αλλοδαπό ανώνυμο ιδιωτικό τομέα και σε ΜΚΟ. Το όλο στρατήγημα υποβοηθείται από δικαστές και ΜΜΕ.

… διότι δεν μιλάτε προεκλογικά για εθνικά θέματα και αλησμόνητες πατρίδες. Και με τις «Πρέσπες του Αιγαίου», αυτοί που θίγονται από το μοίρασμά του είναι οι «δανειστές» μας οι οποίοι παραδόξως δεν αντιδρούν. Δεν αντιδρούν διότι το πραγματικό μοίρασμα του Αιγαίου θα είναι μεταξύ του εβραϊσμού της Ελλάδος και της Τουρκίας, οπότε ένας λαός ωφελείται αλλά εξυπηρετούνται πολλοί διότι θα περιορισθεί κι άλλο ο ζωτικός χώρος των γηγενών Ελλήνων.

… διότι επιτρέψατε σε ιδιωτικά καταστήματα εμπορίας χρήματος, γνωστά ως Τράπεζες, να δώσουν δάνεια με ανύπαρκτα χρήματα και μετά αποφασίσατε με τα μνημόνια να τις τα επιστρέψετε με πραγματικό χρήμα βγαλμένο από το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων.

… εφαρμόσατε καθεστώς επιδοτήσεων στην αγροτική οικονομία (ενώ μιλάτε για ελεύθερη οικονομία) καταστρέφοντας την παραγωγή και παραγωγικότητα, ερημώνοντας την ύπαιθρο και να εξαρτάται η τεραστίων δυνατοτήτων αγροτικής παραγωγής της Ελλάδος από εισαγωγές τροφίμων ευνοώντας τις πολυεθνικές.

… γιγαντώσατε το Δημόσιο μόνο και μόνο για να εξαρτώνται οι περισσότεροι από σας, αλλά παράλληλα να οδηγηθεί η Ελλάς σε χρεωκοπία γιατί τέτοιες εντολές πήρατε. Γιγαντώσατε το Δημόσιο καταστρέφοντας κάθε επιχειρηματικότητα των Ελλήνων.

… διότι ντρέπεστε να πείτε την λέξη «Ελλάς» και τα παράγωγά της σε δημόσιες ομιλίες σας μόνο και μόνο για να ξεχασθεί ΚΑΙ αυτή η λέξη. Λέτε «πατρίδα», «χώρα», κλπ αλλά ΠΟΤΕ δεν λέτε την λέξη «Ελλάς».

… διότι καταστρέφετε και υπερφορολογείτε τις περιουσίες των Ελλήνων, δίνοντάς τες σε ξένους «επενδυτές». Εντέχνως μας χρεοκοπήσατε για να πάρετε «νόμιμα» τα σπίτια μας.

… διότι υποχρεώνετε (μόνο στην γίνεται Ελλάδα αυτό) τους πολίτες που πήραν σπίτι με δάνειο να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ ενώ το σπίτι είναι περιουσιακό στοιχείο της Τράπεζας και αυτή θα έπρεπε να πληρώνει τον φόρο του σπιτιού!

… διότι σε πολλές περιπτώσεις υποστηρίζετε προκλητικά και αντιδημοκρατικά κάτι γραφικές μειοψηφίες και δεν υπολογίζετε την πλειοψηφία. Ενώ παράλληλα αξιολογείτε την ψήφο ενός «κοινωνικού ναυαγίου» ισάξια με την ψήφο του πρώτου πολίτου της χώρας. Την στρέβλωση αυτή την ονομάζετε «ισότητα» και όχι «ανωμαλία».

… διότι ουδείς λογοδοτεί για τα σκάνδαλα, με κυριότερο του Χρηματιστηρίου που καταστράφηκαν και εξαϋλώθηκαν περιουσίες και καταθέσεις Ελλήνων.

… διότι αφοπλίζετε την Ελλάδα στέλνοντας όπλα στους Ουκρανούς, ενώ η Τουρκία όχι, με δικαιολογία ότι τα πολιτικά κόμματα βρίσκονται σε πόλεμο με την Ρωσία, καθιστώντας έτσι την επικείμενη τουρκική εισβολή στην Ελλάδα ευκολότατη. Έχετε εξαϋλώσει εντελώς και την αμυντική μας βιομηχανία.

… ενοχοποιήσατε την κοινωνία με το ψευδές και γκαιμπελικό «μαζί τα φάγαμε», διότι η ενοχοποίηση επιδρά στην καταστολή τους αισθήματος της λαϊκής αντίδρασης έναντι των τυράννων της.

… διότι χρεοκοπήσατε την Ελλάδα μόλις ακριβώς έληξε η σύμβαση «Κούπερ», βάσει της οποίας είχατε πουλήσει τον ενεργειακό και υδάτινο πλούτο της χώρας για 70 χρόνια από το 1940 στους αμερικανούς. Γι αυτό απαγορευόταν στην Ελλάδα ν’ αντλήσει τα πετρέλαιά της. Έτσι η Ελλάς έπρεπε να χρεοκοπήσει υποχρεωτικά το 2010. Δηλαδή 1940+70=2010.

… διότι καταφέρατε η Ελλάς να έχει την μικρότερη ποσοστιαία αύξηση του ΑΕΠ σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Ανατολικό και Δυτικό, αφρικανικό και ασιατικό. Μας κάνετε τους φτωχότερους των Βαλκανίων με την ακρίβεια και τον πληθωρισμό εφαρμόζοντας την άποψη του δημοκράτη επαναστάτη και ουδέποτε ψηφισθέντα, Στάλιν, που έλεγε «ο τρόπος για να συντρίψουμε τους αστούς είναι να τους λιώσουμε στις μυλόπετρες της φορολογίας και του πληθωρισμού».

… διότι υπάρχουν αδρανείς νοητικά ψηφοφόροι, που καμαρώνουν κιόλας (αν είναι δυνατόν!!!), διότι ψηφίζουν την ίδια ιδεολογία «πάππου προς πάππον» για να εκλέγεστε εσείς «πάππου προς πάππου». Επομένως έτσι κάθε λογική στις εκλογές πάει περίπατο και ο λαός στον απόπατο.

… διότι πολλοί χαζοί, σύμφωνα με ιατρικές γνωματεύσεις, απέφυγαν την στράτευση αλλά διετέλεσαν κυβερνητικά στελέχη.

… διότι η αναλογία ποσοστών των κομμάτων και βουλευτών είναι πλασματική. Λένε πολλοί να μπουν πολλά μικρά κόμματα στην Βουλή. Ε και; Εκεί που φωνασκούν ασκόπως 4-5 κόμματα, τι θ’ αλλάξει αν φωνασκούν καμιά δεκαριά; Τόσα μικρά κόμματα που μπήκαν τι έκαναν; Τι πρόσφερε το κόμμα του Βελόπουλου (το «ε» γράφεται με «αα»;) στην Ελλάδα. Ποτάμι, ΛΑΟΣ, Καμμένος και τόσοι άλλα. Το άλλο μικρό κόμμα με την αδιάκοπτη συμμετοχή του στις Βουλές, το ΚΚΕ, τι έχει προσφέρει τόσα χρόνια; Ή κυβερνάς, ή δεν είσαι τίποτα, εκτός του ότι είσαι βολεμένος.

… διότι όλα τα ΜΜΕ σας υπηρετούν και τα πληρώνετε, επιβραβεύοντας έτσι την μεροληπτική προς το συμφέρον σας ενημέρωση. Εξ αιτίας σας η Ελλάς έχει τα πιο αναξιόπιστα ΜΜΕ διεθνώς. Μετατρέψατε την τηλεόραση σε διαμορφωτή της ελληνικής κοινωνίας χρησιμοποιώντας κατάλληλα κάποιους δημοσιογράφους.

… διότι καταστρέφετε την Ιστορία του Ελληνικού έθνους. Την κρύβετε. Την λοιδορείτε. Την παραποιείτε. Την αφανίζετε. Ξεραίνετε τις ρίζες μας.

… διότι καταστρέψατε την Παιδεία και κατ’ επέκταση το αθάνατο Πνεύμα των Ελλήνων, το οποίο έφερε την Ελλάδα στην πνευματική κορυφή του πλανήτη και τις συνέπειές του τις απολαμβάνουμε μέχρι σήμερα αποκομίζοντας έως και οικονομικά οφέλη.

… διότι αποκρύψατε το ότι η ύπαρξη των λαού και έθνους εξαρτάται από την παραγωγή και τις συναλλαγές και όχι από το χρήμα. Το χρήμα είναι μέσον διευκολύνσεως των συναλλαγών. Από διάνοια μετατρέψατε τον Έλληνα σε ευρωλιγούρη του αέρινου νομίσματος, του ευρώ.

… διότι φροντίσατε να μηδενίσετε την αυτάρκεια της Ελλάδος.

… διότι καταστρέψατε τον αθλητισμό και τις υποδομές του. Όλες οι χώρες έκτισαν γήπεδα, ενώ στην Ελλάδα είχε απαγορευθεί κατά τα φαινόμενα η κατασκευή τους. Ο Πηλαδάκης έκτισε ένα και βρέθηκε στην Αφρική για να σωθεί. Και ο Μελισσανίδης τελευταία έκτισε ένα γήπεδο για την ΑΕΚ, αλλά και αυτός σώθηκε ως εκ θαύματος από αεροπορικό ατύχημα.

… διότι διορίζετε Πρόεδρο ή Προεδρίνα της Δημοκρατίας όποιον γουστάρετε εκλέγοντάς τον μεταξύ σας και μετά μας λέτε ότι είναι πρώτος πολίτης της χώρας. Ποιος δεν θυμάται την παρωδία εκλογή του Σαρτζετάκη με τα χρωματιστά ψηφοδέλτια. Μας παρουσιάζετε ως εθνάρχες μόνον αυτούς που έφεραν εθνικούς διχασμούς. Τον Βενιζέλο Α’, τον Καραμανλή Α’ και τον Παπανδρέου Β’.

… διότι, δεν μας εξηγείτε το εξής. Πως γίνεται, εφόσον κάνετε τόσα καλά για τον λαό γιατί σας φυλάει στρατός και αστυνομία;

… διότι δεν ανοίξατε τον φάκελο της Κύπρου να δούμε τους πρωταίτιους της τραγωδίας και της προδοσίας, και δεν μας λέτε κανένα όνομα από τους «ήρωες του Πολυτεχνείου» σας.

… διότι ολ’ αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, σε τέτοια ένταση, δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα του κόσμου. Τρομοκρατία (Τουρκία, επιδημία, κ.α.), εκβιασμός (κουπόνια), ακρίβεια πρωτοφανής. Με την ακριβότερη βενζίνη σχεδόν του κόσμου και με τα πανάκριβα διόδια απαγορεύσατε στους Έλληνες να βλέπουν την χώρα τους.

… διότι διορίζετε σε κρίσιμα υπουργεία σε κρίσιμες στιγμές υπουργούς που δεν ψηφίστηκαν από κανέναν για να κάνετε την δουλειά σας, υπολογίζοντας ότι περιορίζετε το πολιτικό κόστος χωρίς να σας ενδιαφέρει το εθνικό κόστος. Μέχρι

και πρωθυπουργό διορίσατε χωρίς εκλογές, τον Πικραμένο, για να υπογράψει ότι υπέγραψε εις βάρος του ελληνικού έθνους.

… διότι διατηρείτε ακόμη τουρκικά, αλβανικά και εβραϊκά τοπωνύμια σε όλη την χώρα. Επιπροσθέτως απαγορεύσατε να κτίζονται στην Ελλάδα κλασσικά κτήρια ενώ δεν λέτε τίποτα που τέτοια κτήρια κτίζονται σε όλον τον κόσμο, ακόμη και στα Σκόπια.

… διότι δεν ήσασταν άξιοι να σκεφθείτε το απλό. Εφόσον δεν μπορούμε να πληρώσουμε όσα μας δανείζουν γιατί συνεχίζουν να μας δανείζουν και εμείς γιατί ακόμη ζητάμε δάνεια; Αυτό σημαίνει ότι υπήρχε δόλος εκατέρωθεν.

… διότι μας λέτε ότι τάχα η δημοκρατία είναι ελληνικό δημιούργημα των αρχαίων ελλήνων αλλά μας κρύβετε το γεγονός ότι οι αρχαίοι έλληνες δεν είχαν Σύνταγμα. Το Σύνταγμα είναι ιουδαϊκή εφεύρεση και το αποκαλούν οι εφευρέτες του «θηλιά στους λαιμούς των εθνών», ενώ π.χ. το Ισραήλ και η Γερμανία δεν έχουν Συντάγματα.

… διότι είστε διαρκές εμπόδιο στο να συγκεντρωθούν όλα τα έργα του ελληνικού πνεύματος, της ελληνικής γραμματείας, και να γίνει έκδοσή τους.

… διότι δεν κάνετε ανασκαφές σε περιοχές που ξέρετε ότι υπάρχουν ιστορικοί θησαυροί οι οποίοι μπορούν να συντηρούν την Ελλάδα χωρίς κανείς να εργάζεται, αφού εξοφληθεί φυσικά πρώτα το δημόσιο χρέος έστω και φουσκωμένο όπως είναι. Υπάρχουν τέτοιες αρχαιότητες που η Αμφίπολη μπροστά τους μοιάζει με πάγκπο σε λαϊκή αγορά μπροστά τους.

… διότι πολλοί ψηφοφόροι ψηφίζουν σύμφωνα με την γνώμη τους. Ενώ, γνώμη χωρίς γνώση είναι απαγορευμένος συνδυασμός. Εκφράζουν με την ψήφο τους την γνώμη τους μέσα σε 5 λεπτά και ‘σεις «αλωνίζετε» για 4 χρόνια εναντίον όλων μας.

… διότι χρησιμοποιείτε τις εκλογές για να ρίχνετε τις ευθύνες στον λαό, ότι τάχα εμείς σας εκλέξαμε. Για να έχετε άλλοθι. Αλλά δεν μας λέτε ότι τρέμετε την αποχή. Μέχρι και ο Κασιδιάρης προτρέπει σε συμμετοχή. Δεν μας λέτε ότι αν η αποχή υπερβεί κάποιο ποσοστό, τότε ακυρώνονται οι εκλογές και προκηρύσσονται νέες. Αλλά στις νέες επαναληπτικές εκλογές ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι ΌΛΩΝ των κομμάτων που συμμετείχαν στις πρώτες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξαναβάλουν υποψηφιότητα. Ναι ή όχι; Γι αυτό επιτρέπετε τόσα πολλά, και ότι να ’ναι, κόμματα να συμμετέχουν στις εκλογές με πρόφαση την Δημοκρατία. Περιορίζετε την αποχή με αστεία κόμματα ενώ κάποιοι νομίζουν ότι κάνουν κάτι ανατρεπτικό. Κούνια που τους κούναγε!

Μπορεί κάποιος να προσθέσει τόσα, και άλλα τόσα, και ακόμη περισσότερα «διότι» κάποιος δεν πρέπει να συμμετάσχει σ’ αυτήν την ανθελληνική παρωδία. Διότι όταν ψηφίζει όχλος έχουμε εν-οχλητικά αποτελέσματα. Η οχλοκρατία δεν είναι δημοκρατία και ο άγγλος T. Pratchell δικαιώνεται που είπε: «Το IQ του όχλου, ισούται με το IQ του πιο ηλίθιου που είναι μέσα σ’ αυτόν, διαιρούμενο δια του πλήθους του».

Πέρας του άρθρου με ρήση του Ρόναλντ Ρήγκαν: «Λένε ότι η Πολιτική είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Έχω διαπιστώσει ότι έχει καταπληκτική ομοιότητα με το πρώτο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »