«Οι ογκολόγοι από καρκίνο, οι νευρολόγοι από εγκεφαλικά, οι καρδιολόγοι από ανακοπές καρδιάς»

Ο Pierre Kory είναι ένας Αμερικανός γιατρός με εξειδίκευση στις μονάδες εντατικής θεραπείας και πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance ο οποίος αποκαλύπτει ότι πλέον γιατροί όλω των ειδικοτήτων παραδέχονται σοβαρές παρενέργειες και επιπλοκές σε άτομα που εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19.

Βλέπουν καρδιακές ανακοπές και εγκεφαλικά σε άτομα που δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν, θρόμβους στο αίμα τόσο μεγάλους που δεν μπορούν να τους εξηγήσουν και προβλήματα στις κυήσεις και στις γεννήσεις καθώς υπάρχει αύξηση και στα θνησιγενή νεογνά.

«Στα ενδότερα των ιατρικών κέντρων, μιλάω με ορισμένους νοσηλευτές και μου λένε ότι οι γιατροί τώρα βλέπουν και παρατηρούν πολλές βλάβες από τα εμβόλια.

Ασχέτως αν αποστασιοποιούνταν παλαιότερα, αν το αρνούνταν, αν συνέχιζαν να απορρίπτουν την ιδέα πως το εμβόλιο το προκάλεσε, τώρα αδυνατούν να το κάνουν.

Οι ογκολόγοι βλέπουν καρκίνους, οι νευρολόγοι βλέπουν εγκεφαλικά σε ασθενείς χωρίς καθόλου παράγοντες κινδύνου, σε όλο και μικρότερες ηλικίες, οι καρδιολόγοι βλέπουν εμφράγματα μ’ αυτούς τους θρόμβους ινικής που πληρούν τις στεφανιαίες αρτηρίες σε τέτοιο βαθμό που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ πριν.

Πολλές ειδικότητες βλέπουν πράγματα σε βαθμό που δεν έβλεπαν (στο παρελθόν).

Ας πούμε για τους μαιευτήρες – γυναικολόγους. Οι αποβολές, τα θνησιγενή νεογνά, η δυσμηνόρροια, όλες οι διαταραχές γονιμότητας και περιόδου μεταξύ συχνά αναπαραγωγικών ηλικιών. Επομένως, αυτή (όντως) είναι μια ανθρωπιστική καταστροφή».

 

Σημειώνεται ότι πρόσφατα το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36%!

Το ποσοστό είναι πρωτοφανές και προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Oι ασφαλιστικές εταιρείες λόγω του αντικειμένου της εργασίας τους έχουν τα πιο πλήρη ιατρικά αρχεία και έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Μάλιστα όπως τονίζει, οι πλεονάζοντας θάνατοι είναι ιδιαίτερα αυξημένοι στους νέους ανθρώπους και τις χρονιές 2021 και 2022.

Δηλαδή μία χρονιά πανδημίας και εμβολιασμών (2021) και μία χρονιά εμβολιασμών ενώ η πανδημία θεωρείται ότι έχει λήξει (2022).

Αντίθετα, όπως λέει χαρακτηριστικά δεν υπήρξε αύξηση των θανάτων το 2020, που ήταν μόνο χρονιά πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »