Δείτε βίντεο
Μία σημαντική παρέμβαση είχαμε χθες από άλλον έναν Στρατηγό. Πλέον οι στρατιωτικοί μας, που έχουν γράψει ιστορία στις ΕΔ και που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τα μέρη στον Έβρο, βγαίνουν δημοσίως και αποκαθηλώνουν τα fake news ορισμένων ΜΜΕ, τα οποία καθημερινά κάνουν ”δώρα” στην Άγκυρα με τις ανοησίεες που γράφουν.

Μάλιστα φθάνουν στο σημείο μερικά σάιτ, να υιοθετούν τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα του κ. Κατρούγκαλου! Μιλάμε για το κόμμα που ξεπούλησε την Μακεδονία και που πριν μερικά χρόνια έλεγε πως δεν υπάρχουν σύνορα!

Και επειδή κάποιοι έχουν μπερδευτεί και είναι λογικό λόγω επικοινωνιακών λαθών του ΥΠΕΞ.

Το ελληνικό διάβημα του Υπουργείου Εξωτερικών έγινε για την αρχική ανακοίνωση των Τούρκων για τη κατασκευή του φράχτη. Ως απάντηση σε αυτό βγήκε. Όχι ως απάντηση τυχόν τουρκικης ενέργειας σε ελληνικό έδαφος

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς για τον Έβρο

”Κεραυνοί” από τον Στρατηγό Φράγκο: ”Δεν μπήκαν οι Τούρκοι στον Έβρο”
”Τούρκικο ποδάρι δεν πάτησε στον Έβρο. Τούρκικο ποδάρι δεν κατείχε ούτε μια στιγμή ελληνικό έδαφος, όπως υποστηρίζουν μερικοί νεοπατριώτες”, ξεκαθάρισε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μιλώντας στους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο. ”Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις πρέπει να μείνουν στην άκρη, όσοι θέλουν να παίξουν, να παίξουν με τίποτα άλλο, όχι με τα εθνικά μας θέματα”, τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: Ο στρατός μας επιτελεί το καθήκον μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες.”

Δείτε βίντεο:

Ταυτόχρονα, σε γενική κινητοποίηση βρίσκεται η κυβέρνηση για τον Έβρο, λόγω των πληροφοριών για νέα προσπάθεια της Τουρκίας να δημιουργήσει πρόβλημα στη χώρα μας μέσω μεταναστευτικών ροών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »