Μια σημαντική εξέλιξη έρχεται από την Πενσιλβανία σε ότι αφορά το νομικό αγώνα του Ν.Τραμπ κατά του εκλογικού αποτελέσματος της 3ης Νοεμβρίου καθώς πολιτειακός δικαστής αμφισβητεί τα αποτελέσματα της Πολιτείας και διέκοψε την επικύρωση τους.

Η δικαστική αυτή νίκη, αν και απέχει ακόμα πολύ για να αντιστραφούν συνολικά τα παναμερικανικά αποτελέσματα που προσωρινά χρήζουν νικητή τον Joseph R. Biden, επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του Ν.Τραμπ ότι υπήρξε ευρεία νοθεία ψήφων που άλλαξε το αποτέλεσμα στις Πολιτείες της Πενσιλβάνια, του Μίσιγκαν, της Τζόρτζια, του Γουισκόνσιν και της Αριζόνα.

Την ίδια στιγμή οι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές στην Πενσιλβανία πραγματοποίησαν μια ακρόαση για τις κατηγορίες νοθείας στις εκλογές.

«Το μόνο που ζητάμε είναι να ακούσετε τα γεγονότα τα οποία παρουσιάζουμε και μετά να τα αξιολογήσετε» είπε ο Rudolph W. Giuliani, ο βασικός δικηγόρος της εκστρατείας Τραμπ και επικεφαλής της νομικής του ομάδας.

Παρουσίασε μάρτυρες οι οποίοι είπαν πως παρά την εργασία τους ως Ρεπουμπλικάνοι παρατηρητές στις εκλογές, εμποδίστηκαν να επιθεωρήσουν τις ταχυδρομικές ψήφους στις πόλεις της Φιλαδέλφειας του Πίτσμπουργκ και αλλού στην Πολιτεία.

Περισσότερες από 670.000 ψήφοι δεν έτυχαν κατάλληλης επιθεώρησης και δεν πρέπει να καταμετρηθούν,

Άλλοι μάρτυρες που πραγματοποίησαν ανάλυση δεδομένων κατήγγειλαν ότι υπήρξε χειραγώγηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η ακρόαση δεν ήταν επίσημη και έλαβε χώρα στο Senate Majority Policy Committee της Πενσιλβάνια στο ξενοδοχείο Wyndham.

Όπως είπε ο γερουσιαστής David Argall, επικεφαλής της Επιτροπής, σκοπός της ακρόασης ήταν να εξετάσει τα δεδομένα. Είπε ότι το γραφείο του έλαβε δεκάδες χιλιάδες τηλέφωνα για παρατυπίες στις εκλογές.

Καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί στις ΗΠΑ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκλογική σκευωρία που έγινε ποτέ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δικαστής στη Νεβάδα προγραμμάτισε ακρόαση για τις 3 Δεκεμβρίου όπου θα επιτραπεί στην νομική ομάδα του Ν.Τραμπ να παρουσιάσει και εκεί τις αποδείξεις της για εκλογική νοθεία, που σημαίνει ότι θα μπορεί να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα και να αποτελέσει η Νεβάδα παράδειγμα και για τις άλλες Πολιτείες.

Το θέμα είναι πως ακόμα κι αν οι Πολιτείες αυτές επιμείνουν στις «μαϊμουδιές» θα έχει αρκετά στοιχεία για να αντιστρέψει το αποτέλεσμα στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »