Τι λέει η ιδιοκτήτριά του

Πάνω από 500.000 υπολογίζονται οι εμβλιασθέντες νεκροί από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 σύμφωνα με το Αμερικανικό VAERS. Mόνο την Ελλάδα το 2022 θα έχουμε υπερβάλουσα θνητότητα 22.000 περίπου συμπολιτών μας.

By The Wrong Man

Ανάμεσα στους χιλιάδες συμπολίτες μας οι περισσότεροι φεύγουν ξαφνικά και για το όνομά τους δεν γίνεται ουδεμία αναφορά στα εγχώρια ΜΜΕ με εξαίρεση τις περιπτώσεις που είναι δύσκολο να κρυφτούν όπως οι άνδρες και οι γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας, της ΕΥΠ και φυσικά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η μόνη προσπάθεια καταγραφής γίνεται από τη σελίδα του FB, Εμβολιασμοί στην Ελλάδα και εδώ οι αναφορές είναι πράγματι σοκαριστικές καθώς οι συμπολίτες μας που φεύγουν ξαφνικά είναι μέλη των τοπικών κοινωνιών και εδώ οι απώλειες δεν περνάνε απαρατήρητες.

Απλά για κάποιο λόγο οι άνθρωποι σε όλο το κόσμο μοιάζουν-για την ώρα-να αποδέχονται μοιραίοι και άβουλοι τη μείωση του πληθυσμού, δλδ τον θάνατό τους, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Άλλωστε είναι τέτοια η σχετική παγκόσμια προπαγάνδα που κάμπτει τις αντιστάσεις. Αφού να σκεφθείτε χρηματοδοτήθηκε ακόμη και η έκδοση εφημερίδας στην Ελλάδα από Ευρωπαίο επιχειρηματία και κάτοχο- ανάμεσα στα άλλα- και εταιρίας βιοτεχνολογίας για την προώθηση των εμβολίων COVID-19 των οποίων η μόνη αποστολή είναι η μείωση του πληθυσμού. Όπως και η “αποστολή” που έχουν όλες οι πρόσφατες κατασκευασμένες κρίσεις. Ο θάνατός σου είναι το ζητούμενο.

Έτσι φθάσαμε στο θάνατο της 19χρονης αξιωματικού του Ναυτικού Θάλειας Κορδαμπάλου.

Η Θάλεια έκανε 3 ασφαλή και αποτελεσματικά (για τον θάνατό της) εμβόλια.

Σαν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού (όπως άλλωστε και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, κλπ) ο θάνατός της ήταν δύσκολο να μείνει κρυφός.

Έτσι επιστρατεύθηκε η προπαγάνδα. Αρχικά διέρρευσαν ότι το κορίτσι πέθανε από COVID-19.

Στη συνέχεια επειδή αυτή η παραριά ήταν αχώνευτη ακόμη και από τους πιο ανόητους ψηφοφόρους του Τσίπρα και του Κουτσούμπα ή τους αναγνώστες των εφημερίδων τους ανακάλυψαν ότι το κορίτσι πέθανε από δηλητηρίαση επειδή έφαγε σε fast food της Τυνησίας.

Καλά θα είναι τόσο η Τυνησία όσο και το fast food να τραβήξουν ξεγυριστές αγωγές στο ελληνικό υπ. Άμυνας και φυσικά στα εγχώρια ΜΜΕ για την άθλια προπαγάνδα τους.

Σύμφωνα με αυτή οι 500.000 και πλέον εμβολιασμένοι και νεκροί έφαγαν από το fast food της Τυνησίας.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι επικοινώνησε με την ΑμερικανοΕβραία Jennifer Horowitz που είναι η ιδιοκτήτρια του fast food στο οποίο η ελληνική κυβέρνηση χρεώνει το θάνατο της τριπλά εμβολιασμένης 19χρονης Ελληνίδας αξιωματικού, πολιτικός προιστάμενος της οποίας είναι ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

 

-Ειλικρινά λυπάμαι για αυτά τα άθλια ψεύδη που αφορούν την επιχείρησή μας. Εδώ εργάζονται 47 εργαζόμενοι και πάνω από 3.000 πελάτες περνάνε καθημερινά από το εστιατοριό μας. Κανείς δεν έπαθε ποτέ τίποτε. Φυσικά θα προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη γι΄αυτές τις συκοφαντίες σε βάρος της επιχείρησής μας…

Δεν είναι μόνο οι άνδρες και οι γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και της ΕΥΠ που πεθαίνουν η αποκτάνε προβλήματα υγείας για όλη τους τη ζωή εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων που η ίδια η PFIZER καταγράφει.

Μια και μιλάμε για άνδρες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων δείτε τι έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Erdogan για να προστατέψει τους ένστολους Τούρκους αλλά και τους Τούρκους πολίτες γενικότερα. Επειδή οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν ποιοί, πως και γιατί έστησαν την πανδημία με έναν κατασκευασμένο ιό (μέσω του εργολάβου Peter Daszak) , ο Τούρκος Πρόεδρος έδωσε εντολή να κατασκευαστεί το τουρκικό εμβόλιο κατά της COVID-19 και αυτό παρότι η PFIZER συνεργάζεται με εργοτάσιο στη Τουρκία (όδο και στην Ινδία και την Ιταλία) τα οποία παράγουν φασόν τα εκατομμύρια εμβόλιά της. Ο Εrdogan για να μην πεθάνουν οι συμπολίτες του από τα εμβόλια COVID-19 κατασκεύασε το Turkovac.

Xαρούμενοι και κυρίως ολοζώντανοι υπάλληλοι του Τυνησιακού fast food το οποίο οι ελληνικές αρχές επιχειρούν να εμπλέξουν επικοινωνιακά στο θάνατο της τριπλά εμβολιασμένης 19 χρονης Ελληνίδας αξιωματικού.

O διεφθαρμένος Ιατρικός Σύλλογος της Τουρκίας τον κατηγόρησε ότι το εμβόλιο είναι αναποτελεσματικό κατά του COVID-19, λες και τα υπόλοιπα είναι. Aυτό που ενδιέφερε τον Erdogan ήταν να σωθούν οι Τούρκοι ένστολοι και πολίτες και έτσι κατασκεύασε το τουρκικό εμβόλιο το οποίο μάλλον είναι σκέτο νεράκι.

 

 

Ο Erdogan στο μεταξύ έχει δει ένα σκασμό Ελληνες πρωθυπουργούς να έρχονται και να παρέρχονται. Ο ίδιος είναι εκεί.

Πάμε να δούμε τώρα τι συμβαίνει στον Αμερικανικό στρατό όπου δεν υπάρχει ένας Erdogan.

Τον Ιανουάριο του 2022, ο υπολοχαγός Mark Bashaw, αξιωματικός προληπτικής ιατρικής στον Aμερικανικό Στρατό, άρχισε να παρατηρεί ορισμένα «ανησυχητικά σήματα» στην αμυντική επιδημιολογική βάση δεδομένων.

Η Defense Medical Epidemiology Database (DMED), η οποία παρακολουθεί ασθένειες και τραυματισμούς 1,3 εκατομμυρίων μελών της υπηρεσίας ενεργών συστατικών, έδειξε κατά τη διάρκεια της πανδημίας σημαντική αύξηση στις αναφορές για καρκίνους, μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα καθώς και κάποιες άλλες ασθένειες όπως η ανδρική υπογονιμότητα, οι όγκοι, μια πνευμονική νόσος που προκαλείται από θρόμβους αίματος και ο HIV, είπε ο Bashaw.

Αρκετές από αυτές τις ασθένειες αναφέρονται στην τεκμηρίωση του FDA ως πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19, είπε ο Bashaw στο πρόγραμμα «Crossroads» του EpochTV σε συνέντευξή του την 1η Αυγούστου.

Βλέποντας αυξήσεις σε περιπτώσεις αυτών των ασθενειών έως και 50% η ακόμη και 100% σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Bashaw προχώρησε ως πληροφοριοδότης για να εκφράσει ανησυχίες για τα ευρήματά του.

Η δήλωση πληροφοριοδότη του Bashaw, που υποβλήθηκε στον γερουσιαστή Ron Johnson (R-Wis.) που διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών από πρώιμες έρευνες προϊόντων COVID-19 με το Κογκρέσο, είπε ότι θεωρεί την αυξανόμενη συχνότητα αυτών των διαταραχών που παρατηρούνται στο DMED ως «πολύ ανησυχητική .»

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των περιπτώσεων καρκίνου μεταξύ των ενεργών μελών της υπηρεσίας το 2021 σχεδόν τριπλασιάστηκε σε σύγκριση με τον μέσο αριθμό περιπτώσεων καρκίνου ανά έτος από το 2016 έως το 2020, είπε ο Bashaw στη δήλωσή του.

Οι ευθύνες του Bashaw ως αξιωματικός προληπτικής ιατρικής, με ειδικότητα στην εντομολογία, περιλαμβάνουν «συμμετοχή σε διερευνητικές έρευνες και έρευνες για τον προσδιορισμό πιθανού κινδύνου για τη δημόσια υγεία για το προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας από ασθένειες που προκαλούνται από έντομα και άλλους τραυματισμούς που δεν σχετίζονται με τη μάχη .»

Mark Bashaw

Στο μεταξύ αφού το αστείο επιχείρημα ότι το κορίτσι (η 19χρονη ναυτική δόκιμος Θάλεια Κορδαμπάλου) έφυγε εξαιτίας του COVID-19 στη συνέχεια ανακάλυψαν την Τυνησία!

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι οι αριστεροί Κουτσούμπας και Τσίπρας, αμφότεροι θιασώτες των εμβολίων COVID-19 δεν βγάζουν άχνα για τους χιλιάδες πολίτες σε όλο το κόσμο που φεύγουν ξαφνικά από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19.

Aντίθετα δείχνουν απίστευτη πρεμούρα για το “πρωτάκουστο” για τη μεταπολίτευση ζήτημα της παρακολούθησης των κινητών πολιτικών και δημοσιογράφων.

Ένας ακόμα ξαφνικός και «απροσδιόριστης αιτίας» θάνατος έρχεται να συνταράξει την ελληνική κοινωνία και ιδιαιτέρως το Πολεμικό Ναυτικό καθώς οι αποκαλύψεις ανά το κόσμο για τον εργαστηριακό ιό, την κατασκευασμένη πανδημία και τον ρόλο των επιστημόνων όπως ο εικονιζόμενος Καπραβέλος, θιασώτης των εμβολίων COVID-19 την στιγμή που ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri αποκαλύπτει με τα ντοκουμέντα της ίδιας της Pfizer τις καταστροφικές παρενέργειές τους, παίρνουν μορφή παγκόσμιας χιονοστιβάδας.

Σήμερα λοιπόν τον τραγικό θάνατο μιας πρωτοετούς εμβολιασμένης Ναυτικής Δοκίμου κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Πρόκειται για την 19χρονη ναυτική δόκιμο Θάλεια Κορδαμπάλου.

Το γεγονός ότι επιχειρούν να φορτώσουν το θάνατό της στον COVID-19 ή στο Μπάμπη τον Σουγιά δεν μας εκπλήσσει.

Η Θάλεια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή όπως χιλιάδες εμβολιασμένοι άνθρωποι σε όλο το κόσμο.

Η Θάλεια ήταν τριπλά εμβολιασμένη με εμβόλια COVID-19.

Το κοινό της ξαφνικίτιδας σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι ότι όλοι τους ήταν εμβολιασμένοι.

Γι΄αυτό επιχείρησαν πάση θυσία να εμβολιάσουν τους πάντες στον πλανήτη.

Για να μην υπάρχουν οι ανεμβολίαστοι οι οποίοι νομικά αποτελούν την ομάδα ελέγχου!

Δλδ το μέτρο σύγκρισης και αναφοράς όταν και εάν η υπόθεση φθάσει στη Δικαιοσύνη.

Μετά την εμφάνιση του πυρετού, παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία.

Στον εκπαιδευτικό πλου συμμετείχαν 158 δόκιμοι σε δύο πλοία, τη φρεγάτα «Κανάρης» και το πλοίο γενικής υποστήριξης «Προμηθεύς» (το μεγαλύτερο πλοίο του στόλου).

Η 19χρονη δόκιμος, η οποία μόλις είχε τελειώσει το πρώτο έτος της σχολής, επέβαινε στο «Προμηθεύς».

Την Τρίτη εμφάνισε πυρετό και αμέσως της χορηγήθηκαν αντιπυρετικά και αντιβίωση, ωστόσο τα συμπτώματα επέμεναν. Τα δύο πλοία κατευθύνονταν προς Νάπολη, ωστόσο λόγω της ασθένειας της κοπέλαςεπέσπευσαν τον κατάπλου. Με το που έφτασαν στην πόλη της Ιταλίας, η δόκιμος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Χθες η κλινική εικόνα της κοπέλας παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Στην Ιταλία μετέβησαν και γιατροί από την Ελλάδα, ωστόσο η κοπέλα έχασε τη μάχη για τη ζωή και κατέληξε τις πρωινές ώρες σήμερα. Αμέσως ενημερώθηκε η οικογένειά της, ενώ η σορός της θα έρθει στην Ελλάδα με C-130.

Συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2

Όπως σε πλείστες άλλες περιπτώσεις όλα όσα συνέβησαν ήταν «αγνώστου αιτιολογίας» και «τα αίτια διερευνώνται».

Φυσικά εννοείται πως από την στιγμή που μιλάμε για γυναίκα πρωτοετή της σχολής Ναυτικών Δοκίμων, η ηλικία της μετά βεβαιότητας δεν ξεπερνούσε τα 20 έτη.

Συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας.

Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Ο θάνατος αυτός έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά θανάτων που χτυπούν πλέον και τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που λόγω κριτηρίων επιλογής αποτελούνται από στελέχη άρτιας σωματικής υγείας χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ειδικά όταν είναι νεαρής ηλικίας.

Λίγες ημέρες μετά τον αιφνίδιο τραγικό θάνατο, 46χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ στην Χαλκίδα, η ΕΛ.ΑΣ θρήνησε εκ νέου.

Η άτυχη αστυνομικός είχε έρθει από την Αθήνα και διέμενε σε κατάλυμα στην περιοχή.

Ήταν στο δωμάτιο της το απόγευμα της Τετάρτης όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αμέσως ενημερώθηκε γιατρός ο οποίος έσπευσε για την παροχή των πρώτων βοηθειών όμως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Από την έρευνα δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ενώ τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να φωτιστούν από νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »