Μίλησε ο Γάλλος νομπελίστας για θανάτους όσων έχουν εμβολιαστεί;
Είπε ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier πως όσοι εμβολιάστηκαν με κάποιο από τα εμβόλια δεν πρόκειται να επιζήσουν; Τουλάχιστον με όσα αναφέρει το naturalnews.com ναι.

Δεν υπάρχει πιθανότητα μακροχρόνιας επιβίωσης για όποιον έλαβε κάποιο από τα εμβόλια για τον COVID-19, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το naturalnews.com.

Όλοι όσοι εμβολιάστηκαν για τον “κινεζικό ιό” όπως χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό, ο Montagn κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης. «Δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία».

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα» φέρεται να ειπε.

Αφού μελέτησε σε βάθος τα συστατικά που περιέχονται στις ενέσεις και τι κάνουν, ο Montagnier αναφέρει ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε άτομο που παίρνει το εμβόλιο τελικά θα πεθάνει από το ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE.

«Αυτό μπορεί να λεχθεί», πρόσθεσε.

Ο Montagnier δήλωσε επίσης πέρυσι ότι «η παρουσία στοιχείων του HIV και των μικροβίων της ελονοσίας στο γονιδίωμα του κορωναϊού είναι πολύ ύποπτη και τα χαρακτηριστικά του ιού δεν θα μπορούσαν να προκύψουν φυσικά».

Ο νέος αυτός ιός είναι ένα κατασκεύασμα γενετικά τροποποιημένο που απελευθερώνεται σκόπιμα, κατά την άποψη του Montagnier.

Οι δηλώσεις του πάντως για τους θανάτους είτε ελέγχονται ως μη αληθείς είτε παρερμηνεύτηκαν είτε περιέχονται σε άλλο τμήμα της συνέντευξης.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στο βίντεο ο Montagnier είπε πως είναι αδιανόητο και μέγα λάθος να εμβολιάζεται κάποιος εν μέσω της πανδημίας. Σημείωσε κατηγορηματικά ότι ο μαζικός εμβολιασμός την ώρα που η πανδημία μαίνεται είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει γίνει ποτέ και αυτό δημιουργεί τις μεταλλάξεις.

Το δικαιολόγησε δε, αυτό λέγοντας ότι όπου και αν κοιτάξετε σε οποιαδήποτε χώρα, η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από μια αντιστοιχηθεί καμπύλη θανάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »