… συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσής του!
O ιός COVID-19 έχει κοινά χαρακτηριστικά με το ΑIDS!

Νέα βόμβα!

Το ημερολόγιο του Fauci ένα μήνα πριν ξεσπάσει η πανδημία αποκαλύπτει μεθοδική οργάνωση και συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού COVID-19. Χρειάσθηκε δικαστική συμβολή και οικονομικό κόστος ώστε να ανακτηθεί το ημερολόγιο του σκοτεινού συμβούλου Υγείας του προέδρου Biden απο τον οργανισμό OpenTheBooks όπου είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας για να ακολουθήσει στη συνέχεια η δημοσίευση στον ιστότοπο childrenshealthdefense.org του Robert F. Kennedy, Jr.

Αποκαλύπτονται οι συναντήσεις με τους επίσης σκοτεινούς επιστήμονες που κατασκεύαζαν τους gain of function ιούς και κάτι τρομακτικό το οποίο αποκαλύπτει την κοινή εργαστηριακή φύση των δύο ιών. Ο COVID-19 έχει κοινά χαρακτηριστικά με το ΑIDS!

Από τα ημερολόγια του Fauci αποκαλύπεται επίσης ότι ο παγκόσμιος εμβολιαστής Bill Gates προφήτευε ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019 ότι το επόμενο διάστημα θα ήταν μια σπουδαία περίοδος για τα εμβόλια! O αναγνώστης των ημερολογίων μένει έκπληκτος από τη στενή συνεργασία Αμερικανών και Κινέζων επιστημόνων και Εργαστηρίων που εργάζονται πάνω στους gain of function ιούς. Πρόκειται για μια συνεργασία που προκαλεί εφιαλτικούς συνειρμούς από μόνη της.

Ο επικεφαλής του OpenTheBooks Adam Andrzejewski έχει το λόγο>

Την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020, στις 9 π.μ., ο Δρ.Anthony Fauci εντάχθηκε στο προσωπικό του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (NSC) — το συμβουλευτικό κατάστημα εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής του Προέδρου — για μια συνάντηση στο Eisenhower Executive Office Building σχετικά με το novel coronavirus.

Ο Fauci θα συνέχιζε να έχει συναντήσεις σε απόρρητα περιβάλλοντα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Οι εγγραφές στο ημερολόγιο του Fauci περιλάμβαναν συναντήσεις με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας-NSC, συναντήσεις στην αίθουσα εκτάκτων καταστάσεων του Λευκού Οίκου και συσκέψεις σε άλλες διαβαθμισμένες περιοχές, καθώς ο COVID-19 ξέσπασε στην Κίνα.

(Εξ όσων γνωρίζουμε, η ύπαρξη αυτών των συναντήσεων πριν από τις 28 Ιανουαρίου 2020 δεν είχε αποκαλυφθεί προηγουμένως.)

Την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, τέσσερις ημέρες αφότου η Κίνα παραδέχτηκε τη μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο, ο Fauci άρχισε να παρακολουθεί μια μικρή ομαδική συζήτηση για τον COVID-19 που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στο «Γραφείο του Άντονι-Anthony’s Office» σε ένα κτίριο δίπλα στον Λευκό Οίκο.

Ο Anthony, σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται να είναι υπάλληλος του NSC και ειδικός στη βιοάμυνα και στην Κίνα.

Επιστρέφοντας στον Δεκέμβριο του 2019, όταν οι ασθενείς στη Wuhan εμφανίζονταν σε νοσοκομεία με άγνωστα κρούσματα πνευμονίας, ο Fauci παρακολούθησε δείπνο και εργαστήρια στο Ίδρυμα Bill and Melinda Gates — Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) στις 19 και 20 Δεκεμβρίου — την έκτη ετήσια εκδήλωση για το προσωπικό του NIH και τα στελέχη του Ιδρύματος Gates.

Το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου, ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates δημοσίευσε στο Twitter τις δικές του ελπίδες για το επόμενο έτος και την πρόβλεψή του τώρα: «μια από τις καλύτερες αγορές στην παγκόσμια υγεία: τα εμβόλια».

Σήμερα, γνωρίζουμε μόνο αυτές τις συναντήσεις, επειδή ο οργανισμός μας στο OpenTheBooks.com, σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρεία δημοσίου συμφέροντος Judicial Watch, μήνυσε το NIH στο ομοσπονδιακό δικαστήριο. Το NIH είχε αρνηθεί ακόμη και να αναγνωρίσει το αίτημά μας για τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA).

Έτσι, για πρώτη φορά, εδώ είναι η αποκλειστική μας κυκλοφορία του επίσημου ημερολογίου του Fauci.

Για έναν κυβερνητικό γραφειοκράτη, αυτό ήταν σίγουρα ένα αυστηρά κρατημένο ημερολόγιο.

Η άρνηση του NIH να ακολουθήσει τη νομοθεσία για τα ανοιχτά αρχεία ήταν μια στρατηγική για την καθυστέρηση της διαφάνειας: το NIH μας ανάγκασε σε δαπανηρές δικαστικές διαμάχες που πληρώθηκαν από τους φορολογούμενους ώστε να αποκτήσουμε με κόπο και καθυστερημένα 156 σελίδες ημι-αναθεωρημένης παραγωγής ημερολογίου.

Το ημερολόγιο του Fauci έχει 933 συμβάντα κατά τη διάρκεια αυτής της πεντάμηνης περιόδου — συμπεριλαμβανομένων 224 συνεντεύξεων στα μέσα ενημέρωσης και 84 αναδιατυπωμένων γεγονότων (υπολογίστηκαν μόνο οι σημαντικές διορθώσεις που εμπόδισαν την ανάλυση και την κατανόηση, για παράδειγμα, δεν συμπεριλήφθηκαν οι διορθώσεις τηλεφωνικών αριθμών).

Είναι ένα έγγραφο που το NIH και ο Fauci δεν ήθελαν να δείτε…

Γιατί; Τι ήξερε ο Fauci; Και πότε το έμαθε;

Ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα του Fauci – τα κυριότερα σημεία>

 

6 Νοεμβρίου 2019> Το ημερολόγιο του Fauci παραθέτει “Σημείωση συζήτησης GPMB”. Αυτό πιθανότατα αφορά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και το Συμβούλιο Παρακολούθησης Παγκόσμιας Ετοιμότητας της Παγκόσμιας Τράπεζας-World Bank’s Global Preparedness Monitoring Board. Ο Fauci είναι πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της GPMB, το οποίο συγκροτήθηκε για να «διασφαλίσει την ετοιμότητα για παγκόσμιες κρίσεις υγείας».

Στις 27 Ιανουαρίου 2020, το GPMB συνήλθε σχετικά με το ξέσπασμα του COVID-19 και ο Fauci υπέγραψε τη δήλωση της ομάδας στις 30 Ιανουαρίου 2020 που επαινούσε (!) τον ΠΟΥ και τη «διαφάνεια της Κίνας».

Oι Judicial Watch’s FOIAs uncovered ότι αυτή η δήλωση οργανώθηκε και κυκλοφόρησε από τον επιστήμονα του Wellcome Trust και μέλος του GPMB Jeremy Farrar (ο οποίος διοργάνωσε επίσης μια μυστική τηλεδιάσκεψη με τον Fauci και άλλους την 1η Φεβρουαρίου 2020 ώστε να συγκαλυφθεί η εργαστηριακή προέλευση του ιού και να παταχθεί ως θεωρία συνομωσίας κάθε αναφορά πέρα από τη φυσική προέλευση).

12 Νοεμβρίου 2019: Ο Fauci πετάει στην Ολλανδία. Το πολυήμερο δρομολόγιό του δεν αναγράφεται.

Η Ολλανδία είναι η πατρίδα του ερευνητή υψηλού κινδύνου «gain-of-function» Dr. Ron Fouchier.

(O εικονιζόμενος)

Το ινστιτούτο NIH του Fauci, το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), διέκοψε (2014) και στη συνέχεια ξανάρχισε (Ιαν. 2019) τη χρηματοδότηση στον αμφιλεγόμενο ερευνητή που (χρησιμοποιώντας πόρους του NIH) δημιούργησε μια γρίπη των πτηνών H5N1 στο εργαστήριό του με πιθανότητα πανδημίας. Το έκανε περνώντας τον ιό μέσα από κουνάβια πολλές φορές, μέχρι που απέκτησε μια νέα λειτουργία πηγαίνοντας στον αέρα και μολύνοντας ένα κουνάβι σε διαφορετικό κλουβί.

25 Νοεμβρίου 2019: Ο Fauci συναντιέται με την Πρέσβειρα Deborah Birx, την Παγκόσμια Συντονίστρια για το AIDS σε μια βραδινή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS που διοργανώθηκε από το Επιχειρηματικό Συμβούλιο για τη Διεθνή Κατανόηση. Στις 27 Φεβρουαρίου 2020, η Birx διορίζεται να ενταχθεί στον Fauci στην Task Force του Trump COVID-19.

 

Νωρίτερα εκείνη την ημέρα, ο Fauci έχει μια «Προσημείωση για το US Japan Biodefense Meeting». Το 2004, όπως ανέφερε προηγουμένως το Forbes, ο Fauci έλαβε μια μόνιμη αναπροσαρμογή των αποδοχών για τη δουλειά του στη «βιοάμυνα». Ο Fauci είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ομοσπονδιακός υπάλληλος, ειδικά επειδή πληρώθηκε για να αποτρέψει την επόμενη πανδημία.

25 Νοεμβρίου 2019: Ο Fauci έχει μια κλήση με τη μελλοντική βιογράφο του, Janet Tobias, η οποία αργότερα θα κάνει την παραγωγή του ντοκιμαντέρ “FAUCI”.

3 Δεκεμβρίου 2019: Ο Fauci έχει μια κλήση με τον Victor Dzau, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της Εθνικής Ακαδημίας Ιατρικής, ένας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Duke και ένας άνδρας του οποίου η κινεζική οικογένεια κατέφυγε στο Χονγκ Κονγκ για να γλιτώσει από τον εμφύλιο πόλεμο της Κίνας.

19 Δεκεμβρίου 2019: Ο Fauci παρακολουθεί ένα δείπνο “NIH Gates Fdn” στο “The Cloisters”, πιθανότατα αυτό στο Lutherville του Maryland, μια ώρα από το NIH.

Νωρίτερα εκείνο το πρωί, ο Βill Gates έγραψε στο Twitter αυτό που έχει γίνει μια πολυσυζητημένη πρόβλεψη: «Τι είναι επόμενο για το ίδρυμά μας; Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το τι μπορεί να σημαίνει η επόμενη χρονιά για μια από τις καλύτερες αγορές στην παγκόσμια υγεία: τα εμβόλια».

Ο Fauci και κορυφαίοι αξιωματούχοι, όπως ο διευθυντής του NIH Francis Collins και ο βοηθός γραμματέας Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) Brett Giroir, συναντήθηκαν με τα στελέχη του Ιδρύματος Gates κατά τη διάρκεια του δείπνου και στα πάνελ την επόμενη μέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τύπου της εποχής.

17 Ιανουαρίου 2020: Ο Fauci έχει μια κλήση για να συζητήσει το “Αίτημα συγγραφής CDC Gao”. Αυτό πιθανώς σχετίζεται με τον George Gao, Γενικό Διευθυντή του Κινεζικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

23 Ιανουαρίου 2020: Ο Fauci είχε μια προσωπική συνάντηση στις 8 π.μ. με τον Dr. James LeDuc. Ο LeDuc διηύθυνε ένα από τα λίγα εργαστήρια βιοασφάλειας BSL-4 (επίπεδο βιοασφάλειας-4) στη χώρα, στο Ιατρικό Παράρτημα του Πανεπιστημίου του Τέξας, όπου έχει μακροχρόνια εκπαιδευμένους Κινέζους επιστήμονες από το Ινστιτούτο της Wuhan Εργαστήριο Ιολογίας (WIV) σε διαδικασίες βιοασφάλειας BSL-4.

LeDuc family

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέκτησε η FOIA από τον οργανισμό U.S. Right To Know (USRTK) αποκάλυψαν ότι ο LeDuc έστελνε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου backchannel στους συναδέλφους του στη Wuhan για να λάβει πληροφορίες σχετικά με το νέο ξέσπασμα του κορωνοϊού, ακόμη και ζητούσε τροποποιήσεις και διορθώσεις από την Κινέζα επιστήμονα Shi Zhengli για την κατάθεσή του στο Κογκρέσο τον Απρίλιο του 2020.

Τα email του LeDuc δείχνουν ότι επικοινωνούσε με τον ιολόγο συνάδελφό του Yuan Zhiming, ο οποίος ήταν υπεύθυνος του εργαστηρίου της Wuhan (BSL-4). Ο LeDuc έγραψε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 24 Ιανουαρίου σχετικά με τη σχέση εργασίας ΗΠΑ-Κίνας.

Είναι πιθανό αυτή η επίσκεψη από τον LeDuc να ήταν για να ενημερώσει τον Fauci τι άκουγε από τη Wuhan και ίσως να μην δημοσιεύσει αυτές τις ειδήσεις στο email.

Μέχρι τις 4:30 εκείνο το απόγευμα, ο LeDuc και ο πρώην διευθυντής του Biolab Detrick BSL-4, Dave Franz, προσχώρησε στο HHS Robert Kadlec για μια κλήση συνδιάσκεψης, μια κλήση που αποκαλύφθηκε στην παραγωγή εγγράφων του USRTK από το Πανεπιστήμιο του Τέξας (σελίδα 3.409).

Ο Franz έστειλε ένα σύντομο σημείωμα με email την ίδια μέρα «για να διευκολύνει την κλήση». Το email περιέγραψε τη δουλειά του καθώς και του Dr. James LeDuc από το 2007 ως δημιουργία σχέσης με Κινέζους επιστήμονες!

Με άλλα λόγια, ο LeDuc ήταν στην πόλη για να μιλήσει για την Κίνα και το εργαστήριο της Wuhan με κορυφαίους αξιωματούχους του HHS και πρώην στελέχη του στρατιωτικού βιοεργαστηρίου.

Έτσι, ενώ η δημόσια συζήτηση ήταν και θα παρέμενε ότι ο ιός είχε φυσική προέλευση, στα παρασκήνια, ο κόσμος ενημερωνόταν για τις αλληλεπιδράσεις των Aμερικανών και Κινέζων επιστημόνων και το ίδιο το εργαστήριο της Wuhan.

Απόρρητες συναντήσεις

Χωρίς να έχει αναφερθεί μέχρι τώρα, στα τέλη Ιανουαρίου και τον Φεβρουάριο του 2020, ο Fauci βρισκόταν σε συναντήσεις με το NSC-Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας (NSC) και σε άκρως απόρρητες συναντήσεις — συμπεριλαμβανομένων πολλές από εκείνες στην αίθουσα εκτάκτων καταστάσεων του Λευκού Οίκου. Ο Fauci ήταν επίσης παρόν σε «περιορισμένες» συναντήσεις με περιορισμένο αριθμό στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (NSC).

Ήταν όλες αυτές οι άκρως απόρρητες συναντήσεις γνωστές στον πρόεδρο και δίνουν την εντύπωση που αυτοί οι τύποι πίστευαν ότι ο ιός είχε φυσική προέλευση;

14 και 16 Ιανουαρίου 2020: Ο Fauci έχει ένα «Novel Corona Virus PCC/Synch Meeting» στις 9 π.μ. της 14ης Ιανουαρίου με τον Phil Ferro (Chief Meteorologist Phil Ferro is responsible for providing you with the latest weather information from watches and warnings to your local forecast), με το NSC και το Εκτελεστικό Γραφείο του Προέδρου, και μια «Novel Corona Virus Touch Base» με τον Ferro στις 16 Ιανουαρίου.

20 Ιανουαρίου: Η Κίνα ανακοίνωσε στον κόσμο ότι ο ιός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, μια παραδοχή ότι είχαν έναν πιθανό πανδημικό ιό στα χέρια τους.

21 Ιανουαρίου: Η συνάντηση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (NSC) και Fauci αποκτά νέο όνομα (“nCoV-PCC”) και η συνάντηση περιλαμβάνει πλέον ασφαλή τηλεδιάσκεψη με βίντεο.

21 Ιανουαρίου: Ο Fauci δίνει συνέντευξη στη δημοσιογράφο της Wall Street Journal, Betsy McKay, σχετικά με το αναφερόμενο θέμα “Coronavirus & HIV Papers”.

Ρωτάει τον Fauci για μια επερχόμενη επιστημονική εργασία (δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου από Ινδούς επιστήμονες, αλλά αποσύρθηκε γρήγορα από τους συγγραφείς, εν μέσω έντονης κριτικής) που σημείωνε μια «παράξενη ομοιότητα» μεταξύ του ιού HIV και της πρωτεΐνης ακίδας στον ιό COVID-19.

Επειδή οι νυχτερίδες δεν μολύνονται με τον ιό HIV, μια τέτοια ομοιότητα θα σήμαινε μια δημιουργία εργαστηρίου για τον νέο ιό.

Μια ώρα νωρίτερα, ο Fauci είχε μια κλήση με τον Peter Hotez σχετικά με έναν «υποψήφιο εμβόλιο κατά του SARS». Ο Hotez είναι ένας επιστήμονας και ερευνητής εμβολίων με χρηματοδότηση από το NIH, με έδρα το Τέξας, ο οποίος είχε επιχορήγηση 6 εκατομμυρίων δολαρίων NIH από το 2012 μελετώντας ένα «εμβόλιο SARS για βιοάμυνα»!

O Hotez ανέπτυξε ένα μοντέλο εμβολίου χωρίς mRNA, το οποίο κέρδισε πρόσφατη έγκριση για διανομή σε ορισμένες ξένες χώρες, όπως η Ινδία.

22 Ιανουαρίου: Οι συναντήσεις COVID-19 με τον Fauci ανεβαίνουν σε νέο επίπεδο καθώς το ημερολόγιο του Fauci τον δείχνει στην αίθουσα καταστάσεων του Λευκού Οίκου (“WHSR”), από τις ~1:30-3 σήμερα για το “nCoV PCC”.

24 Ιανουαρίου: Από ~1:30-2:30 μ.μ. Ο Fauci έχει μια «Συζήτηση Μικρής Ομάδας nCoV» στο Κτήριο Εκτελεστικών Γραφείων του Αϊζενχάουερ (EEOB), δίπλα στον Λευκό Οίκο, στο «Anthony’s Office» Room 381. (nCoV σημαίνει νέο κορωνοϊό και ήταν η αναφορά που δόθηκε στον COVID-19 πριν από αυτόν ονομάστηκε επίσημα SARS-CoV-2.)

Αυτή είναι μια από τις λίγες φορές που δεν υπάρχει επώνυμο στο ημερολόγιο του Fauci. Η καταχώριση της σύσκεψης στην παραγωγή μας στο FOIA έχει αποκοπεί αλλά περιλαμβάνει “***Παρακαλώ”. Η καταχώρηση περιλαμβάνει επίσης ένα συνημμένο, το οποίο το NIH προς το παρόν δεν έχει παραχωρήσει στο OpenTheBooks.com.

«Anthony’s Office» Clue από 5 Φεβρουαρίου: Από τις 2:30-3:30 μ.μ. Στις 5 Φεβρουαρίου, το ημερολόγιο του Fauci δείχνει μια συνάντηση «Περιορισμένης Μικρής Ομάδας» της EEOB με τον Anthony Ruggiero, ο οποίος αναφέρεται ως μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του Προέδρου/NSC.

Ο Anthony Ruggiero, σύμφωνα με τη δημόσια σελίδα του στο LinkedIn, ήταν “Ειδικός Βοηθός του Προέδρου, Ανώτερος Διευθυντής Αντιπολλαπλασιασμού και Βιοάμυνας” του NSC τη στιγμή της συνάντησης. Επομένως, είναι πιθανό η συνάντηση της EEOB στις 24 Ιανουαρίου στο “Anthony’s Office” να ήταν με τον ίδιο άντρα με τη συνάντηση της 5ης Φεβρουαρίου: τον Anthony Ruggiero-photo και “προσόντα” στη συνέχεια>

(Nonproliferation and Biodefense Program Senior Director and Senior Fellow)

27 Ιανουαρίου: Από τις 2:30 έως τις 3:30 μ.μ., ο Fauci έχει μια «Κλήση με τον Αναπληρωτή του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (NSC)» στο NIH SCIF. (Το SCIF σημαίνει “Ευαίσθητη εγκατάσταση πληροφοριών διαμερισμάτων” και είναι συνήθως ένα δωμάτιο που προορίζεται για ευαίσθητες ή απόρρητες ενημερώσεις.) Ο αναπληρωτής NSC του Τραμπ εκείνη την εποχή ήταν ο Matthew Pottinger. Το θέμα της κλήσης δεν σημειώνεται στο ημερολόγιο.

(Επίσης, στις 27 Ιανουαρίου 2020 (!), ο Fauci συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Moderna, Stephane Bancel.)

28 Ιανουαρίου: Μια συνάντηση Fauci/NSC COVID-19 είχε αποκαλύψει προηγουμένως η Sharri Markson, η οποία ανέφερε στο βιβλίο της “What Really Happened in Wuhan” ότι ο Pottinger κάλεσε τη συνάντηση της 28ης Ιανουαρίου με τον Fauci, τον γραμματέα του HHS Azar και τον διευθυντή των CDC Redfield αμέσως μετά ο Pottinger άκουσε από τον Κινέζο αντιφρονούντα και ακτιβιστή ανθρωπίνων δικαιωμάτων Wei Jingsheng για τον ιό που εξαπλώθηκε στην Κίνα.

Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 29 Ιανουαρίου, με ελάχιστες εξαιρέσεις, το καθημερινό ημερολόγιο του Fauci δείχνει μια συνάντηση για τον COVID-19, είτε αυτοπροσώπως είτε τηλεφωνικά μέσω ασφαλούς τηλεδιάσκεψης με τον Phil Farro, ο οποίος είναι στο Γραφείο του Προέδρου και του NSC.

22 Ιανουαρίου: Ο Fauci έχει μιάμιση ώρα αποκλεισμένη για συνάντηση COVID-19 την αίθουσα εκτάκτων καταστάσεων του Λευκού Οίκου.

27 Ιανουαρίου: Αν δεν το ήξερε πριν, τα email που κυκλοφόρησαν στην Επιτροπή Εποπτείας και Μεταρρύθμισης της Βουλής των ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι αυτή την ημερομηνία, ο Fauci έλαβε οριστική πληροφορία από το προσωπικό του ότι το NIAID, το ινστιτούτο του, χρηματοδότησε μια επιχορήγηση για τον κορονοϊό νυχτερίδων στην EcoHealth Alliance που συνεργάστηκε με το WIV και τον Ralph Baric. Αν ο ιός προερχόταν από το WIV, ο Fauci ήξερε τώρα ότι είχε χρηματοδοτήσει το κινεζικό εργαστήριο.

31 Ιανουαρίου: Ο Fauci βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο και συναντιέται, πιθανώς, με τον πρόεδρο.

4 Φεβρουαρίου: Μέχρι αυτή την ημερομηνία, σύμφωνα με email που κυκλοφόρησαν, ο Fauci και οι ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενοι επιστήμονες με τους οποίους συμβουλεύεται, αποφάσισαν (!) ότι ο COVID-19 προήλθε από τη φύση μέσω μιας νυχτερίδας, μέσω ορισμένων ενδιάμεσων ειδών. Στα παρασκήνια, συντάσσουν έγγραφα που υποστηρίζουν ότι οποιαδήποτε θέση εκτός από φυσική προέλευση είναι θεωρία συνωμοσίας.

Ωστόσο, ο Fauci συνεχίζει να συναντά τον Anthony Ruggiero, τον ειδικό στον τομέα της βιοάμυνας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας-NSC. Αναρωτιούνται μήπως (!) ότι ο COVID-19 μπορεί να προήλθε από διαρροή εργαστηρίου;

11 Φεβρουαρίου: Ο Fauci έχει μια συνάντηση με τον Ralph Baric, τον επιστήμονα του κορωνοϊού στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, αναμφισβήτητα τον κορυφαίο ειδικό του έθνους για τους κορονοϊούς νυχτερίδων. Στη συνάντηση συμμετέχει η Emily Erbelding, διευθύντρια του Τμήματος Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων του NIAID.

Ο Baric είχε μια μακρά εργασιακή σχέση με το εργαστήριο της Wuhan και, αργότερα θα αποκαλυφθεί, υπέβαλε αίτηση (ανεπιτυχώς) για επιχορήγηση 14 εκατομμυρίων δολαρίων στη DARPA με το WIV και την EcoHealth Alliance για την εισαγωγή μιας θέσης διάσπασης φουρίνης σε έναν χιμαιρικό ιό νυχτερίδας και τη διέλευση του μέσω «εξανθρωπισμένα» ποντίκια για να δουν αν είχαν δυνατότητα πανδημίας.

Ορισμένοι ιολόγοι έχουν χαρακτηρίσει αυτό το έγγραφο που διέρρευσε ως συνταγή για τον ιό COVID-19.

Η συνάντηση Fauci/Baric υποστηρίζει τη συνάντηση NSC με τον Phil Ferro. Δεν είναι ξεκάθαρο πού βρίσκεται ο Baric κατά τη διάρκεια της συνάντησης, είτε αυτοπροσώπως είτε τηλεφωνικά. Ήταν ο Baric στο τηλεφώνημα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας ή άκουγε;

(Προηγουμένως στο Forbes, είχε γράψει για το πώς ο Fauci συνέχισε να χρηματοδοτεί επιστήμονες όπως ο Baric και ο Fouchier)

17 Φεβρουαρίου: «Η εγγύς προέλευση του SARS-CoV-2», μια εργασία την οποία προφανώς βοήθησε ο Fauci και οργανώθηκε από τον Peter Daszak της EcoHealth Alliance που χρηματοδοτήθηκε από το NIH, δήλωσε ότι ο ιός COVID-19 προέρχεται από τη φύση και αποκάλεσε οποιαδήποτε διαφορετική πρόταση συνωμοσία.

Σε μεγάλο βαθμό με βάση αυτό το έγγραφο, η επιστημονική συζήτηση και οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποδήλωναν διαρροή εργαστηρίου λογοκρίθηκαν ως παραπληροφόρηση.

Άλλα στοιχεία ενδιαφέροντος>

Μεταξύ 25 Νοεμβρίου 2019 και 26 Φεβρουαρίου 2020, ο Fauci πραγματοποιεί τρεις εκδηλώσεις με την Αμερικανική Εταιρεία Μικροβιολογίας (ASM): μια συζήτηση με θέμα «Βιοαπειλές» (11/25/2019) στο συνέδριο ASM biothreats (1/29/2020) και συναντάται με το διοικητικό συμβούλιο του ASM (26/2/2020).

7 και 9 Ιανουαρίου 2020: Ο Fauci έκανε τις πρώτες του συνεντεύξεις για τον COVID-19: 1. Με το CTV (καναδική τηλεόραση) για το «ξέσπασμα της πνευμονίας στην Κίνα». και 2. Με τη Φωνή της Αμερικής (VOA) για την «πνευμονία της Wuhan». Δεν μπορέσαμε να βρούμε τις συνεντεύξεις δημοσιευμένες πουθενά στο διαδίκτυο.

Ενώ το NIH διατηρεί δημόσιο αρχείο των συνεντεύξεων που πραγματοποίησε ο Fauci από τις 27 Ιανουαρίου 2020, εντοπίσαμε άλλες 34 συνεντεύξεις μαζί του που συζητούσαν για τον COVID από τις 7 έως τις 26 Ιανουαρίου.

Μεταξύ 27 Ιανουαρίου και 24 Φεβρουαρίου, ο Fauci συναντά ή έχει τηλεφωνήματα με τον Stephane Bancel, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Moderna (1/27), τον Jeremy Farrar του Wellcome Trust (βρετανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός υγείας που επικεντρώνεται στα εμβόλια) (2/1), το στέλεχος της BioNTech και πρώην στέλεχος του NIH Gary Nabel (2/6) και τον επικεφαλής επιστήμονα της Johnson & Johnson, Paul Stoffels (2/24).

7 Φεβρουαρίου: Ο Fauci εκπαιδεύεται σε εξοπλισμό ατομικής προστασίας (ΜΑΠ). Δεδομένων των ποικίλων συστάσεων του για τα ΜΑΠ στις αρχές της πανδημίας, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τι εκπαίδευση έλαβε.

18 Μαρτίου: Ο Fauci κατέγραψε μια σύσκεψη με τίτλο “code red” με μια επόμενη συνάντηση στις 20 Μαρτίου. Δεν αναφέρθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

26 Μαρτίου: Ο Fauci έκανε τέσσερις oμιλίες στο YouTube των 15 λεπτών η κάθε μία. Το ημερολόγιο του Fauci τιτλοφορούσε αυτά τα γεγονότα: «FDA [Η.Π.Α. Food and Drug Administration] Califf Request» — πιθανώς αναφέρεται στον Robert Califf. Εκείνη την εποχή, ο Califf ήταν επικεφαλής στρατηγικής υγειονομικής περίθαλψης στην Alphabet (μητρική εταιρεία Google και YouTube).

Ο Robert Califf είναι ο σημερινός Επίτροπος Τροφίμων και Φαρμάκων του FDA και πρώην επίτροπος υπό τον Οbama.

Περίληψη

Το επίσημο ημερολόγιο εργασίας είναι μια ιστορική τεκμηρίωση ώρα προς ώρα του Fauci τους μήνες πριν και κατά τη διάρκεια της δημοσίως ανακοινωθείσας πανδημίας COVID-19.

Ακόμη και με αυτή τη διαφάνεια του ημερολογίου στην κορυφή, το NIH παραδέχεται ότι διαθέτει επιπλέον 60.000 σελίδες εφεδρικής τεκμηρίωσης. Το ομοσπονδιακό δικαστήριο μας επιτρέπει να ζητάμε συγκεκριμένα αντικείμενα.

Επομένως, εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο έγγραφο ενδιαφέροντος επίβλεψης, στείλτε στους ελεγκτές μας στο OpenTheBooks.com ένα μήνυμα μέσω του τμήματος «Επικοινωνήστε μαζί μας» του ιστότοπού μας.

Σημείωση: Απευθυνθήκαμε για σχόλια στον Fauci, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και άλλους κορυφαίους επιστήμονες που αναφέρονται στο ημερολόγιο του Fauci. Κανείς δεν μας έδωσε σχόλια μέχρι την προθεσμία μας.

Δημοσιεύτηκε αρχικά στη σελίδα OpenTheBooks Substack του Adam Andrzejewski.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »