Με την συνδρομή δυνάμεων των ΜΑΤ – «Την πήραν μαζί με το γιο της με τις παντόφλες»

Με τη συνδρομή ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, πραγματοποιήθηκε τελικά η έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού.

Μάλιστα, τόσο η Ιωάννα Κολοβού όσο και ο γιος της συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

«Εδώ είμαστε, ήρθαμε από το πρωί. Έγινε μια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Υπήρχε εισαγγελέας, έγινε η έξωση και τώρα τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα» δήλωσε η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.

«Τους πήραν με τις παντόφλες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά. «Πολύ άγρια αυτά που συμβαίνουν» πρόσθεσε.


Αστυνομία και δικαστικός επιμελητή μετέβησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (24/1), στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, η οποία έχει χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό, προκειμένου να της κάνουν έξωση.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, έσπασαν την πόρτα με πριόνι.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

 

Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η υπόθεση της έξωσης με την βία της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο «αγκάθι» καθώς οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον πως ανά πάσα στιγμή μπορούν να μείνουν άστεγοι και μάλιστα για μικρά χρέη.

Το ζήτημα της έξωσης μίας ανυπεράσπιστης γυναίκας αγγίζει όλους τους Έλληνες γιατί καταλαβαίνουν πόσο εύκολο είναι να βρεθούν στην θέση της.

Ότι αγγίζει την τσέπη του Έλληνα και την ιδιοκτησία του αποτελεί… αιτία πολέμου και αυτό το ξέρουν διαχρονικά όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Το θέμα με την δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού (συνταξιούχος) που για 15 χιλ. ευρώ έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό δεν θα περάσει απαρατήρητο από την κοινωνία γιατί την αφορά άμεσα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »