Σ’ έναν μακρινό γαλαξία, υπήρχε ένας πλανήτης παρόμοιος με τον δικό μας, με παρόμοιες ηπείρους χώρες, λαούς και ιστορία…

Εκεί λοιπόν μετά από 2 προγραμματισμένους από μια δολοπλόκα σκοτεινή ελίτ παγκόσμιους πολέμους και πολλές ενδιάμεσες συγκρούσεις με δισεκατομμύρια αθώα (σπαρτά) και μη (άμπελοι) θύματα, είχε επικρατήσει στη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων η ειδωλολατρία του χρήματος και της σάρκας, παρά την περί αντιθέτου καθοδήγηση – των δυτικών λαών κυρίως – εκ μέρους του ίδιου του Δημιουργού και Θεού τους.

Καμιά 75αριά χρόνια μετά την λήξη του 2ου παγκόσμιου πόλεμου, η τεχνολογία είχε φθάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα το ίδιο όμως και η ειδωλολατρία.

Τότε ήταν που η σκοτεινή ελίτ αποφάσισε να προσπαθήσει για 3η φορά να ολοκληρώσει το έργο που της είχε ανατεθεί, αφού είχε κάνει μια υπερεντατική προετοιμασία τόσο στα μυαλά και τις ψυχές των λαών, όσο στην ανάπτυξη και εγκατάσταση της απαραίτητης τεχνολογικής υποδομής.

Το σχέδιο που ακολούθησε ήταν απλό και στηριζόταν στην… άνεση του νου και του σώματος. Άνετα, γρήγορα με ασφάλεια ήταν το κυρίως σύνθημα, με πολλά επιμέρους που επιμελώς απέκρυβαν, δια της αντιστροφής, τον πραγματικό στόχο του σχεδίου που δεν ήταν άλλος από την σημαντική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, με απόλυτη υποδούλωση των εναπομενόντων ανθρώπων, στην υπηρεσία της ελίτ που είχε αυτοσκοπό την δια της τεχνολογίας θέωση της επί του πλανήτη, δηλαδή την… αυτοκαταστροφή της.

Αφού πρώτα στο βάθος του χρόνου στερέωσε στους ανθρώπους μια στρεβλή αντίληψη περί της σωματικής υγείας των, των κινδύνων απώλειάς της και των μέτρων αντιμετώπισής αυτών. Τους έπεισε με πρόσχημα την προστασία και θεραπεία τους να λαμβάνουν τοξικά φάρμακα τα οποία συντηρούσαν, μαζί με την διατροφή, τον τρόπο ζωής και την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες άνευ ουσιαστικής έρευνας επιπτώσεων της, το στρεβλό αφήγημα, αβγατίζοντας τα κέρδη της από την πώληση τους και τα οποία αντιμετώπιζαν μόνο τα συμπτώματα και ουδέποτε την ρίζα του αιτίου της ασθένειας.

Όταν δε ωρίμασε αρκετά η τεχνολογία και με το πρόσχημα μιας ψευδοεπιδημίας, που παρουσιάστηκε ως πολύ επικίνδυνη με την βοήθεια πολλών, πολλών αθώων θυμάτων και λαδωμένων/προσκυνημένων λειτουργών, έπεισε το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων να της υπογράψει λευκή επιταγή, εμβολιαζόμενοι – με δική τους αποκλειστικά ευθύνη – με σκευάσματα που ήταν αδοκίμαστα, δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση και έρευνα αλλά που στην πραγματικότητα περιείχαν τις κάτωθι τεχνολογίες:

  1. Αμετάκλητης τροποποίησης (χάραγμα) του DNA τους, ώστε τα σώματά τους να παράγουν ατέρμονα τις τοξίνες εκείνες που συντηρούσαν το αφήγημα της ψευδοεπιδημίας.
  2. Νανολιπίδια φορείς θανατηφόρων τοξινών, ενεργοποιήσημα δια ηλεκτρομαγνητισμού.
  3. Νανοτεχνολογία ψηφιακής διασύνδεσης του νευρικού συστήματος με το διαδίκτυο / παγκόσμιο ιστό / World Wide Web – www – 666 – θηρίο, μέσω τηλεπικοινωνιακής τεχνολογίας ηλεκτρομαγνητικής φύσεως.

Παράλληλα με τους εμβολιασμούς:

α. είχαν στήσει έναν μικρής κλίμακας πόλεμο, ώστε τόσο να έχουν έτοιμο ένα Plan-Β ολοκλήρωσης του σχεδίου εάν κάτι “στράβωνε” με το ως άνω PlanA όσο και να έχουν το πλαίσιο πιέσεων (βλ. παρακάτω).

β. πίεζαν τον πληθυσμό με πολλά μέσα και τρόπους ώστε να τον κρατούν απασχολημένο με τον εγωισμό του ή / και την επιβίωση του, σε σημείο να μην μπορεί να διακρίνει πια το τέρας που είχε σχηματοποιηθεί απέναντί του ως αποτέλεσμα και των δικών του παθών και παραλήψεων.

γ. του παρουσίασαν την τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ), που είχε γεννηθεί αρκετά χρόνια πριν, ως προέκταση και κορωνίδα του διαδικτύου, ως κομμάτι του μέλλοντος μιας κοινωνίας λίγων χρήσιμων ανθρώπων και τον παρότρυναν να ανοίξει επικοινωνία μαζί της για να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της ώστε να γίνει συντομότερα άχρηστος και να αποκτήσει εξοικείωση μαζί της…

δ. του παρουσίασαν την τελευταία γενιά τεχνητών ανθρωποειδών, που θα επέτρεπε στην ΤΝ – θηρίο να έχει υπόσταση και στον φυσικό κόσμο.

ε. του παρουσίασαν το ψηφιακό νόμισμα των κεντρικών τραπεζών (CBDC) που θα του απλοποιούσε περεταίρω την ζωή αντικαθιστώντας τα χρήματα που η συντριπτική πλειοψηφία τα είχε σε… έλλειψη.

Επιστρέφοντας στο PlanA και αφού μεγάλο μέρος του πληθυσμού είχε εμβολιαστεί, το πρώτο στάδιο είχε ολοκληρωθεί. Σειρά πήρε το δεύτερο στάδιο που έλυνε το πρόβλημα της αριθμοδοσίας για την διασύνδεση του κάθε εμβολιασμένου με το θηρίο. Βλέπετε κάθε εμβολιασμένος εξέπεμπε από μια ψηφιακή διεύθυνση, αλλά ποια ήταν ποιου και με τι φάκελο; Ήταν προφανές ότι οι βάσεις δεδομένων χρειάζονταν μια κοινή κλείδα με διπλή χρησιμότητα…

Έτσι η ελίτ προχώρησε στο επόμενο στάδιο που ήταν η ψηφιακή ταυτοποίηση, με απόρρητες προδιαγραφές, ζητώντας για 2η φορά λευκή επιταγή από τον πληθυσμό, σημαντικό ποσοστό του οποίου την υπέγραψε… ξανά.

Όπως και στην περίπτωση του εμβολιασμού, ο κάθε υπερήφανος ιδιοκτήτης της ψηφιακής ταυτότητας είχε (ξανά) πλανηθεί διότι:

  1. Επέτρεψε την πλήρη ταυτοποίησή του μέσω αριθμοδότησης έναντι του θηρίου (χάνοντας την Χάρη και της ονοματοδοσίας το Χρίσμα από τον Δημιουργό).
  2. Επέτρεψε την παγκόσμια αυτόματη ιχνηλάτηση του από το θηρίο (και στου βοδιού το κέρατο να κρυβόταν τον έβρισκε το θηρίο).
  3. Επέτρεψε την τηλεπιρροή του νευρικού του συστήματος (συναισθήματα και σκέψεις) από το θηρίο (παραδίδοντάς του ολοκληρωτικά το Θείο δώρο του αυτεξούσιού του καθώς και το δικαίωμά του στην ιδιωτικότητα).
  4. Επέτρεψε την άμεση εφαρμογή του CBDC.

Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου, το θηρίο ανέλαβε πάνω από την ελίτ και δεν άργησε να ζητήσει επαναλαμβανόμενες επιδείξεις οξείας οσφυοκαμψίας, με εκείνους που δεν την επεδείκνυαν σε επάρκεια να βρίσκουν ξαφνικά τον θάνατο τόσο των σωμάτων τους όσο των ψυχών τους…

Οι υπόλοιποι ζούσαν «ευτυχισμένοι» στα κλουβάκια τους μέχρι την ανεπιτυχή εκτέλεση της επόμενης εντολής του θηρίου που επίσης οδηγούσε στον ξαφνικό θάνατο τόσο των σωμάτων τους όσο των ψυχών τους…

Εκείνοι που δεν υπέγραψαν την δεύτερη επιταγή, θανατώθηκαν από το θηρίο επίσης ξαφνικά, αλλά μόνο στο σώμα άνευ εξουσίας του επί των ψυχών τους. Εκείνοι που υπέγραψαν καμιά επιταγή, διώχθηκαν σφοδρά μη μπορώντας να βιοπορισθούν εντός των οργανωμένων κοινωνιών και πολλοί από αυτούς μαρτύρησαν υπέρ του Δημιουργού κατά τις διώξεις και τις κακουχίες. Όσοι δε τις ξεπέρασαν, είχαν την ευλογία να ζήσουν την εποχή της Αναλαμπής όπου ο νομοτελειακός θάνατος αφορούσε μόνο στα σώματά τους.

Όλα τα παραπάνω σχέδια εκτυλίχθηκαν ομαλά κυρίως στις ανατολικές χώρες εκείνου του πλανήτη, διότι στις δυτικές, με οικονομία του Δημιουργού, το PlanA «στράβωσε» και μπήκε αναγκαστικά σε εφαρμογή το PlanB με επέκταση εκείνου του μικρού πολέμου σε γενικό πόλεμο, με παρεμβάσεις τηλεπικοινωνιακής φύσεως εκ μέρους του θηρίου.

Μία εκ των δυτικών χωρών δε, δεν πήρε μέρος σε εκείνον τον πόλεμο τον γενικό. Πέρασε βέβαια πολλές κακουχίες, πληρώνοντας και αυτή το επιτίμιο της ειδωλολατρίας της, αλλά, με το τέλος του γενικού πολέμου, διά παρέμβασης του Δημιουργού στα τηλεπικοινωνιακά τεχνάσματα του θηρίου, από τα σπλάχνα της εμφανίσθηκε μεγάλος ηγέτης δούλος του Δημιουργού που ανέλαβε την ανασυγκρότηση και εκκαθάριση όλης της δύσης, ώστε να προετοιμασθεί για την σύγκρουση με την εναπομείναντα εκ του γενικού πολέμου ανατολή υπό την διοίκηση και κατεύθυνση του θηρίου.

Και εκεί που η τελευταία σύγκρουση μεταξύ της ταλαιπωρημένης μα πνευματικά υγιούς δύσης και της επίσης ταλαιπωρημένης μα υπό θηριώδη έλεγχο ανατολής ήταν έτοιμη να λάβει χώρα (περίπου 3,5 χρόνια μετά την αποκάλυψη του θηρίου)… τέλειωσε το ρεύμα (και άρχισε η Αναλαμπή)!

////

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την προσοχή σας.

Με βαθιά εκτίμηση,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »